Cautare

2072 de rezultate pentru "rezultate titularizare mehedinti" (2.68 secunde)
Este vorba despre DJ 606, care face legatura intre comuna Breasta si limita cu judetul Mehedinti, DJ 561 Craiova - Segarcea - Carna si bulevardul Decebal - Dacia din Craiova, cunoscut si sub denumirea de Rocada.
Pana si in Mehedinti s-a intensificat activitatea economica, cel puțin pe hartie. ... In luna august a acestui an, de exemplu, in Dolj au intrat in insolventa noua societati, in Valcea - trei, iar in Gorj, Olt si Mehedinti nu s-a inregistrat nici o firma in procedura de insolventa.
In Mehedinti, 14 companii au intrat in insolventa in luna mai, pe cand in aprilie fusesera zece, iar in martie - noua. ... Surpriza este in judetul Mehedinti, unde numarul firmelor noi este aproape triplu pe primele cinci luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Potrivit meteorologilor, luni, judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt se vor afla sub cod portocaliu de canicula, iar marti sub aceeasi avertizare vor fi judetele Olt, Teleorman si Giurgiu.
Circulatia rutiera pe DE 70 in comuna Tamna din judetul Mehedinti este blocata la aceasta ora dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj.
O soferita din Mehedinti a fost la un pas, in aceasta dimineata, sa se prabuseasca intr-o prapastie de pe DE 70 din dreptul Dealului Balota.
Tirul se deplasa pe DN 56 care face legatura intre Mehedinti si Dolj si se pare ca din cauza unei defectiuni la directie, soferul a pierdut controlul asupra volanului si s-a oprit in prima casa.
Ofiterii de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Mehedinti efectueaza, in aceasta dimineata, mai multe perchezitii in localitatea Strehaia, la persoane suspectate de infractiunile comiterea infractiunilor de evaziune fiscala si spalare de bani.
Un politist a fost amenintat cu moartea de un patron de restaurant, dupa ce agentul a verificat localul in care era organizata o petrecere, in Strehaia, in judetul Mehedinti.
Doi soti din Mehedinti, de 70, respectiv 74 de ani, nu vor avea o batranete tihnita, dupa ce trei talhari le-au intrat in casa si le-au furat toate economiile - peste o suta de mii de lei, bani stransi din vanzarile magazinului pe care il au in sat.
Doi craioveni au fost prinsi in noaptea de joi spre vineri, in Mehedinti, in timp ce transportau aproape 500.000 de tigarete de contrabanda. ... Potrivit politistilor de frontiera, fostul fotbalist nu are nici o legatura cu cazul de contrabanda cu tigari din judetul Mehedinti.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Cosmin Bajenaru, de 21 de ani, din Ploiesti, conducea ieri, in jurul orei 8.00, o autobasculanta pe DE 70, iar in zona Combinatului Chimic nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de intoarcere si a fost lovit de un autoturism Fiat, condus regulamentar dinspre Filiasi catre Craiova de Mihai Tiribentea, de 32 de ani, din Strehaia, judetul Mehedinti.
Potrivit politistilor de la Rutiera, Cosmin Bajenaru, de 21 de ani, din Ploiesti, conducea ieri, in jurul orei 8.00, o autobasculanta pe DE 70, iar in zona Combinatului Chimic nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de intoarcere si a fost lovit de un autoturism Fiat, condus regulamentar dinspre Filiasi catre Craiova de Mihai Tiribentea, de 32 de ani, din Strehaia, judetul Mehedinti.
Mai multe echipaje ale IPJ Mehedinti si DIICOT au efectuat opt perchezitii domiciliare in Drobeta Turnu Severin, unde au gasit mai multe acte si aparatura electronica.
Autoritatile judiciare din Germania au emis pe numele severineanului un mandat european de arestare, iar miercuri acesta a fost depistat de politistii de la IPJ Mehedinti, care l-au retinut pentru cercetari.
Un primar din judetul Mehedinti este anchetat pentru violenta in familie, dupa ce sotia sa le-a marturisit politistilor ca a fost agresata si sechestrata la inceputul acestui an.
Un adevarat depozit de produse de contrabanda a fost descoperit de politisti, azi, la domiciliul unui barbat in varsta de 55 de ani din localitatea Breznita Motru, din judetul Mehedinti, informeaza NewsIn.Politistii orasului Strehaia au descins la locuinta suspectului in baza unei autorizatii de perchezitie eliberata de Judecatoria Strehaia.
Circulatia rutiera pe DE 70, in comuna Tamna din judetul Mehedinti, a fost blocata ieri la pranz, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit frontal in urma unui derapaj. ... Cercetarile continua", a declarat Gabriel Lica, comisar la Serviciul Rutier IPJ Mehedinti.
In urma impactului minora si-a fracturat un picior si a fost transportata la spital", a declarat Viorel Stancioiu, agent principal IPJ Mehedinti.Victima a fost transfeta la spital pentru ingriiri medicale si pentru a i se pune un gips la picior.Bunica fetitei va fi trasa la raspundere pentru ca nu a avut grija de nepoata ei.
google-analytics.com