Cautare

3284 de rezultate pentru "furt auto popa nicolaie" (3.03 secunde)
Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 6, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate. ... Cercetarile sunt continuate de politistii Sectiei 16, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de libertate.
In urma cercetarilor a rezultat ca cei patru au comis in Cipru, in cursul anului 2011, mai multe infractiuni de furt din locuinta, societati comerciale, cat si infractiuni cu violenta, in urma carora au sustras sume mari de bani si bijuterii din aur.
Iulian Dumbrava a fost si el anchetat pentru furt calificat si fraude informatice in 2010. ... La randul sau, Florin Zaharia ar fi fost anchetat in 2007 pentru furt, iar in 2010 pentru ultraj la adresa unui politist, skimming si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.
Suparat, acesta a sunat la 112 pentru a anunta ca a fost victima unui furt, iar politistii de la Sectia 3 s-au pus pe treaba, incercand sa-l depisteze pe autor. ... Acum, agentul Popescu este cercetat de Parchetul de pe langa Judecatoria Craiova pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.
Comertul cu piese de schimb auto contrafacute a atins la ora actuala, in Romania, cote ingrijoratoare, dat fiind ca cifra de afaceri cu astfel de produse se ridica, potrivit analistilor Aliantei Romane pentru Combaterea Contrafacerilor, la jumatate de miliard de dolari anual.
Asiguratorii spun ca este inevitabil ca pana la sfarsitul anului preturile asigurarilor auto de tip CASCO sa nu creasca. ... cresterea frecventei accidentelor auto, cresterea costului mediu al despagubirii in caz de accident, majorarea tarifelor la serviceurile auto.
Piata auto romaneasca este cunoscuta ca piata cu foarte multe autovehicule second-hand. ... Proprietarii de service-uri auto cunosc acest fenomen, confruntandu-se foarte des cu persoane care au cumparat autovehicule la mana a doua aduse din Occident si au probleme grave in special la motor sau directie.
Legislatia privind plata taxei anuale auto este contradictorie, motiv care i-a determinat pe unii clienti sa afirme ca vor da statul in judecata.
Cel putin asa sustine un studiu realizat de PricewaterhouseCoopers (PwC), care arata ca valoarea investitiilor din industria auto in Europa Centrala si de Est va ajunge pana in 2013 la sase miliarde de dolari, iar Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Slovacia si Slovenia vor atrage cea mai mare parte a sumelor.
Esplanada Teatrului National „Marin Sorescu“ s-a transformat într-un show-room urias, care adaposteste zeci de branduri auto - BMW, Chevrolet, Chrysler, Dacia, Dodge, Honda, Hyundai, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Yamaha si ATV.Transformarea teatrului se datoreaza Camerei de Comert si Industrie (CCI) Oltenia, care organizeaza prima editie din acest an a manifestarii expozitionale Autoshow Oltenia 2007.
Galatenii care apeleaza la creditul auto pentru achizitionarea unui autoturism de circa 10.000 de euro trebuie sa plateasca lunar sume de pana la 630 de lei.
Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat, vineri, ca, in 25-28 iunie, Comisia de Petitii a PE se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto la nivelul Legislativului, ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR.
Ministerul Finantelor a publicat, luni, pe site-ul sau, si normele metodologice privind restituirea diferentelor la taxa auto.
Dealerul ceh de masini rulate AAA Auto vrea sa vanda 49% din subsidiara din Romania unei companii auto locale, pentru a obtine stocuri de masini second-hand de buna calitate, cu istoric cunoscut, aceasta fiind principala dificultate intampinata de firma ceha in Romania.
Ford B-Max a fost o aparitie romaneasca inedita la Salonul Auto de la Geneva. ... Intr-o atmosfera incendiara, versiunea de serie a Ford B-Max a fost prezentata la Salonul Auto de la Geneva, din Elveția, in premiera mondiala.
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.
Consilierul local independent Marian Popa se afla in pericol de a-si pierde locul din legislativul local. Dupa cum se stie Popa a fost ales consilier pe listele PUR, transformat in PC.
Curtea de Apel Galati a hotarat ieri ca mandatul de consilier local al independentului Marian Popa a incetat ca rezultat al plecarii acestuia din Partidul Conservator, filiala Galati, formatiunea avand acum posibilitatea legala de a numi o alta persoana in locul sau Rasturnare de situatie in procesul deschis de conservatorii galateni pentru incetarea mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Conducerea PC a fost mandatata de Consiliul National sa negocieze cu PSD o alianta preelectorala pentru alegerile parlamentare, optiunile in ceea ce priveste PNL ramanand deschise, a anuntat presedintele PC, Daniela Popa.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
google-analytics.com