Cautare

1691 de rezultate pentru "politia valenii de munte" (4.19 secunde)
Politistul Christian Ciocan se afla pe lista celor circa 10.000 de angajati ai Ministerului de Interne care vor fi restructurati in cel mult doua luni.
De la Brigitte Bardot si Pamela Anderson pana la ONG-urile raspunzatoare de protectia animalelor, toata lumea indeamna la proteste si solicita Comisiei Europene sa ia atitudine impotriva legii privind gestionarea cainilor fara stapan din Romania.
Ce CAUCIUCURI DE IARNA sa iti cumperi si care este probabilitatea ca POLITIA sa te prinda fara anvelope speciale Potrivit calculelor gandul, probabilitatea ca un sofer sa fie amendat de politie, incepand cu 1 noiembrie, daca nu are anvelope de iarna prevazute cu simbolurile M si S este foarte mica, dat fiind faptul ca organele statului nu detin suficient de multe echipe de verificare.
Inca 8 piste pentru biciclisti, ILEGALE, desfiintate de Politia Rutiera a Capitalei Brigada Rutiera a reconfirmat ilegalitatea pistelor pentru biciclisti din Bucuresti (...) In perioada 2 - 6 august, politia a emis 8 dispozitii de desfiintare a tot atatea trasee pentru biciclisti.
"In trecut ne furau, dar lasau si rest" Cum rade Moti de rivali Fotbalistii Stelei au un motiv in plus sa astepte mutarea in luxosul hotel Mardan Palace.
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
METODE LEGALE DE A SCAPA DE AMENZI!
Politia Romana are blog si canal TV Live Politia Romana si-a deschis blog si va posta, incepand de sambata, declaratii oficiale ale managementului de top, comunicate de presa si articole media, pe aceeasi aplicatie fiind lansat si canalul TV Live, unde pot fi vizualizate imagini in direct de la actiunile politistilor.
Interviu cu Ion Iliescu, despre violentele din Piata Universitatii din iunie 1990 Reproducem cateva fragmente din interviul luat fostului presedinte Ion Iliescu de un jurnalist de la Adevarul (in stilul unui procuror-anchetator), in mai 2010.
3.000 de militari, avioane F-16, irlandezi cu kilturi si cimpoaie (Autoare: Carla Dinu) Joi, 1 decembrie 2016 se implinesc 98 de ani de la Unirea Transilvaniei, Banatului, Crisanei si Maramuresului cu Romania.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirma ca iesirea de la guvernare a social-democratilor ar fi "o prostie".
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat ca "guvernul nu are o pozitie unitara" in ceea ce priveste Codul Educatiei. "Un guvern isi asuma raspunderea cand el, ca guvern, are o idee clara, bine conturata", a afirmat Iliescu, la Valenii de Munte.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept "inacceptabila" atitudinea ministrului Turismului, Elena Udrea, fata de membrii comisiei parlamentare de ancheta.
Putem sa debarcam Guvernul Boc mai repede daca UDMR vine alaturi de noi in toamna  Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat ca Guvernul Boc poate fi ‘debarcat‘ mai repede daca UDMR se alatura celor din opozitie.  "In conditiile in care 80% din populatia Romaniei considera ca directia in care merge tara, in contextul guvernarii actuale, este o directie gresita, UDMR este unul dintre vagoanele unui tren care merge spre o prapastie.
Producatorii de tamplarie termoizolanta vor simti mai acut ce inseamna competitia, iar cei care nu vor respecta standardele de calitate vor disparea de pe piata. ... Un astfel de domeniu este si cel al tamplariei termoizolante, unde nu toti respecta standardele de calitate impuse de Uniunea Europeana.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va incepe constructia a 361 de locuinte destinate inchirierii de catre tinerii cu varste de pana la 35 de ani, programul urmand sa fie aprobat printr-o hotarare de guvern.
Pe langa puncetele de lucru de la Timisoara si Bucuresti, firma Procter&Gamble intentioneaza sa deschida o fabrica in localitatea prahoveana Urlati.Fabrica, in care se vor produce sampon si gel de dus, va fi situata pe un teren de 25 de hectare, care apartine Parcului Industrial Ploiesti, iar investitia s-ar putea ridica la aproximativ 50 de milioane de euro, urmand sa fie create aproape 300 de locuri de munca.Investitia face parte din programul de extindere a Parcului Industrial Ploiesti si in alte zone ale judetului, dupa ce suprafata totala a parcului, de aproximativ 160 de hectare, a fost ocupata in proportie de 100 %.
google-analytics.com