Cautare

8517 de rezultate pentru "meteo 26 linie 2010 in constanta" (2.89 secunde)
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Prefectul judetului Constanta, Claudiu-Iorga Palaz, a convocat astazi toti factorii cu responsabilitati in combaterea comercializarii plantelor, substantelor si preparatelor stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, pentru stabilirea unei strategii comune care sa conduca la eradicarea acestui fenomen pe raza judetului Constanta.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. Tehnologia merge insa intr-un alt sens, anuntandu-se o serie de ieftiniri in randul celor mai cautate gadget-uri si electronice.
Cea mai buna aplicatie meteo pentru Android e gratuita Cei care nu platesc, vor vedea insa reclame. ... 1Weather este cea mai buna aplicatie meteo pe care o pot instala posesorii de telefoane cu sistemul de operare Android, scrie lifehacker.com.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
PROGNOZA METEO pentru DUMINICA, IN TARA Vremea se va ameliora ca aspect si se va incalzi usor in toate regiunile. Cerul va fi variabil, cu unele innorari si ploi slabe doar izolat, in nord-estul tarii si la munte.
PROGNOZA METEO BUCURESTI pentru URMATOARELE ZILE. Cum va fi vremea in Capitala si in tara Meteorologii anunta ca vremea se incalzeste in zilele urmatoare. ... Si in Bucuresti vremea va continua sa se incalzeasca usor. PROGNOZA METEO BUCURESTI JOI.
Prognoza meteo pentru saptamana 14 20 Martie 2017 b365.ro informeaza: PROGNOZA METEO in Bucuresti si in tara. ... Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 11 grade. ... Temperatura maxima, in crestere usoara fata de ziua precedenta, se va situa in jurul valorii de 13 grade.
In ultima perioada, procurorii din alte judete din tara au inceput sa "dezgroape" marile fraude privind rambursarile ilegale de TVA din perioada regimului Adrian Nastase, cercetarile organelor de ancheta soldandu-se si cu cateva arestari mai mult sau mai putin sonore.
Nivelul datoriilor neachitate de RADET Constanta catre sucursala locala a Electrocentrale SA (CET) se ridica in prezent la peste 800 mld. ... La randul lor, consumatorii din municipiul Constanta au datorii pentru energia termica furnizata de CET prin intermediul regiei de distributie a agentului termic, in cursul iernii precedente.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
google-analytics.com