Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.70 secunde)
Nepasarea autoritatilor romane fata de demersurile facute de societatea civila pentru oprirea procedurilor de adoptare a celor patru coduri - penal, civil, de procedura penala si civila - a determinat ieri cele 26 de organizatii neguvernamentale care formeaza Coalitia "Opriti codurile" sa faca un nou pas:
Potrivit Regulamentului, noul Senat va trebui sa aleaga componenta viitorului Birou Permanent, pana la acel moment lucrarile Camerei superioare fiind conduse de cel mai in varsta senator, in calitate de presedinte de varsta, asistat de cei mai tineri patru senatori, in calitate de secretari.
Pentru turistii care vor sa asiste in noaptea de Inviere la slujbele speciale de pe plaja Mangalia exista, de exemplu, la Complexul "President", de patru stele, pachete speciale de servicii pentru o minivacanta de Pasti.
Pe 20 aprilie, la sediul SC Navexim SA Galati, are loc o licitatie publica cu strigare pentru instrainarea a patru remorchere.
De remarcat este faptul ca prin aceste asigurari, costul tratamentelor este de doua ori sau chiar de patru ori mai ieftin. ... Prin incheierea unei polite de asigurare dentara, costurile s-ar reduce insa la jumatate sau chiar de patru ori mai putin, potrivit unui reprezentant al unei companii.
Media este de patru kilograme de deseuri pe cap de locuitor, o cifra greu de atins. Fiecare roman va fi nevoit ca din acest an sa duca la punctele speciale de colectare patru kilograme de deseuri de produse electronice si electrocasnice (DEE).
Se cauta hotelurile de patru si cinci stele In privinta preferintelor romanilor pentru unitatile de cazare, cele mai cautate au fost hotelurile de patru si cinci stele, fapt datorat preturilor mai mici practicate anul acesta de hotelieri.
Asa cum suna reclama, cartierul cuprinde patru blocuri de 13 etaje, situate la intersectia bulevardului Decebal cu strada Tehnicii, pe o platforma de 7.000 de metri patrati.
Asa cum suna reclama, cartierul cuprinde patru blocuri de 13 etaje, situate la intersectia bulevardului Decebal cu strada Tehnicii, pe o platforma de 7.000 de metri patrati.
Desi sapte intreprinzatori din Galati s-au inscris pe lista pentru a primi bani de la bugetul statului, doar patru dintre dosare au avut punctajul care le-a permis sa se numere printre cei aproximativ 300 de beneficiari ai programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.
Unul dintre ei a reactionat prompt la încercarea municipalitatii de a limpezi apele în domeniul întretinerii si modernizarii strazilor, contestând procedura de atribuire a acordului-cadru, pe patru ani, pentru reparatia si modernizarea strazilor.
In Olt, exista patru persoane a caror indemnizatie de somaj depaseste 1.200 de lei. ... Au simtit-o pe pielea lor patru slatineni, care au castigat de-a lungul timpului salarii de ordinul miilor de euro.
Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Frankfurt patru concepte de automobile cu propulsie electrica, toate urmand sa intre in productie, dintre care unul, Fluence, va fi lansat in Romania la sfarsitul anului 2011, a declarat directorul marcii Renault in Romania, Dora Pasare.
Apartamentele vechi cu patru camere din Capitala erau mai ieftine cu 8,8% in luna august, la 992 euro/mp, fata de luna mai, o scadere importanta consemnandu-se si in cazul garsonierelor vechi, de 8,1%, la 1.231 euro/mp, a anuntat joi imobiliare.ro.
Agentia Judeteana pentru Protectia Mediului Gorj a obtinut o finantare in valoare de patru milioane de euro prin programul "Life Natura". Investitia presupune refacerea a patru habitate naturale din Gorj, dar si refacerea infrastructurii din nord-vestul judetului si se va desfasura pe o perioada de cinci ani.
Lucrarile din Centrul Istoric vor fi gata la sfarsitul lunii La sfarsitul lunii august vor fi terminate lucrarile la ultimele patru strazi din centrul vechi. ... Mai exact, momentan, se mai lucreaza doar pe patru strazi: ... "Se mai fac doar lucrari de asfaltare pe patru strazi.
Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival. ... Festivalul se va defasura urmand un traseu format din patru puncte deja devenite locuri clasice de intalnire pentru biciclisti.
O mama a patru copii si-a spus povestea crunta, una dintre cele mai tragice situatii in care se poate afla o mama. ... Ea avea patru copii.
Patru Maini, producator roman de materiale de constructii pentru finisaje si integrator de servicii si solutii pentru personalizarea caselor, a lansat cea de-a patra editie a campaniei sale anuale prin care isi propune sa renoveze 37 de gradinite, scoli si spitale de copii din toata tara.
Cum spuneam, fiecare dupa puterile lui… Patru ani suntem la mana lor, dar din patru in patru ani sunt ei la mana noastra!
google-analytics.com