Cautare

6053 de rezultate pentru "rezultate suplinire 2009 limba engleza" (2.68 secunde)
Acordand scutiri de serviciu militar si dari, acoperind cheltuielile de calatorie, asigurand autonomie, biserica romaneasca, magistrati romani, scoala de limba populara, tiparire de carti in limba romana si chiar pecete cu capul de zimbru, Ecaterina a II-a atragand deja romani din principate si Transilvania reuseste la 1783 sa aseze chiar dincolo de Bug 2.000 de familii cu 15 biserici romanesti (27).
Orban este ingrijorat de faptul ca peste jumatate din populatia Romaniei nu cunoaste alta limba decat cea materna.
Magistratii au respins astfel recursul Parchetului care contesta decizia Tribunalului prin care fusese admisa inregistrarea partidului inclusiv sub denumirea in limba maghiara.
"Nu trebuie nici in mesajul presedintelui sa auzim o sintagma de tipul 'cei care ne vorbesc limba'. Noi vorbim o limba comuna si nu cei de peste Prut ne vorbesc limba noastra. ... Vorbim aceasi limba, avem aceleasi traditii si vom impartasi aceleasi valori europene", a comentat liderul PNL.
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca partidul sau va depune eforturi pentru a impiedica acordarea de statut oficial pentru limba rusa.
Dusa a adaugat ca UDMR, "care sustine cu ardoare acest proiect de lege", nu se gandeste ca elevii de etnie maghiara aveau posibilitatea sa invete limba romana la trei materii. "Acum vor invata la o singura materie, la limba romana.
ospatar - virsta 20-30 ani, minim 1 an experienta in domeniul hotelier dovedita prin cartea de munca, imediat anterior anului 2005, cunostinte de limba spaniola, dar si alte limbi de circulatie internationala;
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca deficiente de la prevederile OG 21/1992 privind informarea consumatorilor s-au con- statat la comercializare ferodouri, pivoti si placute de frana - import Ungaria, care nu aveau informarea in limba romana, curele de transmisie si rulmenti import care nu aveau traducerea elementelor de identificare si caracterizare;
Formularul poate fi obtinut de pe site-ul Ministerului Solidaritatii Sociale din Italia sau tradus in limba romana de la Departamentul pentru Munca in Strainatate din cadrul Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca din Romania. Cererea trebuie completata in limba italiana.
Se preselecteaza persoanele cu virsta maxima de 40 de ani care au cunostinte foarte bune de limba germana (se va sustine un test pentru verificarea cunostintelor), experienta de minim trei ani dovedita prin cartea de munca si/sau adeverinta de munca in domeniul solicitat, imediat anterior anului 2007 (cei care au un interval lung in care nu au lucrat nu pot fi luati in considerare).
limba si literatura romana : ... "Limba Franceza - BAC - 2007" (641 de exemplare); "Limba si literatura romana. ... "Limba si literatura romana, pentru gimnaziu - Testare nationala 2007" (29 de exemplare);
Data semnifica ziua din 1952 in care studentii care demonstrau pentru recunoasterea limbii lor materne - Bangla, ca limba nationala a Pakistanului, au fost ucisi de politie la Dhaka, astazi devenita capitala Bangladeshului. Limba materna este cel mai puternic instrument de conservare si dezvoltare a patrimoniului tangibil si intangibil.
Les Indes noires Limba: Limba franceza Editura: ... Cuprins 1.Intriga 1.1.Capitolele cartii 2.Sursele romanului 3.Teme abordate in cadrul romanului 4.Lista personajelor 5.Adaptari 6.Traduceri in limba romana Intriga Atentie:
Carla's Dreams revine cu o piesa speciala pentru publicul vorbitor de limba rusa.
Vorbeste perfect limba romana, desi este araboaica. Este casatorita, are trei copii pe care i-a invatat limba romana, iar in casa lor se vorbeste atat limba araba, cat si limba romana.
Decizia Curtii Constitutionale din Republica Moldova, prin care limba romana este recunoscuta drept limba oficiala in Republica Moldova m-a bucurat nespus, atat pe mine, cat si pe membrii comunitatilor romanesti aflate pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.
Eram obligata sa le predau limba moldoveneasca in alfabetul chirilic. ... "Asta e marea problema de fiecare data, vor sa renuntam la limba romana si la grafia latina.
Organizatia Internationala a Francofoniei, dupa cum se stie, este o organizatie internationala care, pornind de la afinitatea pentru limba franceza, reuneste state si guverne de pe cinci continente:
In cadrul vizitei la Catedrala Mantuirii Neamului vor exista doua momente consecutive cand se va rosti rugaciunea Tatal nostru” in limba latina si in limba romana. - Programul vizitei din Catedrala Nationala cuprinde rostirea rugaciunii Tatal nostru, in limba latina, urmata de cantari pascale catolice.
Dar, subiectivi-nesubiectivi, obiectiv e faptul ca in regiunea transnistreana sunt vorbitori de limba romana - cam o treime din populatia zonei, iar unii dintre ei chiar se simt si se declara romani. Iar copiilor lor li s-a interzis sa invete la scoala in limba materna, limba romana.
google-analytics.com