Cautare

26997 de rezultate pentru "posturi ocupate prin titularizare arad" (4.74 secunde)
Conform conducerii IPJ Dolj, din cele 104 posturi de politie din Dolj, numai 11 au calculatoare. ... prin Inspectoratul General al Politiei Române (IGPR), achizitii proprii ale IPJ Dolj sau donatii.
In cifre, Primaria Craiova ramane cu 512 posturi, fata de 395 cat avea in precedenta organigrama modificata cu disponibilizari, iar institutiile de cultura si sport - cu 280 de posturi, fata de 397 cat le era repartizat la calcul disponibilizarilor, in care insa intra si Filarmonica "Oltenia" Craiova.
Pe urmatorul loc in topul celor mai amendate posturi tv se afla Antena 1 care a primit 9 amenzi in cuantum de 202.000 lei.
Prin urmare, aproximativ 17 clase din viitorul an scolar vor fi desfiintate, asa cum am aflat de la serviciul informatizare al ISJ. ... Motivul consta in faptul ca locurile ramase libere nu pot fi ocupate decit de cei care au ramas pe dinafara dupa prima repartizare.
Tot miercuri seara, PD a inaintat primului-ministru sase nominalizari pentru posturi de secretari de stat. ... Marius Balu si Ion Ioan au fost propusi pentru posturi de secretari de stat in MApN, iar Traian Popa pentru un post similar in cadrul Ministerului Economiei.
In conditiile in care singurele posturi din administratia locala romaneasca pentru care se poate organiza concurs sunt cele din cadrul directiilor de integrare tocmai pentru a mari capacitatea de absorbtie a fondurilor europene, Agentia Nationala a Functionarilor Publici a refuzat sa aprobe organizarea unui concurs pentru ocuparea a cinci posturi in cadrul directiei de specialitate din CJ Dolj.
De la bun inceput vicepresedintele liberal al CJ, Marcela Sighinas, a cerut aminarea acestor puncte pentru a putea avea loc negocieri pe marginea acestor posturi si a noilor prevederi legale care subliniaza necesitatea respectarii configuratiei politice de la momentul ultimelor alegeri.
In acelasi timp, PC ameninta cu reevaluarea democratilor aflati pe aceste posturi. ... Vicepresedintele PNL Adrian Iorgulescu a declarat ca sefii institutiilor descentralizate care au castigat posturi sustinuti de PD ar trebui sa se retraga.
Cei care vor sa imbrace uniforma de jandarm au la dispozitie 393 de posturi in cadrul institutiilor de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor si 30 pentru Ministerul Apararii Nationale.
In legislatura 2009-2014 Romania va fi reprezentata in conducerea comisiilor Parlamentului European (PE) mai bine decat in perioada 2007-2009, deputatii romani urmand sa detina 7 posturi de vicepresedinte de comisie, fata de patru in mandatul trecut. ... In mandatul 2007-2009, social-democratii au detinut trei posturi de conducere in comisii:
Peste o mie de posturi vor fi reduse in urma restructurarilor din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, disponibilizarile neafectand angajatii din sectorul de ordine publica, au declarat surse ministeriale.
Seniorul social-democrat i-a criticat pe cei care care au parasit PSD in ultimul timp si pe care i-a calificat drept "fripturisti", "oportunisti", care vor functii si posturi pe care nu le mai puteau obtine in PSD.
Doar sapte posturi pentru absolventi Oferta locurilor de munca este saraca in ceea ce priveste posturile destinate persoanelor cu studii superioare, fiind declarate vacante doar doua posturi de traducator si unul de inginer montaj, pentru care se cauta absolventi de studii superioare.
"Avem 62 de hectare, din care aproximativ 30 sunt ocupate de constructii. Restul sunt ocupate cu alei, conducte, posturi de transformare etc.", a spus directorul general al uzinei, Cornel Mondea.
Cele mai mari spatii vor fi insa ocupate de hipermarketul Auchan (11.000 mp), si Leroy Merlin (10.000 mp)- specialist in articole "Do it yourself" ... Alte spatii sunt ocupate de Kiabi (1.800 mp) si Norauto (1.100 mp) - echipamente si servicii auto.
Prezenta analiza doreste sa arate ce ar reprezenta Alianta intre PSD si PNL, prin raportare la viitoarea reprezentare parlamentara a celor doua partide si prin raportare la ceea ce pot insemna alegerile locale pentru membrii semnificativi ai social-democratilor, liberalilor si conservatorilor.
  Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) le-a transmis un ultimatum reprezentantilor SC BEST Recuperare Creante SRL ca vor fi dati in judecata, daca nu reziliaza in mod amiabil contractul prin care au primit prin cesionare creantele celui mai mare producator de lignit din Romania.
Mazilit de partid pentru afrontul adus prin promovarea in MAI a unor persoane considerate a fi prea apropiate de Traian Basescu, Oprea a initiat procedurile de (re)construire a unei formatiuni, atragand alaturi de el personaje patate atat de la PSD, cat si de la PNL.
In acelasi timp, pentru a beneficia de prima propusa de Ministerul Agriculturii, persoanele fizice trebuie sa fie incadrate in sistemul de pensii si alte drepturi de asigurari sociale la data cedarii, iar terenurile sa nu faca parte din exploatatii comasate prin contracte de arenda sau alte contracte legale.
Au fost si exceptii in sectoare cheie, cum este cel sanitar, unde s-au aprobat 500 de posturi pentru noi angajari, unde era o lipsa acuta de personal mediu, de medici, de asistente medicale, de medici anestezisti, de specialisti pe anumite domenii.
google-analytics.com