Cautare

1389 de rezultate pentru "spitalul municipal filantropia" (3.48 secunde)
Administratorul grupurilor sociale din toate pietele si targurile Craiovei, Regia Autonoma de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPF), intentioneaza sa propuna Consiliului Local Municipal sa avizeze impunerea taxei de 5.000 de lei vechi pentru o utilizare de WC.
Astfel, nivelul acestor biruri a fost dublat si chiar triplat pe alocuri pentru anumite categorii de prestatori si producatori sau exista mari discrepante intre persoanele fizice si persoanele juridice, conform unei hotarari a Consiliului Local Municipal Craiova, din decembrie 2006.
Acesta se va inalta pe locul fostului stadion Municipal din Bartolomeu. ... Arena va fi pe locul fostului Stadion Municipal din Bartolomeu care a fost demolat. Stadionul Municipal a fost ridicat in a doua jumatate a anilor ‘70, la constructia sa participand toate intreprinderile brasovene, dupa sistemul comunist.
Stadionul "Municipal" ... Stadionul "Municipal" nu mai beneficiaza de pista pentru atletism de circa un an si jumatate, de cand a fost refacuta suprafata de joc.
Cu atat mai mult frapeaza indiferenta celor care conduc Muzeul Municipal Calarasi fata de acest vestigiu important de istorie urbana, ramas ca prin miracol nedemolat. ... Calarasiul are nevoie de o schimbare de mentalitate la varf, atat la Primarie, cat si la Muzeul Municipal.
Recent, am fost placut surprinsa de expozitia de arta plastica a elevilor de la Colegiul Tehnic Stefan Banulescu din Calarasi, ce se desfasoara in aceasta perioada la Muzeul Municipal Calarasi - profesor Silviu Soare, director ing.
Muzeul Municipal Calarasi impreuna cu Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu va invita sambata, 13 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal, str.
Odata cu mutarea sediului Primariei Municipiului Calarasi, vechiul imobil, inscris pe lista monumentelor istorice, a fost propus pentru a deveni Muzeul Municipal de Istorie. ... "Imi doresc ca din luna septembrie, Muzeul Municipal de Istorie sa fie finalizat si dat in folosinta orasului.
In acest sens, Manea a tinut sa sublinieze faptul ca proiectul initiat de el in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Judetean Constanta, cu privire la acordarea de fonduri din bugetul CJC pentru modernizarea a doua sectii importante ale Spitalului Municipal Medgidia, nu a fost aprobat de votul majoritatii consilierilor judeteni.
Pretul gigacaloriei se va situa- potrivit deciziei Consiliului Local Municipal Constanta- la acelasi nivel ca si anul trecut, respectiv de 1.075.000 lei vechi pe Gcal., a specificat Rachieru.
Terenurile din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care au fost vandute la licitatie in 2005, au redevenit marul discordiei dintre fosta si actuala administratie publica locala, dupa ce reprezentantii Ministerului Sanatatii s-au gandit ieri sa demareze un control amanuntit pentru a verifica situatia loturilor si a vilelor construite aici.
Un exemplu concret este Spitalul de Urgenta Bacau care se confrunta cu un deficit de 739 de posturi, majoritatea din randul asistentilor medicali si a personalului auxiliar, dar si un numar de 87 de medici.
Barbatul, de 59 de ani, a decedat, medicii de la ambulanta constatand decesul acestuia, dupa ce au incercat sa-l resusciteze, iar sotia sa a suferit rani si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Calarasi.
Au reusit sa il mentina in viata si l-au dus la Spitalul Municipal Barlad. ... A fost transportata la acelasi spital, apoi a fost trimisa in stare grava cu elicopterul la Spitalul din Iasi.
conducatoarea auto, Dragos B., de 28 de ani, pasager dreapta-fata in al doilea autoturism implicat, Ioana S., de 48 de ani, din comuna Farcasele, toti fiind transportati la Spitalul de Urgenta din Craiova, precum si Nicusor S., de 41 de ani, din comuna Osica de Sus, care a ramas sub observatie medicala la Spitalul Municipal Caracal.
- Zona Spitalului "Filantropia": o camera video fixa si una mobila, montate pe unul din stalpii de iluminat; - Zona Schmidt:
La 24 septembrie 1884, Eminescu este numit in postul de subbibliotecar al Bibliotecii Centrale din Iasi, insa in noiembrie se imbolnaveste din nou si este internat la spitalul Sf.
Morega ameninta ca ii schimba pe pedisti Nemultumit ca i-au fost schimbati oamenii, presedintele PNL Gorj sustine ca va dispune controale la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pentru a-i inlocui din functii pe reprezentantii PD.
Traian Basescu a fost operat de hernie de disc in urma cu 48 de ore, la Spitalul Universitar din Viena. ... "Presedintele este plin de energie si capabil in acelasi timp sa-si exercite functia", au declarat medicii de la Spitalul Universitar din Viena.
Si nu putem sa dam vina pe spital, desigur, daca spitalul isi face datoria si are un program foarte clar de lupta contra infectiilor nosocomiale. - Asta inseamna multe, printre care neaparat spitalul sa aiba un epidemiolog...
google-analytics.com