Cautare

4423 de rezultate pentru "ministru aoararii" (4.01 secunde)
Pe lista guvernului Ponta se regasesc Florin Georgescu, vicepremier si ministru al Finantelor,Daniel Chitoiu (PNL), ministru al Economiei, Ioan Rus (PSD) - ministru de Interne, Andrei Marga(PNL) - ministru al Afacerilor Externe, Titus Corlatean (PSD) - ministru al Justitiei, Corneliu Dobritoiu (PNL) - ministru al Apararii Nationale, Leonard Orban - ministru al Afacerilor Europene,Mircea Diaconu (PNL) - ministru al Culturii, Daniel Constantin (PC) - ministru al Agriculturii,Ovidiu Silaghi (PNL) - ministru al Transporturilor, Eduard Hellvig (PNL) - ministru al Dezvoltarii Regionale, Dan Nica (PSD) - ministru al Comunicatiilor, Vasile Cepoi - ministru al Sanatatii, Ioan Mang (PSD) - ministru al Educatiei, Rovana Plumb (PSD) - ministru al Mediului, Mariana Campeanu (PNL) - ministru al Muncii, Victor Paul Dobre (PNL) - ministru delegat pentru Administratie, Lucian Isar - ministru delegat pentru Mediul de Afaceri, Mircea Dusa (PSD) - ministru pentru relatia cu Parlamentul, Liviu Pop - ministru delegat pentru Dialog Social.
Alte nume din vechiul Cabinet care se vor regasi si in cel nou sunt cel al fostului ministru de Interne, Mircea Dusa, propus vicepremier si ministru al Apararii; cel al fostului ministru al Economiei, Daniel Chitoiu, propus si el vicepremier si ministru al Finantelor in viitorul Guvern.
Tariceanu a fost acuzat, ulterior, ca a intervenit pe langa ministru, cu acea ocazie, pentru omul de afaceri liberal. ... In 6 aprilie 2006, presedintele declara, intr-o emisiune televizata, ca regreta numirea lui Calin Popescu Tariceanu in functia de prim-ministru.
Vreau sa multumesc domnului ministru Borbely ca a venit la comisie si si-a sustinut proiectul si ii cer scuze pentru greseala de dactilografiere, dar pe claviatura computerului "z"si "y" sunt vecine si s-a apasat langa. ... - Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu..
Revocarea din functie a lui Gheorghe Flutur a lasat Romania fara ministru al Agriculturii pentru cel putin o saptamana.
Comisia justitiei este gestionta de fostul ministru Valeriu Stoica, impreuna cu Elena Udrea si cu avocata Cristina Traila. Desi nu face parte din acest for, fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, este cotata printre favoriti pentru preluarea acestui portofoliu.
"Haideti, mai, lasati aparatul jos, ca m-am saturat de paparazzi", au fost primele cuvinte adresate de fostul ministru reporterilor "Replica". ... "Cum vi se pare litoralul anul acesta?, a fost prima intrebare, "de incalzire", adresata fostului ministru al Turismului, Dan Mathei Agathon.
Adrian Nastase, fost prim-ministru al Romaniei, Miron Tudor Mitrea, fost ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, Tudor Alexandru Chiuariu, fost ministru al Justitiei, Zsolt Nagy, fost ministru al Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Victor Babiuc, fost ministru al Apararii Nationale, Nicolae Paul Anton Pacuraru, ministrul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Ioan Codrut Seres, fost ministru al Economiei si Comertului, Decebal Traian Remes, fost ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.
Pot sa dau exemplul domnului Vasile Blaga, care este un ministru energic si care, inclusiv pe fonduri europene, pe cateva proiecte guvernamentale interesante, s-a miscat bine. ... Aici este multa treaba de facut si sper ca primul-ministru si ansamblul Guvernului sa corecteze aceasta perceptie.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Sesizarile formulate de presedintele Senatului vizeaza, intr-un caz, decretul privind numirea democrat-liberalului Vasile Blaga in functia de ministru interimar la Ministerul Administratiei si Internelor si in functia de vicepremier, ca urmare a revocarii din functie a social-democratului Dan Nica, iar, in al doilea caz, decretele unor membri ai Guvernului ca ministri interimari, dupa demisiile ministrilor social-democrati, toate decretele fiind emise pe 1 octombrie.
Sesizarile formulate de presedintele Senatului vizeaza, intr-un caz, decretul privind numirea democrat-liberalului Vasile Blaga in functia de ministru interimar la Ministerul Administratiei si Internelor si in functia de vicepremier, ca urmare a revocarii din functie a social-democratului Dan Nica, iar, in al doilea caz, decretele unor membri ai Guvernului ca ministri interimari, dupa demisiile ministrilor social-democrati, toate decretele fiind emise pe 1 octombrie.
In sedinta Delegatiei Permanente, PNL a decis sa negocieze cu toate partidele si l-a propus pe Crin Antonescu prim-ministru. ... "PD-L are temeiul politic legal si moral sa solicite functia de prim-ministru pentru PD-L.
Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la postul public de televiziune, ca-si doreste ca noul ministru de Finante, Gheorghe Ialomitianu, sa fie ca Decebal Traian Remes, ministrul Finantelor din perioada in care presedintele era parte a Guvernului.
Claudiu Doltu - ministru al Administratiei si Internelor: Victor Paul Dobre - ministru al Infrastructurii Nationale: Eduard Helvig - ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale: Aurelian Penescu - ministru al Afacerilor Externe: Teodor Melescanu - ministru al Apararii Nationale: Corneliu Dobritoiu - ministru al Justitiei:
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
El a sustinut ca acesta "a apreciat ca ceea ce am discutat s-a pus in practica" si a anuntat ca, dupa alegerile parlamentare, va exista un ministru al Fondurilor Europene.
Iohannis nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta postul de ministru de Interne daca nu este numit si vicepremier.
Domnule presedinte al Romaniei, domnule viceprim-ministru, domnule ministru, doamnelor si domnilor, stimati reprezentanti ai institutiilor de securitate nationala, stimati reprezentanti ai MApN, ai tuturor armelor care fac parte din acest minister si aceasta structura atat de importanta, vreau sa va salut si sa va spun ca ma bucur sa ne revedem dupa evenimentul anterior, din luna ianuarie, si sa va multumesc pentru activitatea din anul 2014 si in mod special de la acel moment si pana azi sa va mai adresez o multumire speciala:
Nora Noapte) Daca atributele depreciative cu care societatea romaneasca a coplesit-o pe Viorica Dancila, prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei, ar fi adunate intr-o carte, am avea posibilitatea sa realizam un dictionar al infamiei de dimensiunile unei enciclopedii.
google-analytics.com