Cautare

21 de rezultate pentru "silivia nanu" (3.77 secunde)
In acest context, dezbaterea a pornit firesc, primarul comunei Cornu si totodata si presedintele filialei judetene Prahova a Asociatiei Comunelor din Romania , Cornel Nanu, a multumit senatorilor ca au venit in numar atat de mare la aceasta intalnire, si a prezentat cateva dintre inconvenientele majore cu care se confrunta autoritatile locale:
Directorul muzeului, Dan Basarab Nanu, se arata ingrijorat de eternele aminari ale lucrarilor, dar si de posibilitatea ca patrimoniul artistic sa ajunga in strada.
Silvia Nanu, care conduce afacerea Prajituri delicioase, din Braila, participa la targul organizat pe platoul de la Piata Amzei, in fiecare sambata, duminica si luni, intre orele 10.00 - 18.00.
Sediu pentru Muzeul de Arta Vizuala Dan Basarab Nanu, directorul Muzeului de Arta Vizuala, a fost probabil unul dintre cei mai fericiti oameni in urma sedintei de ieri.
Cea care a abordat problema coruptiei a fost de aceasta data presedinta aleasa a Organizatiei Municipale a PLD Galati, Violeta Nanu, care este de parere ca scandalurile din Primarie nu ar face altceva decat sa demonstreze ca primarul Dumitru Nicolae tolereaza coruptia.
In acelasi timp, Stefan Nanu, director pentru Trezorerie si Datorie Publica in ministerul Economiei, a spus celor de la Trezoreria americana ca exista suficienta cerere interna pentru a finanta deficitul pe piata locala. Legat de agentiile de rating care au coborat Romania, Nanu a zis:
Eva Valle Lagares (Spania) - membru si Viorel ßerbanescu, Silivia Dinca, Ioana Gligor si Arabela Ster (Romania) - membri. Echipa lui Orban este completata de italianul Pietro Petrucci, purtatorul sau de cuvant.
Evenimentul a fost prezentat de incantatoarea Sonia Argint Ionescu, iar invitata speciala a serii, Adina Nanu - profesor, critic, istoric de arta, detinatoare a unor impresionante colectii de costume din secolele XIX - XXI si autoare a peste 35 de volume de arta, studii si articole, a captival publicul cu o scurta incursiune in universul imaginii si al elegantei de altadata, prezentand invitatilor femeile role-models pe care le-a avut de-a lungul timpului.
La Muzeul de Arta Vizuala conducerea Consiliului de Administratie este asigurata de Dan Basarab Nanu, membri in CA fiind Georgeta Croitoru, Sava David (managerul unei societati comerciale de profil), Radu Macovei, Sergiu Tofan (profesor universitar si membru PNL), Cristian Calinov (membru PNL) si reprezentantul umanistilor, Aurel Manole.
În plus, indiferent de cât muncesti, salariul merge", a declarat Mihai Nanu, de 20 de ani, din Craiova. "La stat e mai bine.
În plus, indiferent de cât muncesti, salariul merge", a declarat Mihai Nanu, de 20 de ani, din Craiova. "La stat e mai bine.
Romania inca este reprezentata la FMI de Mihai Tanasescu, care este senior advisor, iar la Banca Mondiala de Stefan Nanu, care ocupa pozitia de director adjunct al constituantei olandeze.
Opinie de Daniel Nanu: "Mircea, nici o durere nu te poate izola!" Un salut catre Paolo Rossi. Prim-planuri speciale in presa italiana dupa un Roma - Sahtior 2-3.
Nanu Marian Costin, lect. univ. dr. Cosma Germina, prep. univ. dr. Nicu Laurentiu - a participat la urmatoarele sectiuni: dans contemporan - Cristian Florea - Alina Trita;
FEFS I - Costi Nanu, FEFS II - Roberta Ghetu, FEFS III - Catalin Popescu, Facultatea de Chimie - Marian Dobre, PIPP - Aurora Ungureanu.
Nanu Muscel Nr. 13 -Cotroceni, pana la sfarsitul lunii august. Program de vizitare: Luni-Vineri: 11:00-18:00; Sambata-Duminica: 11:00-14:00.
Surprizele din cadrul evenimentului au fost numeroase, printre acestea fiind reprezentatia lui Adrian Petrescu, Prim Oboist al Filarmonicii "George Enescu", cu care oaspetii au fost rasfatati, alaturi de Excelenta Sa, ambasadoarea Indoneziei in Romania, doamna Marianna Sutadi si primarul comunei Cornu, Cornel Nanu.
Alexandru Nanu) Cel mai nou tren rusesc, produs de compania UralVagonZavod va intra in productie in 2015. Russian One este un tramvai construit special pentru navetisti, care arata ca un automobil parca desprins dintr-un film science-fiction, scrie Engadget.
Dimitrie Nanu care a afirmat ca aceste tulburari psihice sunt in realitate frecvente in Romania, dar de multe ori nu sunt diagnosticate sau sunt incorect tratate.
Doua ONG-uri au atacat in instanta proiectul de extindere a ASE care presupune ridicarea unui bloc de 7 etaje in spatele unei cladiri monument istoric din Piata Romana / HotNews.ro Doua ONG-uri au atacat in instanta autorizatia de construire emisa de Primaria Capitalei pentru ridicarea unei cladiri de 7 etaje, in Piata Romana, in spatele casei Nanu-Muscel, cladire monument istoric.
google-analytics.com