Cautare

5454 de rezultate pentru "interviu anghel gheorghe" (3.16 secunde)
Livia Gheorghe, avocat de meserie, dar si o tanara creatoare de pantofi, a fost prezenta recent la evenimentul dat in cadrul Etajului Designerilor Romani, pe Bd.
INTERVIU: Gheorghe Stefan, Pinalti: ... O recunosc atat proaspatul deputat Adrian Radulescu, cat si Gheorghe Stefan, presedintele PDL Neamt. Acestia vorbesc, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru dcnews.ro, despre culoarea verde folosita in alegeri, despre brandul PDL sau despre efectele implicarii liderilor de la Bucuresti in campania electorala.
Despre noua functie, Bittman afirma, intr-un scurt interviu acordat Wall-Street, ca reprezinta "legatura dintre politic si lumea reala". ... - Cred ca aici v-ar putea raspunde Andrei Gheorghe. ... Andrei Gheorghe are 4 copii, eu am 3 copii, stim ce vrem pentru ei. - Il cunoasteti pe Andrei Gheorghe?
Gheorghe Florescu, cel care detine firma Delicatese Florescu, participa la targul de Craciun de la Sala Dalles cu mai multe sortimente de cafea si dulciuri nemaipomenite.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Ministrul a facut astfel legatura dintre vizitarea unor obiective portuare, urmate de o plimbare cu nava "Anghel Saligny", respectiv ecluzarea de la Agigea si discutii pe care le-a purtat, ulterior, cu directorul Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa, referitor la proiectele de viitor ale acestuia in cadrul ACN.
Proaspata intors in tara, Corneliu Vadim Tudor a strans Biroul Permanent al PPRM si a obtinut parafarea exmatricularii lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid - demisi tot de el, prin fax, cu trei zile inainte.
Deputatul Anghel Stanciu, unul dintre fondatorii PP, nu a fost prezent la congres a€ždin motive obiectivea€œ si nu a primit nici o functie de conducere.
Premiul de excelenta pentru o voce femininia de exceptie, pentru rezultate extraordinare obtinute in domeniul muzicala si in Romania se acorda doamnei Ioana Anghel. ... Premiul de excelenta in domeniul juridic se acorda domnului Sorin Anghel.
Anghel Saligny. ... Anghel Saligny, intrucat asemanarea cu Gara fluviala a Complexului portuar Ramadan-Giurgiu este mai mult decat izbitoare, asa cum puteti constata din imaginile de mai jos.
"Nu sunt neaparat membri ai PD, sunt militari care s-au pensionat, aproximativ 35 de persoane care, in cursul zilei de marti, se vor plimba cu vaporasul Anghel Saligny", ne-a declarat deputatul PD, care ne-a asigurat ca astfel de actiuni vor mai avea loc, sub coordonarea sa, pe parcursul acestei vacante parlamentare de vara.
In acest sens, presedintele Consiliului Executiv al PC, Florin Anghel, a declarat ca ii va cere ministrului de Interne, democratul Vasile Blaga, sa elaboreze o ordonanta de urgenta pentru amanarea cu doi ani a punerii in practica a prevederilor Statutului alesilor locali referitoare la migratia politica.
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a motivat ca prevederea are rolul de a-i descuraja pe "aventurieri" ti pe cei care vor "sa se joace de-a alegerile ti de-a politica".
Ministrul de Interne Dan Nica a declarat ieri ca premierul Boc a semnat numirea lui Cristian Fainis drept secretar de stat pentru siguranta si ordine publica in locul chestorului Anghel Andreescu (foto) care s-a pensionat la cerere.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
Cristian Anghel, Varujan Vosganian, Norica Nicolai, Marin Almajan, Mircia Muntean, Romeo Stavarache, Dan Radu Rusanu, Raducu Filipescu, Rares Manescu, Aristotel Cancescu, Daniel Chitoiu, Mariana Campeanu, Relu Fenechiu, Vlad Moisescu.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
N-o meritam, cred, pe Cristiana Anghel. ... Cristiana Anghel, predestinata la un nume de Crist, demonstreaza, pe patul ei de spital, cu furtune in vene care o alimenteaza artificial, nu pentru 80.000 de oameni, cati aduna sindicatele, ci in numele a opt milioane sau poate mai multi.
google-analytics.com