Cautare

4989 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 focsani" (4.66 secunde)
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Contracte mari, de peste 80 milioane de euro fara TVA, au fost si cele pentru reabilitarea DN 2 Focsani-Ojdula, o sosea care traverseaza muntii Vrancei, sau pentru modernizarea DN 67B Scoarta-Pitesti.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Tudor, a afirmat sambata la Focsani ca partidul pe care il conduce nu va face aliante post-electorale cu formatiunile care nu-si vor elimina coruptii.
Senatorul Angel Talvar si deputatul PSD de Vrancea George Baesu il acuza pe comisarul-sef Ionel Buica de la Politia Focsani, de abuz in serviciu.
Presedintele Traian Basescu a acceptat invitatia autoritatilor locale vrancene de a sarbatori la Focsani implinirea celor 147 de ani de la Unirea Principatelor. ... Programul dedicat sarbatorii Unirii de la 1859 va dura, la Focsani, aproximativ o ora si va include si un discurs al presedintelui Basescu.
Presedintele filialei Focsani a PSD, George Baesu, a fost suspendat ieri din partid pentru o perioada de sase luni.
In Focsani, startul in 2014 va fi dat in Piata Unirii, unde presedintele de CJ Vrancea Marian Oprisan si primarul Decebal Bacinschi au pregatit o petrecere "internationala", asta datorita trupelor care vor canta.
Firma care a montat aparatul este din Focsani si l-a dat in custodie municipalitatii sa il testeze.
Presedintele Traian Basescu este asteptat, luni dupa-amiaza, si la manifestarile organizate de Ziua Unirii la Focsani. La manifestarile de la Focsani si-a anuntat prezenta si presedintele PSD, Victor Ponta, care va fi insotit de Ecaterina Andronescu, Ilie Sarbu, Dan Nica si Dan Sova.
O situatia conflictuala exista si la Focsani, Crin Antonescu urmand sa aiba o discutie cu Marian Oprisan pentru a-l convinge sa accepte candidatura liberalului Nini Sapunaru.
Ciprian Lodea si-a inceput afacerea in urma cu un an prin constructia unei ferme langa Focsani. ... Fermierul de langa Focsani are in plan chiar si un abator.
google-analytics.com