Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (4.11 secunde)
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pasta de dinti pe baza de bicarbonat de sodiu se lanseaza in Romania.
Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare. Dupa o zi, mai precis la 16 Mai 2019 ora 05:22, rezultatele votului exercitat de catre cititorii acestui site plaseaza pe primul loc PSD, urmat de ALDE, USR-PLUS, PNL , Pro Romania etc.
Primavara asta astenia parca ne-a lovit mai rau si ne-a lasat un gust amar de lehamite dupa tot circul politic intens din ultima vreme.
Mihaela Radulescu, cunoscuta vedeta de televiziune, nu face din aniversarea zilei de nastere un eveniment grandios. Prefera sa se bucure de aceasta zi doar alaturi de fiul sau si de persoane foarte apropiate.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Andrei Tiut) Luni vom afla daca propunerea de modificare a Constitutiei trece de Curtea Constitutionala. ... PSD Social-democratii sunt cei mai deschisi sustinatori ai acestui referendum si, teoretic, cei mai afectati de evolutia lui. Un prim efect este dat de buna - sau reaua - desfasurare a scrutinului.
Cele mai frumoase si cunoscute colinde vor rasuna in Piata Mare si vor completa atmosfera de basm din oraselul lui Mos Craciun din Sibiu.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
Presedintele Traian Basescu, aflat, luni, in vizita la Dornesti (Suceava), s-a aratat extrem de deranjat de prezenta presei si le-a cerut membrilor Serviciului de Protectie si Paza (SPP) sa indeparteze ziaristii din fata lui, astfel incat sa ii poata vedea pe militarii care lucreaza la podul de pontoane.
Iliescu are o problema cu orice alt lider PSD in afara de el insusi Presedintele Senatului, Mircea Geoana, declara, intr-un interviu pentru agentia MEDIAFAX, ca presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, are o problema in a accepta orice alt lider al partidului in afara de el insusi, fiind vorba despre "rautate adunata in timp".
Ministerul roman al Economiei vrea sa reduca o parte dintre garantiile de stat acordate pentru mai multe proiecte din sectorul energetic cu o valoare totala de aproximativ 5 miliarde de euro, respectiv 6,6 miliarde de dolari, potrivit siteului grec de informatii Reporter.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. O zi pe care televiziunea a sarbatorit-o alaturi de telespectatorii ei. ... Au fost 6 ani in care romanii au fost alaturi de echipa Antena 3 in timpul unor evenimente memorabile.
Viorel Ilisoi, "solidar cu muncitorii de la Mechel" (Autor: Adrian Halpert ) Viorel Ilisoi, reporter special la "Jurnalul National", a ajuns la capatul rabdarii. E se afla printre jurnalistii care nu si-au mai luat salariile la trustul lui Voiculescu de aproape un trimestru!
Leonard Coldwell este lider mondial in terapia cancerului si a stresului generat de boala. El este autorul a 19 carti, cu 57 de milioane de cititori. ... El si-a vindecat singur propria mama de Hepatita C, ciroza hepatica si cancer la ficat.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Targ de Sfantul Andrei la Muzeul Taranului Mestesugari, ateliere, teatru pentru copii, bucate traditionale 29 noiembrie - 1 decembrie 2013 De vineri, 29 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, de la 10 de dimineata la 6 pe seara, mestesugari priceputi si artizani din toata tara vin la Muzeul National al Taranului Roman cu obiecte frumos lucrate:
google-analytics.com