Cautare

61521 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 din tulcea" (7.05 secunde)
Din fericire, edilul nu a fost decat "tinta" unor controale de rutina a politistilor din Tulcea.
Liberalii vor sa-l propulseze in fruntea CJ Buzau pe senatorul Cristinel Bagiu, care il elimina astfel din carti pe social-democratul aspirant la un nou mandat, Victor Mocanu.
Frauda de 34.000 de euro la Cabana "Chilia Veche" Cu toate acestea, procurorii DNA Constanta sustin ca nu au primit decat o singura sesizare privind fraudarea fondurilor europene, de la colegii lor din Tulcea.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Bucati de metal si beton din fatada superioara a unui bloc din Tulcea a cazut distrugand doua autoturisme si un magazin de la parter. ... Zona este una foarte aglomerata in timpul saptamanii, dar din fericire fiind weekend nu erau multi oameni pe strada si nimeni nu a fost ranit.
Localnicii din Dobrogea celebreaza anul acesta trecerea a 130 de ani de la instalarea administratiei romanesti in aceasta regiune.
Acesta a declarat, joi, la Tulcea, ca nu crede ca solutia de a acorda bugetarilor 10 zile de concediu fara plata este cea corecta, apreciind ca ar trebui facute testari ale angajatilor, in baza carora "cei foarte buni" sa ramana, cei "slabi" sa plece.
Evenimentul va fi organizat cu prilejul implinirii a 130 de ani de la consfintirea, prin lege, a revenirii Dobrogei la Romania si a 100 de ani de la acordarea drepturilor politice locuitorilor din Dobrogea.
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, i-a eliberat din functie pe directorul general al Autoritatii Rutiere Romana (ARR), Iancu Craciunoiu, si pe directorul general al Registrului Auto Roman (RAR), Daniel Patentasu, din cauza lipsei de implicare a celor doi in efectuarea controalelor eficiente pentru asigurarea sigurantei traficului.
Desi Delta Dunarii pare "moarta" iarna, pensiunile turistice din zona au lansat oferte pentru petrecerea Revelionului in zona. ... La scurt timp dupa lansarea ofertei, dintre cele 280 de locuri oferite de cele 38 de pensiuni turistice din Delta, 100 au fost deja ocupate.
Drumurile din judetul Tulcea au fost reabilitate cu bani europeni. ... In acest episod vedem cum au fost folositi banii de la Bruxelles atat de autoritatile locale din judet, cat si de persoane private.
Ministerul Apararii Nationale a comunicat ca in zona localitatilor Nufarul si Victoria, din judetul Tulcea, au fost gasite fragmente care ar fi putut proveni de la o drona, dispersate pe o suprafata de cateva zeci de metri.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
La randul ei, Sucursala Dobrogea, ce administreaza patrimoniul si activitatea de imbunatatiri funciare din judetele Constanta si Tulcea este organizata pe trei unitati denumite Tulcea, Constanta Nord si Constanta Sud.
Guvernul va plati despagubiri cuprinse intre 5.000 si 30.000 de lei pentru exproprierea terenurilor agricole din judetele Constanta, Ilfov si Tulcea, pe care vor fi infiintate perdele forestiere de protectie a culturilor.
Picturi extrem de valoroase, distruse prin infasurarea de oua si branza in ele Caz socant intr-o comuna din Tulcea.
Antreprenori mai mici din Tulcea au reusit sa isi dezvolte afacerile cu ajutorul banilor europeni. De exemplu o firma de arhitectura, infiintata in 2008 s-a dezvoltat enorm dupa ce a accesat in jur de 300.000 de euro.
Pe 14 noiembrie 1878, Carol I citea doua documente fundamentale prin care se arata ca "Dobrogea face parte din Romania".
• Astfel, codul galben va afecta din noaptea de joi spre vineri, la inceput Crisana, Banat, Oltenia si zonele de munte, apoi se extinde si in cea mai mare parte a Munteniei si jumatatea de nord a Moldovei.
La 8 kilometri de orasul Tulcea, intr-o fosta statiune de cercetare a cartofului, pungile de plastic si deseurile din cauciuc sunt transformate in ulei industrial, folosit pe santierele de constructii.
google-analytics.com