Cautare

334 de rezultate pentru "premiile vip" (2.72 secunde)
Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, nominalizata la Premiile PEN America (Autoare: Rodica Mitu) Romanul Cartea soaptelor, de Varujan Vosganian, se afla pe lista nominalizarilor la Premiile PEN America, editia 2018, la sectiunea de traduceri (carte de fictiune)/ PEN Translation Prize.
Aseara premiile Gopo. ... Aseara, la Premiile Gopo, cel mai cu staif eveniment al culturii cinematografice romanesti, organizatorii au adus pe scena o trupa formata din niste rromi plinuti si cu maiouri peste burti burdusite care au facut un program de manele.
Grand VIP Studios este spatiul in care canapelele confortabile din piele cu spatare ajustabile inlocuiesc clasicele scaune de cinema, oferind o atmosfera relaxanta si placuta.
Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie este Punctul National de Contact pentru desfasurarea competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale, competitie organizata de Directoratul General pentru Intreprindere si Industrie al Comisiei Europene.
Evz.ro informeaza ca presedintele Raiffeisen Bank din Romania, Steven van Groningen, e unul dintre maratonistii VIP din acest an la Bucharest City Marathon. ... Mai importante sunt emotiile", spune maratonistul VIP.
25 de lei peluze (inel superior) 30 de lei peluze (inel intermediar si inferior) 50 de lei tribuna a II-a (inel superior) 80 de lei tribuna a II-a (inel intermediar si inferior) 150 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.2) 200 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.1) 100 de lei la VIP 3 200 de lei VIP 2 300 de lei VIP 1 1.000 lei la loje
VIP 1 - 400 lei* VIP 2 - 350 lei* VIP 3 - 350 lei* Categoria 1 - 60 si 50 lei Categoria a 2-a - 40, 35 si 25 lei Categoria a 3-a - 20 si 15 lei Categoria a 4-a - 15 si 10 lei De asemenea, copiii, femeile si pensionarii au la dispozitie o casa de bilete speciala la stadion de unde isi pot achizitiona tichete in mai multe zone din tribune la numai 5 lei.
Tribuna oficiala, sector VIP 250 locuri 3. ... Sala protocol pt VIP 7. ... 100 locuri pt sector VIP 11. Parcare pazita pentru min 250 locuri spectatori 12.
Complexul Steaua este dotat cu spatii de cazare pentru sportivi, restaurant, muzeu, spatii VIP, sala de forta si recuperare, punct medical, zona de presa, sala de conferinte, vestiare, magazin si spatii tehnice si pentru birouri.
Cum biletele VIP (350 lei), cele de la Categoria 1 (300 lei) si cele de la Categoria 5 - cele mai ieftine (100 lei) au fost epuizate inca de la inceputul lunii februarie, iata ca si Categoria 2 a devenit indisponibila.
Competitie pentru initiative antreprenoriale Directia Generala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert Interior si Cooperatie din cadrul MIMMCTPL a anuntat lansarea Competitiei Premiile Europene pentru Initiative Antreprenoriale - editia 2008, organizate de Directoratul General pentru Intreprinderi si Industrie al Comisiei Europene.
Mircea Sararescu) Persoanele care detin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori intre 6,00 lei si 6,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, premiile urmand sa fie acordate in maxim trei luni.
Lista castigatorilor de la Gala Premiilor Globul de Aur 2013 Duminica seara, in Beverly Hills (Los Angeles), s-au decernat Premiile Globul de Aur 2013.
Premiile la sectiunea online vor fi acordate dupa verificarea numarului de voturi primite de fiecare participant. ... Premiile publicului pentru Concursul de Desene Online:
Compozitorul si cantaretul american nominalizat la premiile Grammy, Red Grammer, a lansat in Romania doua albume cu cantece pentru copii:
- VIP 1: 800 - VIP 2: 600 - Tribuna 1 vest, inel 2: 160 - Tribuna 1 vest, inel 3 central:
Apoi mai este si cazul unor VIP-uri care nu au urcat la bordul "Titanicului", motivul presupus de autorii ipotezei, fiind ca acele VIP-uri stiau ca vasul urma sa fie scufundat conform unui plan pus la punct de proprietarii Titanicului.
Conceput ca un grandios spectacol ce va impleti muzica si creatiile vestimentare cele mai luxoase situate in zona haute-cuture, adica acea moda adresata doar marilor VIP-uri internationale, cum ar fi stelele de cinema, divele muzicii internationale sau principesele alaturi de alte reprezentante ale caselor regale si ale aristocratiei de cel mai inalt nivel.
VIP informeaza: ... Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma intr-un interviu pentru revista VIP, ca actualul sef al statului nu este capabil sa se detaseze de sentimente personale, mentionand ca suspendarea acestuia de catre Parlament a fost o greseala, insa Traian Basescu a ramas "cu ranchiuna in suflet".
golden circle, diamond circle, VIP pentru cine are bani si vrea in backstage, eventual cu oportunitatea unui selfie cu vedeta, la peluza pentru entuziasti saraci - iar pentru cei fara bani raman disponibile acoperisurile cladirilor din vecinatate (chestie din care asociatiile de locatari pot incerca, la randul lor, sa faca un banut).
google-analytics.com