Cautare

53947 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (6.84 secunde)
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
Severin, Termoelectrica, Electrocentrale Bucuresti, Electrocentrale Deva, Electrocentrale Galati, SMART, Societatea Nationala a Sarii Bucuresti, C. ... Minvest Deva. Propunerile pentru acoperirea cresterii cheltuielilor bugetare se incadreaza in bugetul asigurarilor pentru somaj aprobat pe anul 2009-2010.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Romanii din sudul tarii sunt cei mai dornici sa-si incheie asigurari de viata In ceea ce priveste investitia intr-o asigurare de viata, scolaritatea releva o distributie diferentiata a subiectilor:
ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori. ... Furnizorul local de gaze, GDF SUEZ Energy Romania, a cerut autoritatii in domeniu cresterea pretului gazelor naturale de la 1 aprilie 2010.
Astfel, Romania se numara printre statele UE cu cele mai ridicate sarcini fiscale, alaturi de Slovenia si Suedia.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica. ... Apoi, ea se adreseaza mai departe tour-operatorului, Mareea, care Mareea poate sa vanda circuitul direct catre pasageri sau il poate vinde prin intermediul acestor revanzatori.
Dorina Mihailescu este o fata desteapta, care a facut pentru PSD (o anumita parte a PSD, mai precis o parte din "greiiā€ partidului) si ce era si ce nu era normal, moral.
Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
cresterea economica din T1 a fost de 1,7%, mai mult decat s-a anuntat initial Productia industriala si exporturile, care s-au aflat pe un trend ascendent in ultimul an si jumatate, au reusit sa antreneze revenirea economiei pe plus in primul trimestru.
Pe ordinea de zi a sedintei Senatului din data de 18 mai 2010 a figurat un proiect de lege pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta nr. 29/2010 a Guvernului, care reglementeaza valorificarea surplusului de unitati ale cantitatii atribuite Romaniei prin Protocolul de la Kyoto.
Rezidentii romani detineau in strainatate depozite si numerar in valoare totala de 3,38 miliarde de euro in decembrie 2010, suma in crestere cu 5,17% fata de septembrie 2010 si in scadere cu 7,07% fata de finalul anului 2009, potrivit datelor Fondului de Garantare a Depozitelor in Sistemul Bancar (FGDB).
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... 1 Mai, sector 1, iar in jurul orei 04.00, de la un alt autoturism marca Mercedes, ce se afla parcat pe sos.
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
Alte doua codase, FC Caracal si Corvinul, s-au batut pentru cate un punct care nu ajuta pe nimeni t Drobeta si-a facut de cap prin golul lui Jenru si, alaturi de Alba-Iulia, este cea mai in forma echipa din retur.
"Acum sustin (proiectul - n.r.) mai mult ca oricand, si nu din motive sentimentale, ci din motive pragmatice. ... "20 de tone trebuie sa ajunga gratis in rezerve, 20% vin de la Cupru Deva si prin negociere am putea ajunge la ceva mai mult", a mai spus Basescu.
Conducerea societatii Electrocentrale crede ca galatenii mai au de asteptat pina cind producatorul de energie termica primara va trece in curtea municipalitatii.
google-analytics.com