Cautare

300 de rezultate pentru "papa declaratiii uluitoare" (7.93 secunde)
Papa a fost intampinat de premierul Trudeau in Quebec. Papa a ajuns in estul Canadei dupa ce a vizitat provincia Alberta. Papa a incercat sa reabiliteze imaginea Bisericii Catolice.
Duminica, la Vatican, Papa a avertizat credinciosii in legatura cu razboiul nuclear. ... Papa Francisc s-a rugat pentru victimele atacului de joi din Thailanda.
Papa compara razboiul din Ucraina cu planul de exterminare nazist contra evreilor. ... Papa Francisc: Istoria se repeta
Dupa ce a fost ales in 2013, Papa Francisc si-a semnat o scrisoare de demisie. La 86 de ani, Papa pare a fi intr-o stare buna, in ciuda problemelor la genunchi.
Papa Francisc le-a cerut credinciosilor sa se roage pentru sanatate predecesorului sau, fostul papa Benedict al XVI-lea, pentru ca acesta este "foarte bolnav", relateaza Reuters.
O data ce sicriul a fost asezat, aplauzele s-au facut auzite pe vasta esplanada in semn de respect pentru Benedict al XVI-lea, considerat un erou pentru conservatorii romano-catolici. Este singurul papa care a abdicat, in ultimii 600 de ani. Ceremonia este oficiata de papa Francisc.
Papa Francisc a tinut slujba Angelus in fata a 15.000 de pelerini. Papa si-a reiterat pledoaria pentru pace in Ucraina.
Papa Francisc a parasit spitalul din Roma unde a fost internat. Papa Francisc transmite ca este inca in viata. Pontiful a fost internat din cauza unor probleme respiratorii.
Papa Francisc are din nou probleme de sanatate, nefiind in stare sa vorbeasca in fata credinciosilor adunati sa il asculte. ... Papa Francisc are 87 de ani si o multime de probleme de sanatate.
Declaratie uluitoare a presedintelui Traian Basescu. Potrivit sefului statului, contractul cu firma americana Bechtel a fost reziliat pentru ca ambii parteneri au vrut sa fure!
Povestea noastra de dragoste, se poate transforma dintr-o poveste absolut uluitoare intr-o mare dezamagire.
El considera ca prin consultarile care au avut loc, Iohannis intra din nou cu cizma in vitrina Constitutiei, pentru ca scopul sau era de-o parsivenie uluitoare:de a incerca alaturarea perdantilor in alegeri intr-o coalitie care sa depaseasca scorul PSD!
In primul rand, TREBUIE SA AI UN CREIER BRICI, care sa transmita mainilor si picioarelor, comenzile, cu o viteza uluitoare.
Pentru ca, imi imaginez, la orice va puteti astepta haladuind prin tinutul acesta inca neparasit cu totul de oameni, dar ma indoiesc ca v-ati putea macar imagina ce uluitoare comoara se ascunde intr-o casa din Topalu.
Desi nu intr-o padure sau linga o apa curgatoare ci chiar in centrul Bucurestiului, zeci de persoane au trait ieri o experienta uluitoare cu Samanul Alexander - Northern Deer, vindecator si fondator-pedagog al scolii spirituale "Lumea Intelepciunii si Aventurii Spirituale" ce ne-a calauzit intr-o surprinzatoare calatorie shamanica (o practica din cele mai vechi timpuri) si ne-a impartasit aceleasi tehnici de vindecare folosite in Nepal, Siberia, Alaska, Australia sau America de sud.
Dupa ce a vandut o casa din Filiasi la un pret exorbitant, profitand, evident, de pozitia sa in Guvernul Nastase, dupa ce si-a tras o pensie nemeritata, la care nu avea dreptul, doamna respectiva etaleaza o aroganta uluitoare.
Ionel Ganea face acuzatii uluitoare. "Unii fani isi construiesc blocuri pe spatele echipei" "Dinamo mi-a lasat o impresie foarte proasta.
Totodata, Boc va fi primit in audienta la Sanctitatea Sa Papa Benedict al XVI-lea si va avea intrevederi cu presedintii Senatului, Camerei Deputatilor si cu primarul Romei.
Universitatea „Babes-Bolyai“ din Cluj-Napoca ii va acorda Sanctitatii Sale Papa Benedict al XVI-lea titlul de Doctor Honoris Causa. ... Fostul cardinal Ratzinger, actualmente Papa Benedict al XVI-lea, a acceptat distinctia din partea Universitatii Babes-Bolyai.
In anul 590, papa Grigore cel Mare a incercat sa sistematizeze cunostintele in materie de vise, elaborand o lucrare in care a clasificat visele in trei mari categorii:
google-analytics.com