Cautare

5089 de rezultate pentru "posturi ocupate in invatamant 2009" (2.82 secunde)
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Romania Libera publica un amplu interviu cu fostul premier Calin Popescu Tariceanu, intitulat "In Romania nu s-au intalnit prostii cu smecherii". Puteti citi in continuare prima parte a interviului.
Obiectul disputei l-a reprezentat prevederea noului Regulament, conform careia componenta Biroului Permanent al Senatului se mareste cu doua posturi de chestor.
Gorjeanca Maricica Mota, presedinta organizatiei femeilor a Partidului Democrat (PD) Gorj, s-a inscris in cursa pentru ocuparea unuia dintre cele noua posturi vacante de secretar executiv al PD. ... Pentru cele noua posturi vor candida 30 de persoane, printre care se regasesc nume celebre:
Lumea administrativa doljeana e in asteptare. ... Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Prefectul judetului Dolj a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, bilantul activitatii sale dupa prima luna in aceasta functie. Cu aceasta ocazie, a tinut sa precizeze si ce nu merge in prefectura.
In timp ce echipele de negociere ale PSD si PD-L discutau despre numiri pe posturi sau proiecte de legi comune, la sediul judetean de partid al democrat-liberalilor se adunasera aproape toti cei care-si vad sansele de a accede pe functiile promise din ce in ce mai mici.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Constantin Nita, ministrul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, a declarat ca ministerul sau va pastra doar doua agentii in subordine, ANPC si OSIM, iar numarul de posturi va scadea cu 200 din cele 680 cate are ministerul in momentul de fata, urmand sa fie disponibilizate aproximativ 130 de persoane.
Conducerea Prefecturii Dolj a avut nevoie de doi ani si sapte luni ca sa-si dea seama ca Romania a intrat in UE si deci nu mai este necesar Serviciul de Integrare Europeana din cadrul acestei institutii.
Senatorul Liviu Campanu, fost lider UNPR, a declarat, vineri, ca, atat ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, cat si premierul Emil Boc i-au transmis, prin intermediari, ca pot oferi posturi publice pentru a vota impotriva motiunii de cenzura.
google-analytics.com