Cautare

1227 de rezultate pentru "institutul" (3.17 secunde)
Tanara specialista ne-a povestit despre tratamentul contemporan al impotentei la Institutul Clinic de Urologie. ... Cel mai eficient remediu pentru restabilirea potentei, Prostect, poate fi comandat acum cu 50% reducere pe site-ul oficial al dezvoltatorului - Institutul Clinic de Urologie.
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicină
Nicusor a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice, in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... la Institutul National de Medicină
Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. ... Conducatorul auto a fost condus la Institutul National de Medicina Legala pentru recoltarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.
Prognoza privind variantele de formare a noului Guvern dupa alegeri, realizata de Institutul Social Democrat “Ovidiu Sincai“, a fost prezentata ieri de Adrian Severin, care este si membru PSD.
1989 - 2009 - Viziune si Perspective dupa 20 de ani de Tranzitie", organizata la Bucuresti de Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena. ... "Felicit Fundatia ERSTE si Institutul pentru Studii Economice Internationale din Viena pentru organizarea acestei conferinte.
El este arhitect, absolvind Institutul de Arhitectura “Ion Mincu“ din Bucuresti. ... Seculici a lucrat intre 1979 - 1991 la Institutul de Proiectari Arad, privatizat in 1991, cand a obtinut un pachet important din actiunile institutiei.
Conducerea PSD Ilfov si-a vandut sediul din Bucuresti catre Institutul Ovidiu Sincai.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) solicita ca schimbarea secretarilor de stat, a prefectilor si a sefilor de agentii guvernamentale sa se faca in conformitate cu criteriul competentei si tinand cont de angajamentele asumate.
Institutul pentru Politici Publice (IPP) a organizat ieri, la Bucuresti, o dezbatere cu membri ai partidelor politice, reprezentanti ai Guvernului, Curtii de Conturi si societatii civile pe tema modificarii Legii nr.
Institutul Social-Democrat "Ovidiu ßincai", condus de deputatul PSD Adrian Severin, apreciaza, intr-un raport de analiza politica intitulat "Prognoze pentru 2006", ca o crestere a optiunilor de vot pentru PSD va avea loc daca social-democratii vor reusi sa duca la bun sfarsit reforma morala interna.
In acelasi timp, Eminescu preda lectii de logica la Institutul academic, in locul lui Xenopol, iar Convorbiri literare ii publica Imparat si proletar. ... Astazi a murit Eminescu, in institutul de alienati, de o embolie.
In 2000 a obtinut doctoratul la aceeasi universitate, iar in 2004 un al doilea doctorat, la Institutul Karolinska din Stockholm.
Ingrijorat de succesele rusilor, CIA l-a contactat in 1972 pe Putthof, care a demarat in consecinta, la institutul Stanford proiectul de clarviziune SCANATE. ... Aceste tehnici (metoda "Hemisync", programul "Gateway Voyage") fusesera puse la punct in institutul condus de Robert A.
A luat examenul de bacalaureat in 1968 si a absolvit in 1975 Institutul de Arte Plastice "Nicolae Grigorescu" din Bucuresti, facultatea de arte decorative, cu specializarea scenografie, profesie pe care a si practicat-o un timp un timp, in cinematografie.
La simpozionul MUFON, dedicat fenomenului OZN, organizat in iulie 2013, in Las Vegas, a vorbit si fizicianul Eric Davis, cercetator principal pentru metrici Warp Drive la Institutul de Studii Avansate din Austin.
Premierul si ministrul Integrarii Europene sunt deputatii care au inregistrat cele mai multe absente la sedintele in plen din perioada 6 februarie - 3 mai, conform unei baze de date lansate ieri de Institutul pentru Politici Publice.
Florentina Vladareanu - Institutul National de Hematologie Transfuzionala, Radu Ganescu (a abordat tema Talasemia din perspectiva pacientului), Dr. Daniela Voicu de la Institutul National de Hematologie Transfuzionala (tema:
De exemplu, Allen Telescope Array din nordul Californiei - cel pe care il utilizeaza Institutul SETI - a fost conceput pentru a fi compus din 350 de antene radio in forma de cupa, dintre care doar 42 au fost instalate pana in prezent.
google-analytics.com