Cautare

10960 de rezultate pentru "rezultate obtinute la teza cu subiect unic la limba romana 2009" (4.64 secunde)
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Sunt obisnuiti sa fie urmariti la orice pas: la toate serbarile sunt oameni care-i urmaresc. "Cu cei care nu-s in uniforma e mai greu, nu stim ce vor", glumea Ion Iovcev, directorul Liceului Lucian Blaga, in decembrie. ... La Liceul Alexandru cel Bun din Tighina, ochii iscoditori sunt mmai tineri:
Potrivit noilor modificari legislative, asociatii unici se pot angaja cu carte de munca la propria firma. Mediul de afaceri priveste cu optimism masura, considerand ca aceasta va stimula dezvoltarea sectorului privat.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a efectuat joi, 27 Ianuarie 2011, o vizita la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei (APCE), de la Strasbourg, la invitatia presedintelui acestui for, domnul Mevlut Cavusoglu.
Librarii de la noi anunta insa ca 2011 va consemna explozia pietei de eBook-uri, dupa modelul din Occident.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
'Dupa cum cunoasteti, prin semnarea Vademecum-ului privind folosirea limbii franceze in cadrul organizatiilor internationale, adoptat in 2006, la Bucuresti, cu prilejul Sommet-ului Organizatiei Internationale a Francofoniei, Romania s-a angajat sa contribuie la promovarea multilingvismului si diversitatii culturale prin intarirea statutului limbii franceze in cadrul institutiilor europene si internationale.
Circula pe Net un text cu subtexturi. ... Intrebati alti 100 de absolventi de liceu care au habar de limba engleza care este provenienta cuvantului guvernanta. Cel putin 95% va vor raspunde ca din limba engleza (governance), are intelesul de act de guvernare".
Enciclopedia online Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a implinit sambata 10 ani de la infiintare.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc. Piesele nominalizate la această
Limba romana este limba oficiala in Republica Moldova. "Limba romana" inlocuieste ""imba moldoveneasca" in Republica Moldova. Parlamentul Moldovei a votat pentru folosirea sintagmei "Limba romana".
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
CONSTANTIN TUDOR) Prin anul 1980, cand lucram la Biroul de turism pentru tineret, am ajuns pentru prima oara la Balcic.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Puterea si Opozitia s-au contrat pe un amendament la legea Educatiei care prevedea ca geografia si istoria romanilor sa se predea in limba romana. O parte din pedelisti au fraternizat cu liberalii ai pesediatii.
ISJ se confrunta cu o noua problema: parinti care reclama ca ai lor copii nu sint lasati sa se prezinte la examene.
Cristian Presura, inventatorul roman angajat la Philips: ... Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
"Este o ocazie unica, cand UDMR poate solicita cu capul ridicat acest lucru, trebuie sa incercam; ar fi o orbire politica sa nu incercam sa fructificam aceasta situatie", a spus Frunda la TVR Info.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
google-analytics.com