Cautare

413 de rezultate pentru "gradina zoologica calaradi" (2.65 secunde)
Lucreaza la gradina zoologica din Calarasi din anul 1986. ... Scurt istoric Gradina zoologica din Calarasi a fost infiintata la 1 iunie 1980, de Gheorghe Tatavura, tatal lui Cristian Tatavura. Este o gradina zoologica relativ tanara dar este in topul national in primele trei din Romania.
INTRODUCERE In lumea contemporana a tehnologiilor performante si a stresului permanent, Gradina Zoologica stabileste acea legatura dintre oameni si animale.
Tot aici, pe malul unui canal,in padure, se afla cea mai importanta Gradina Zoologica din Romania.
Ionela Stanila) Desi au trecut aproape 40 de ani de la infiintare, Gradina Zoologica din Calarasi, printre cele mai mari din tara, devine tot mai atractiva.
Cel putin asa promite presedintele Consiliului Judetean, Eugen Durbaca, pentru ca animalele de la Gradina zoologica din judet sa locuiasca intr-un spatiu ce corespunde standardelor UE. "Nu avem de gand sa inchidem Gradina zoologica.
Cel putin asa promite presedintele Consiliului Judetean, Eugen Durbaca, pentru ca animalele de la Gradina zoologica din judet sa locuiasca intr-un spatiu ce corespunde standardelor UE. "Nu avem de gand sa inchidem Gradina zoologica.
Denumirea, de gradina zoologica, este mult prea mult pentru cele citeva animale jigarite, inghesuite in custi, pentru ca o gradina zoologica adevarata se intinde pe multe hectare, are o mare varietate de specii, laboratoare si cercetari proprii.
Istoria piticilor de gradina Piticul de gradina, aceasta statueta decorativa reprezentand un pitic, un gnom sau un elf din folclorul european, a aparut in gradini in secolul al saptesprezecelea.
Coreenii si gradina zoologica Am cunoscut candva un nauc care se hotarase sa isi deschida propria gradina zoologica. ... Nu pricepea el de ce-i spune gradina, ca gradina e pentru plante, iar zoo e pentru dobitoace, dar dupa o minima documentare s-a lamurit :
Asta vara am avut ocazia sa revad Gradina Zoologica din Calarasi, oras in care ma duceam in copilarie, in vacante, la bunica din partea tatalui meu.
ROMSILVA) ca ar exista un conflict intre Primaria Capitalei si Romsilva pe tema unui proiect pentru o gradina zoologica de 60 ha in Bucuresti, amenajata dupa model occidental.
Ziua Mondiala a Animalelor, sarbatorita la Gradina Zoologica Primaria Municipiului Bucuresti, impreuna cu Gradina Zoologica Bucuresti au organizat sambata, 01 octombrie 2016, o serie de activitati dedicate Zilei Mondiale a Animalelor.
Gradina Zoo din Slatina este inchisa, iar lucrarile de reabilitare au incetat de cateva luni. ... Cu toate ca banii lipsesc, primarul este optimist si sustine ca gradina va fi reabilitata pana la sfarsitul anului 2010.
La fel au gandit si propietarii Gradinii inteligente, impreuna cu managerii de la Elcomex, care au organizat in 28 iulie o vizita la Gradina inteligenta, unde au asociat legumele din gradina, cu produse din lapte de capra, toate 100% naturale.
Scopul peisagistic este acela de a proiecta o gradina care sa fie intr-un echilibru elegant cu cadrul existent, aducand doar o componenta de inovatie discreta . Ce este gradina pentru fiecare dintre noi ? ... ' Gradina este un intreg:
O intamplare care a avut loc la o gradina zoologica le-a inghetat sangele in vene celor mai slabi cu inima.
Imaginile ingrozitoare in care un copil de patru ani cade in cusca unei gorile au fost surprinse la Gradina Zoologica din Cincinnati, SUA.
Consilierii municipali ai PC cer primarului general Adriean Videanu si viceprimarului Razvan Murgeanu sa tina cont de Raportul Comisiei de Analiza si Verificare a Activitatii Administratiei Gradina Zoologica Bucuresti intocmit in luna iunie 2007 si sa demita conducerea Gradinii Zoologice Bucuresti.
"GRADINA ZOOLOGICA" • EVZ: ... Ca la gradina zoologica. Vrei maimute, te duci in pavilionul cu maimute. Vrei serpi, te duci in pavilionul cu serpi.
Un barbat de 32 de ani care a vizitat duminica Gradina Zoologica din Hunedoara a fost acuzat de un angajat ca ar fi smuls cornul unui caprior aflat in tarc pentru a-l lua ca trofeu.
google-analytics.com