Cautare

39 de rezultate pentru "president" (5.88 secunde)
Peste 360 de studenti la medicina dentara au urmat stagii de pregatire practica in cadrul proiectului PRESIDENT, cofinantat din fonduri europene.
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S. ... 795 metri patrati, este aferent hotelului President (foto), cele doua firme judecandu-se de mai multi ani pe seama acestuia.
"Am observat o cerere foarte mare pentru livrarea eficienta de date video prin retele mobile", a spus Peggy Johnson, Executive Vice President, Qualcomm Technologies, Inc. and President, Global Market Development.
Romanian President!" ... "I am not the Romanian President" (Nu sunt presedintele Romaniei), dupa care s-a adresat presei romanesti pentru scurte declaratii.
La patru stele, adica la Hotel „President”, ofertele includ mai multe pachete, de 2, 3 sau 5 nopti de cazare, atat pentru Craciun, cat si pentru Revelion.
Compania Nokia a inaugurat ieri, la Jucu, judetul Cluj, prima linie de asamblare a telefoanelor mobile în prezenta lui Juha Putkiranta, senior vice-president Nokia, a lui John Guerry, director Nokia România, si a autoritatilor locale si judetene.Deocamdata, au fost angajati 350 de muncitori, dar vor fi 500 în prima etapa a demararii productiei.
Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
Ionut Dumitru, President of the Romanian Association of Financial Analysts: ... Bogdan Moinescu, Money and Banking Department, AES,Adrian Codirlasu, President, CFA Romania:
PRESMED - PRactica Europeana pentru studentii la MEDicina (24 septembrie) si PRESIDENT - PRactica Europeana pentru studentii in medicina DENTara” (25 septembrie).
Vladimir Voronin i-a daruit lui Traian Basescu un album despre Republica Moldova si o sticla de coniac President, vechi de 40 de ani, iar seful statului roman i-a dat omologului sau moldovean un album despre Romania.
Vladimir Voronin i-a daruit lui Traian Basescu un album despre Republica Moldova si o sticla de coniac President, vechi de 40 de ani, iar seful statului roman, omologului sau moldovean, un album despre Romania.
Primaria Municipiului Mangalia, in colaborare cu Direckt Media Company, organizeaza in perioada 18-21 august 2005 prima editie a Turneului de fotbal pe plaja „Razboiul Stelelor“. Reprizele de fotbal au loc pe plaja din Mangalia, in dreptul Hotelului „President“.
Sume insemnate de bani vor fi investite in 2006 in turismul local - balnear si de agrement (circa 1.296.000 RON), pentru fantani arteziene in Mangalia - in dreptul Centrului Roman de Afaceri "President" (12.150 RON) si in statiunea Jupiter (4.500 RON), dar si pentru cosurile de gunoi stradal din statiuni (16.200 RON).
Sursa: http://ioncoja.ro/punctul-de-vedere-oficial-al-sua-cu-privire-la-prezentul-si-viitorul-romaniei/ ---------- A. Wess Mitchell is President and Co-Founder of the Center for European Policy Analysis
Experienta in domeniu, pasiunea de a fi mereu cu un pas inainte, profesionalismul, calitatea produselor si schimbarile pietei au determinat o evolutie constanta si sustinuta a companiei. Dintre brandurile aflate in portofoliu fac parte: Edenia, Corso, La Strada, Untul President, Farm Frites, Akadia.
President Dr. F.
LADIES AND GENTLEMEN, THE PRESIDENT OF ROMANIA Va invit sa spuneti despre interventia presedintelui interimar Crin Antonescu de la Cotroceni.
Dumnezeu sa ajute Statele Unite ale Americii! Dumnezeu sa ajute Romania! Congratulations, Mister President! God bless the United States of America! God bless Romania!
Cei doi directori interimari care se vor ocupa de Petrom pana la jumatatea lui ianuarie sunt Werner Schinhan, senior vice president si director de dezvoltare si strategie in OMV, si Hilmar Kroat-Reder, director al OMV Mergers&Acquisitions Legal.
In Mangalia, la Hotel „President” tarifele, calculate in euro, au scazut cu un procent de aproximativ 17%, astfel ca o camera simpla este 43 de euro, una dubla „single” este 45 de euro, dubla de lux este 80 de euro, apartamentul de lux - 106 euro, iar apartamentul „prezidential“ costa 156 de euro.
google-analytics.com