Cautare

511 de rezultate pentru "marketing" (3.14 secunde)
Asa s-a organizat seminarul de formare pe marketing politic, eveniment pe care il consideram profitabil pentru Organizatia Judeteana de Femei a PNL.
Sursele social-democrate au aratat ca Vanghelie s-a referit la o echipa de cinci consilieri britanici, specialisti in comunicare publica, focus-grupuri si marketing politic.
Leonard Cazan, la Departamentul pentru management, Dan Mihalache - Departamentul pentru analiza politica, Vasile Dancu - Departamentul pentru imagine, sondaje si marketing politic, Titus Corlatean - Departamentul de relatii cu mass-media, Victor Bostinaru - Departamentul pentru relatii internationale, Tudor Mohora - Departamentul pentru resurse umane, Ion Moraru - Departamentul pentru logistica si bunuri materiale, Aristide Roibu - Trezoreria partidului.
Alte 320 de milioane de lei au fost inregistrate in contabilitate sub forma "consultanta studii marketing", desi la control reprezentantii firmei nu au prezentat nici o situatie de lucrari, raport de lucru sau orice material din care sa rezulte cheltuielile efectuate.
Pretul operatiunilor de zi cu zi efectuate de clientii bancilor din Romania ar putea scadea in urmatorii doi ani, ca urmare a concurentei acerbe din sistemul bancar romanesc, desi in ultimul an au crescut, pe seama cererii suficient de mari, au spus miercuri analistii EFMA si Capgemini.Pretul produselor si serviciilor bancare folosite in mod frecvent de clienti, precum platile obisnuite, administrarea contului, utilizarea numerarului si tranzactiile exceptionale, a crescut in Romania la 36 euro in 2008, de la 29 euro in 2007, pentru clientii activi, se arata in raportul World Retail Banking Report 2008, realizat de analistii European Financial Management & Marketing Association (EFMA) si Capgemini.
Lifestyles of Health and Sustainability, o linie completa de servicii PR si marketing strategic care are ca obiectiv promovarea pietei produselor si serviciilor realizate prin practici de afaceri economice sustenabile, prietenoase fata de mediul inconjurator.
structura fragmentata a exploatatiei agricole si incertitudinea productiei sistemelor integrate de distributie si marketing; volumul oscilant al productiilor de la an la an demonteaza strategiile de export, un bun exemplu in acest sens fiind productia de cereale.
de politicile manageriale, de marketing, de satisfacerea consumatorului, de calitatea produsului, dar, mai ales, de preturile practicate.   Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate.
- Dezvoltarea portofoliului de card-uri si introducerea a 3 tipuri de card, Energy - card cu functie de creditare, Easy - card preplatit si Joy - cardul voucher ce functioneaza ca instrument de marketing si fidelizare;
JO de la Soci sunt incredibil de reusite Jocurile Olimpice de la Soci sunt foarte reusite din punct de vedere al sponsorizarii si difuzarii globale, a declarat Timo Lumme, directorul serviciilor de marketing si televiziune din cadrul Comitetului International Olimpic.
Exista un numar foarte mare de cititori care sunt interesati de eBook readere, dar care au amanat decizia achizitiei in asteptarea titlurilor romanesti, pe care le asteptam in numar mai mare in 2011", a explicat directorul de marketing al eMAG, Irinel Burloi.
Memoriile flash integrate in stick-uri sunt lente si nu profita de posibilitatile interfetei USB 3.0 insa o astfel de caracteristica da bine in brosurile editate de departamentul de marketing.
Marketing si afaceri prin Internet 8. Aspecte sociale 8.1. Pericolele Internetului 8.2. Cenzura in Internet 8.3. Gazduire web 8.4.
Andreea Tocan este creatoarea si designerul creatiilor din magazinul Sipet de sidef, ale carui produse, fara sa aiba parte de vreun marketing sofisticat sau de reclama insistenta, au ajuns cunoscute in intreaga lume, pentru simplul si minunatul motiv ca sunt… desavarsite.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
Vedete de televiziune, oameni din industria media, oameni de marketing, PR, business, ziaristi sunt invitati pe 21 iunie, intr-o atmosfera de vara cu muzica live intr-un loc cu totul deosebit.
DNA mai precizeaza ca, dupa executarea contractului si realizarea platii, la 16 februarie 2012, suma de peste 8 milioane lei a fost cuprinsa in cererea de rambursare transmisa de Directia Dezvoltare Turistica si Marketing din MDRT catre Organismul Intermediar pentru Turism (OIT), avand in vedere ca acest contract facea parte din proiectul ''Promovarea brandului turistic al Romaniei', care urma sa fie finantat in baza deciziei 2007/07.07.2011, prin POR 2007 - 2013, cu fonduri provenind din Fondul European de Dezvoltare Regionala.
Pe fondul dezvoltarii ofertelor si mai ales a investitiilor semnificative in marketing si promovare, romanii s-au aratat tot mai interesati de ciocolata.
Serios, am terminat marketing la ASE, cum sa ma duc sa fiu chelner? Da' ce-ai cautat la ASE in prima instanta?
OANA BUGEAG Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa Iasi | Departamentul de Comunicare si Marketing Universitar | [email protected] (Sursa: news.umfiasi.ro)
google-analytics.com