Cautare

61472 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (5.80 secunde)
In Banat, prima saptamana vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat temperaturile maxime vor atinge, in medie, 29 de grade in data de 06 iulie.
Armata, Jandarmeria si Biserica raman in topul increderii romanilor Institutiile interne in care romanii au cea mai mare incredere raman Armata, Jandarmeria si Biserica, iar in privinta institutiilor internationale topul este condus de NATO, urmat de ONU si UE, releva un sondaj INSCOP realizat in perioada 10 - 15 septembrie.
Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic normal pentru aceasta perioada, cu temperaturi maxime ce vor ajunge la 33 de grade Celsius, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 7-20 iulie 2014.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Berbec Berbecii sunt chinuiti de procese de constiinta pentru ceea nu au facut, dar ar fi putut sa faca. Saptamana aceasta, Berbecii vor da dovada de un pragmatism atipic. ... Cine nu are o relatie sa fie atent pe 8 sau 9 iulie.
Vremea va fi calda, cu temperaturi care, in unele intervale, se vor apropia de punctul de canicula, insa, pe de alta parte, in unele zile instabilitatea atmosferica manifestata prin averse, descarcari electrice si vijelii isi va face aparitia in aproape toate regiunile, reiese din prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, valabila in intervalul 13 - 26 iulie, scrie Agerpres.
Parlamentul European reunit in minisesiune plenara la Bruxelles, a adoptat azi un raport ce prevede reducerea tarifelor serviciilor de roaming de la 1 iulie acest an. Potrivit Agerpres, raportul, elaborat de eurodeputata germana Angelika Niebler (PPE), a fost sustinut de principalele grupuri europarlamentare.
Luna lui cuptor in calendarul popular In traditia populara, luna iulie mai este numita si "cuptor", datorita caldurilor mari ce o caracterizeaza, dar si pentru ca acum se coace si se strange graul. Sarbatorile traditionale ale lunii iulie sunt: 1 iulie: ... 15 iulie: ... 16-18 iulie: Circovii de Vara;
Zile de foc in luna iulie. Unde se anunta canicula, cand loveste seceta si ce regiuni vor fi lovite de furtuni Adevarul informeaza ca luna lui Cuptor se anunta capricioasa in majoritatea regiunilor, cu canicula si furtuni violente.
In ciuda zvonurilor potrivit carora “sistemul bancar va fi paralizat“ in perioada 29 iunie-4 iulie, in contextul trecerii la leul nou, vor fi si banci care nu vor rupe legatura cu clientii.
Cetatenii au incredere in primarie, armata, biserica si ONU Romanii au cea mai multa incredere in primarie, armata, biserica si Organizatia Natiunilor Unite, conform unui sondaj realizat de INSCOP in perioada 10 - 17 septembrie.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
BERBEC Sunt foarte norocosi in luna iulie, dar nu exceleaza neaparat la capitolul bani. ... 17 si 24 iulie. ... 27 si 29 iulie. GEMENI Stau mai prost la capitolul dragoste. ... Isi pot gasi iubirea pe 10 iulie. ... 19 si 28 iulie.
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
Romanii sarbatoresc Ziua Nationala a Frantei, 14 Iulie STIRI.TVR.RO : 14 iulie, Ziua Nationala a Frantei, o sarbatoare cu valoare europeana Instaurata in anul 1880, Ziua nationala a Frantei celebreaza cele doua evenimente care au marcat istoria sa moderna, inceputul Revolutiei Franceze prin caderea Bastiliei si Sarbatoarea Federatiei.
Cresterea TVA de la 19% la 25% nu a adus in vistieria statului banii mult visati de finantisti. In Dolj s-au incasat in plus din TVA doar 1,6 milioane de lei - destul de putin fata de asteptarile legiuitorilor.
4 iulie, Ziua Independentei SUA (Autoare: ... Statele Unite ale Americii sarbatoresc, la 4 iulie, Ziua nationala. Cunoscuta ca Ziua Independentei, aceasta marcheaza aniversarea Declaratiei de Independenta din 4 iulie 1776, fata de Marea Britanie, semnata de 13 colonii de pe continentul nord-american.
Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de aproximativ 10,5 milioane de euro, a fost castigat, la extragerea de duminica, de o persoana care a jucat biletul norocos la o agentie din Calarasi si care a nimerit toate cele sase numere extrase:
google-analytics.com