Cautare

3977 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare" (2.65 secunde)
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
In program se specifica faptul ca, pina la 15 martie 2005, noile cartiere trebuie proiectate si incepute demersurile pentru obtinerea certificatelor de urbanism, aratindu-se insa ca "acest lucru va fi mai usor de rezolvat daca vom avea suficienta putere politica ", pentru ca apoi sa se spuna si ca "membrii acestui partid, inscrisi pina in prezent sau care se alatura acestui partid odata cu inscrierea pe lista de locuinte, vor avea prioritate in obtinerea unei locuinte si bineinteles a unui loc de munca ".
UDMR Bistrita-Nasaud a castigat functia de director al Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA), ocupat in prezent de un reprezentant al PNL, decizia fiind luata de comisia de arbitraj care rezolva diferendele din judete intre partidele aflate in coalitia guvernamentala.
In cadrul acestei comisii se analizeaza si se avizeaza bugetul judetului, la partea referitoare la invatamant, sanatate, cultura, protectie sociala, activitati sportive si de agrement, precum si analizarea, avizarea si initierea de propuneri privind infiintarea de catre consiliu a unor institutii social-culturale si sanitare si pentru asigurarea bunei lor functionari.
Cu ocazia rectificarii bugetului propriu, consilierii judeteni au acordat mai intai unitatii sanitare conduse de colega lor, Cristina Calangiu, suma de 1.000.000 de lei pentru reabilitarea Clinicii de Anestezie - Terapie Intensiva (ATI).
De asemenea, s-a hotarat ca extinderea furnizarii de medicamente si insulina pentru pacienti sa fie realizata si prin farmaciile cu circuit liber, care vor fi acreditate de catre autoritatile sanitare dupa criterii stricte. ... Toate acestea vor primi fonduri pentru achizitionarea de echipamente de protectie, seringi, alte materiale sanitare.
In spatiile de cazare, precum si in grupurile sanitare (cu exceptia celor exterioare) se va asigura in sezonul rece o temperatura minima de 20 de grade Celsius. ... Pardoselile grupurilor sanitare vor fi placate cu materiale ceramice, marmura sau alte asemenea materiale estetice, usor lavabile si de buna calitate.
Nu in ultimul rand, vor fi asigurate conditiile sanitare si de protectie a mediului in zonele de imbaiere si pe plaja.
In urma depistarii virusului gripei aviare in Ungaria, Romania va importa restrictionat carne de pasare din aceasta tara, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute Marcel Avram, presedintele Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Sanatatea Alimentelor.
Asta deoarece sefii de sectie trebuie sa semneze un contract pe trei ani cu managerii unitatilor sanitare.
Conducerea unitatii sanitare a depus la Consiliul Judetean (CJ) Dolj o solicitare în acest sens, iar consiliul a si aprobat ieri, printr-o hotarâre, solicitarea spitalului.Spitalul a depus în acelasi timp si un studiu de fezabilitate, în care arata ca externalizarea acestor servicii va duce la cresterea eficientei si calitatii serviciilor medicale oferite.
Conducerea unitatii sanitare a depus la Consiliul Judetean (CJ) Dolj o solicitare în acest sens, iar consiliul a si aprobat ieri, printr-o hotarâre, solicitarea spitalului.Spitalul a depus în acelasi timp si un studiu de fezabilitate, în care arata ca externalizarea acestor servicii va duce la cresterea eficientei si calitatii serviciilor medicale oferite.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
„Un angajat de la serviciul de aprovizionare a facut comenzi de materiale sanitare de la o firma cu care spitalul nu avea contract.
Secretul - pasi mici, dar siguri, multa seriozitate si multa munca.OD Tehnic este o firma doljeana ce executa piese din materiale compozite (rasini armate) precum obiecte sanitare, mobilier de gradina, elemente pentru parcuri de distractii si locuri de joaca pentru copii, fose ecologice, recipiente pentru uz industrial sau alimentar, elemente de constructii, respectiv elemente auto.
Astfel, pentru o persoana care locuieste intr-o singura camera, camera de zi trebuie sa aiba o suprafata de minim 18 metri patrati pentru camera de zi, 2,5 metri patrati pentru servirea mesei, cinci metri patrati pentru bucatarie, 4,5 metri patrati pentru incaperile sanitare, doi metri patrati ca spatiu de depozitat, o suprafata utila de minim 37 metri patrati si o suprafata construita de 58 de metri patrati.Locul de luat masa poate fi inglobat in bucatarie sau in camera de zi, conform legii, care prevede ca inaltimea libera minima a camerelor de locuit va fi de 2,55 metri, cu exceptia mansardelor ti nitelor, la care se va asigura un volum minim de 15 metri patrati de persoana.Suprafata incaperii sanitare principale din locuinta va permite accesul la cada de baie al persoanelor imobilizate in scaun cu rotile, iar incaperea sanitara se include in locuinta, in cazul in care pot fi asigurate alimentarea cu apa si canalizarea.
Acestea au vizat personalul din Agentia Nationala pentru Locuinte, cel militar din institutiile publice de aparare nationala, ordine publica si siguranta nationala, functionarii publici, controlorii financiari din cadrul Curtii de Conturi, personalul din învatamânt, cel care îsi desfasoara activitatea în sistemul sanitar-veterinar si cel contractual din unitatile sanitare publice.Potrivit ordonantelor adoptate de Senat, salariile personalului din sitemul sanitar-veterinar se vor majora cu 4,5% de la 1 aprilie, comparativ cu nivelul înregistrat la 31 martie, si cu 5,5%, începând cu 1 octombrie, fata de cel din luna septembrie.
Recomandarile Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) pentru diminuarea consecintelor caniculei asupra animalelor sunt incluse intr-o strategie de combatere a efectelor temperaturilor ridicate asupra sanatatii si bunastarii animale in toate situatiile de avertizare, cod galben si cod rosu.
Sindicalistii mai sustineau ca niciunul dintre cele sase grupuri sanitare nu are usi sau geamuri, apa nu curge, iar femeie de serviciu nu exista. ... "Nu am constatat deficiente la vestiare sau grupurile sociale sau sanitare, existau usi si geamuri, exista faianta.
google-analytics.com