Cautare

430 de rezultate pentru "italian" (5.59 secunde)
In autocar a ramas si mama cu fata careia nu ii spusese ca isi parasise barbatul pentru un italian. Incepe si ea sa plinga pentru ca Lorenzo nu a mai venit.
In cursul zilei de simbata, oaspetele italian a avut o intilnire de informare cu primarul municipiului Satu Mare, Iuliu Ilyes, cu care a discutat pe larg asupra oportunitatilor locale pentru afaceri.
Treptat, aceasta a devenit un preparat traditional italian, castigand si faima internationala. Astazi, poate fi gasita oriunde in Italia, dar mai ales in Romagna, ale carei strazi sunt pline de chioscuri care vand piadine ("baracchini della piadina").
Unul dintre investitorii interesati este grupul suedez SAAB - producator al avionului multirol Grippen. Altul este concernul italian Alenia Aeronautica - participant la proiectul Eurofighter Typhoon, cel mai avansat avion multirol european.
Unul dintre investitorii interesati este grupul suedez SAAB - producator al avionului multirol Grippen. Altul este concernul italian Alenia Aeronautica - participant la proiectul Eurofighter Typhoon, cel mai avansat avion multirol european.
Giancarlo Cogoi, administratorul Kutas 95 KFT, ne-a declarat ca avantajul investitorului italian a fost acela ca, in 1992-1993, statul vecin a dat posibilitatea, pentru o perioada de sase luni, firmelor straine sa cumpere societati maghiare, fapt care astazi nu mai este posibil.
Primul SUV al tridentului italian va intra pe piata in 2012 si va imprumuta platforma de la Jeep Grand Cherokee.
scurta la Lazio Roma, doar sase luni a rezistat in fotbalul italian, francezul transferandu-se ieri la gruparea engleza Queens Park Rangers (QPR).
Antrenorul italian Fabio Capello a demisionat de la comanda Angliei, dupa ce federatia hotarase sa-i retraga banderola de capitan lui John Terry (decizie provocata de implicarea jucatorului intr-un scandal cu tenta rasista).
Conform Gazzetta dello Sport, tehnicianul italian va avea un salariu anual de zece milioane de euro. Guangzhou Evergrande, campioana en-titre, se afla pe primul loc in clasament dupa zece etape disputate.
Poporul german, care a dat pe un Goethe sau Kant, sau poporul englez cu al sau singular Shakespeare, e sigur, ca nu pot fi puse ca medie generala a aptitudinilor spirituale, la acelasi nivel cu poporul francez sau italian.
Georg Lukacs este filosoful marxist care afirma, prin 1970, deci la batranete, intr-un dialog cu sociologul italian Franco Ferraroti, ca prefera cel mai rau socialism celui mai bun capitalism.
Licitatia de constrire a Palatului de la Calarasi este adjudecata de antreprenorul italian Giuseppe D. Ciconi, devenit ulterior calarasean prin casatorie.
Minerva, 1974, facute de Neculai Chirica si Dan Grigorescu care, chiar daca nu respecta tiparul shakespearian al sonetului ci le adapteaza celui italian, standard, imi par mai bine realizate in limba romana.
un venin puternic - spune Lucretia - un venin, la gandul caruia orice italian ce cunoaste istoria ultimilor douazeci de ani, paleste.
FARCAS) Se spune ca, in anii 1950, fizicianul italian Enrico Fermi s-ar fi intrebat: "Unde sunt ei?" Intrucat, daca in Univers exista si alte civilizatii, unele mult mai batrane decat omenirea, acestea trebuia sa fi explorat Galaxia noastra si sa fie prezente, inca demult, aici pe Pamant.
Tolo - Hotelul Polydor - terasele de la parter Review-urile defavorabile se refereau la faptul ca un neamt a gasit doua fire de par in baie, iar un italian se plangea ca maica-sa a vazut praf pe scaunele de pe terasa.
Exista voci in conducerea PD care cer demiterea lui Gheorghe Pogea si acordarea functiei de ministru de stat lui Vasile Blaga, dupa modelul Cabinetului italian, unde unii ministri sunt si vicepremieri.
Este un film fain, pe care vi-l recomand, care prezinta idila capitanului italian cu fata doctorului din Sami. Se poate ajunge in Sami cu fery-boatul din Italia, Patra si Ithaka.
turnul francez, englez, italian si german. Sunt legate intre ele printr-o curtina, ce uneste toate flancurile pavilionului, care in contextul istoric, aveau pozitie strategica de coasta pentru siguranta tarmului si prevenirea atacurilor de pe mare.
google-analytics.com