Cautare

644 de rezultate pentru "medici" (3.11 secunde)
- A pierderii anuale a unui numar mare de medici tineri, dintre cei mai competitivi, datorita plecarii acestora pentru a lucra in afara tarii; ... - A lipsei cooperarii Profesorilor universitari medici cu tinerii medici; ... - A deficitului de medici pediatrii datorat lipsei unei facultati de PEDIATRIE;
duce lipsa de medici si asistente (Autoare: ... De la Targu Mures a participat la operatiunile de salvare o echipa de medici si asistente de la SMURD.
Horatiu Ioani este unul dintre cei mai apreciati medici neurochirurgi de la noi.
Deci ma invarteam intre medici foarte educati. ... Cand am ajuns in Germania, fratele meu mi-a pus in mana o revista medicala in care am citit pe coperta ca erau peste 14.000 de medici someri.
T.) Migratia personalului medical nu e de speriat Aceasta este concluzia la care a ajuns medicul liberal Dumitru Cristea, care a amintit ca la ultima dezbatere la care au participat mai multi medici galateni s-a abordat aceasta problema a migratiei fortei de munca din domeniul medical, dar nu s-au prezentat cifre clare care sa arate exact cum sta situatia in acest sector.
Culmea ironiei este ca DNA lanseaza acuzatii aberante unor somitati ale medicinei romanesti, chirurgi reputati, in conditiile in care avem un deficit inspaimantator de medici. Ca Sectia de cardiochirurgie pediatrica de la Spitalul "Marie Curie" nu poate functiona pentru ca nu avem medici chirurgi pe inimi de nou-nascuti.
Singura reactie pe care decidentii au avut-o in ultimii 25 de ani a fost aceea de a privi neputinciosi acest exod al specialistilor, constatand amar cum numarul lor creste de la an la an, lasandu-ne spitalele golite de medici dar pline de pacienti in nevoie.
Toate marturiile colegilor medici veniti din alte tari - din Israel, Belgia (medici militari, care au vazut cu ochii lor aproape toti pacientii), Marea Britanie, Franta (medic de origine romana), Germania (medici care au vazut toti pacientii critici ramasi in spitalele noastre) - au subliniat ca tratamentul administrat pana la acest moment in spitalele romanesti este mult peste asteptari, ca nu s-au facut lucruri diferite de ceea ce fac ei.
Aici, pacientul merge la 3-4 clinici si medici ca sa i se confirme diagnosticul.
Sase medici, trei de familie, doi chirurgi si un urolog, ramin in februarie fara 10% din venit dupa ce au fost gasiti, ieri, absenti nemotivat. Daca spre sfirsitul anului trecut absenteismul de la program aproape disparuse printre medici, "buna traditie" s-a reluat incepind din februarie.
In acest moment, statutul si realitatea medicilor romani, dar si a noastra este ca, de exemplu, din 2008 pana in prezent, au parasit Romania un numar de aproximativ 15.000 de medici.
unde sunt familiile decedatilor pe care noi i-am fi ascuns si de ce nu cer sa fie gasiti, cum poate cineva sa creada ca, in anul 2015, in Romania, poti sa ai complici si medici,si legisti, si jandarmi, si politisti, si SMURD-ul, si ambulantele, adica pe toti care au fost la fata locului in asa fel incat sa ascundem cadavre.
Ulterior, vazand ca functioneaza si lumea e multumita, mi-a propus sa tin un curs pentru toata Suedia, destinat tinerilor medici in prima saptamana de rezidentiat.
Potrivit conducerii Directiei de Sanatate Publica (DSP) Dolj, in judet sunt doar patru cazuri de medici care au implinit varsta de pensionare: ... Si astfel de exemple sunt multe, cel mai putin cautate fiind posturile de medici de familie.
Cu cei peste 14.000 de medici care au parasit tara din 2007 pana in prezent, Romania are o rata a migratiei doctorilor de 9% in timp ce media europeana este de 2,5%, potrivit datelor Colegiului Medicilor din Romania (CMR).
Trei medici tineri, impreuna cu medicul coordonator Alin Nicolescu, au consultat, de la inceputul acestui an, 4.000 de copii. ... Deocamdata vom incepe cu medici din strainatate. In acest moment nu avem medici angajati, medici chirurgi cardiovasculari.
cu specialistii Grupului Medical Romgermed, medici pe parte clinica și medici pe parte paraclinica (laborator), am ajuns la concluzia ca trebuie să
Conferinta a reunit pentru prima data peste 150 de participanti, personalitati ale mediului academic, medici, psihologi, pedagogi, reprezentanti ONG, ai directiilor de protectie a copilului, jurnalisti.
"Daca nu ai medici, nu poti sa existi. Nu poti sa ai servicii fara medici", a declarat Liliana Lungu, managerul Spitalului Orasenesc Harlau, judetul Iasi, in direct la Euronews Romania.
Medici din Europa (Germania, Rusia, etc.) si din S.U.A. ... - sa-i reprezinte prin intermediul propriilor organe pe asociatii medici care practica oxigen-ozono-terapia; ... In prezent, in Romania sunt peste 300 de medici practicanti de ozonoterapie.
google-analytics.com