Cautare

128 de rezultate pentru "francisc" (3.85 secunde)
Din delegatie va face parte si fostul director general al Romgaz, Francisc Toth, despre care Piteiu spune ca va ocupa o functie in companie.
Nelu Gaina controleaza si el 10% din firma, prin Maria Gaina, restul de actiuni fiind impartit intre Laurentiu Gheorghiu, Mihail Francisc Stan, suceveanul Gheorghe Tcaciuc, precum si un alt personaj-cheie Daniel Peia (10%).
Prin majoritatea USL, care deja exista in Consiliul Judetean, am impulsionat lucrarile de refacere a peste 370 de kilometri de drumuri judetene si comunale, am acordat sprijin primarilor implicati, cum e cazul domnului Francisc Boldea de la Lugoj, a domnului primar Ilas de la Buzias, dar si a altor colegi din comunele pe care le reprezint in Parlament.
Prin majoritatea USL, care deja exista in consiliul judetean, am impulsionat lucrarile de refacere a peste 370 de kilometri de drumuri judetene si comunale, am acordat sprijin primarilor implicati, cum e cazul domnului Francisc Boldea de la Lugoj, a domnului primar Ilas de la Buzias, dar si a altor colegi din comunele pe care le reprezint in Parlament.
A facut parte din lotul national pregatit de Francisc Vastag, iar in 2001 a ocupat locul 5 la Jocurile Francofone din Canada.
Francisc Iosif Rainer, intoarcere pe celalalt sens al Sos. Panduri - la intersectia cu Calea 13 Septembrie, continuare pe Bd.
cometa ISON din septembrie 2012 si numirea Papei Francisc in martie 2013. Apoi au scanat pe motoare de cautare si site-uri pentru a gasi conversatii sau referiri la aceste evenimente in perioada ianuarie 2006 - septembrie 2013.
Presedintele Statelor Unite ale Americii si Papa Francisc se numara printre cei care au adoptat aceasta moda in diferite ipostaze, insa Ellen DeGeneres, gazda Premiilor Oscar din acest an, a reusit sa bata toate recordurile duminica trecuta.
Astfel, antropoloaga britanica Jane Goodall, care apare in noul logo, si-a exprimat speranta ca intr-o zi va discuta despre mediul inconjurator cu Papa Francisc, iar tanara pakistaneza Malala Yousafzai, care, la doar 17 ani, a primit premiul Nobel pentru pace pentru 2014, si activista siriana Muzoon Almellehan si-au exprimat dorinta de a continua sa sustina cauza potrivit careia fiecare fata trebuie sa mearga la scoala.
Duminica, 12 mai, chiar in ziua in care s-au implinit 1900 de ani de la inaugurarea columnei, delegatia a participat, in Piata Sfantul Petru, la Messa oficiata de Papa Francisc I, care, conform traditiei, a rostit binecuvantarea Urbi et Orbi in mai multe limbi, intre care si limba romana.
Papa Francisc este cel care va semna decretul care autorizeaza canonizarea, act prin care o persoana este recunoscuta ca sfant (sau sfanta) al Bisericii Catolice.
Papa Francisc, cand a fost numit Papa a zis in primul lui discurs: "Rugati-va pentru mine, ca eu sa am putere sa ma rog pentru voi!".
In predica de la slujba de beatificare de la Romexpo, Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, prefect al Congregatiei Cauzelor Sfintilor, reprezentant al Papei Francisc, elogia figura monseniorului Vladimir Ghika, marcand trei aspecte ale caritatii lui pastorale:
La Oradea vom aduce in exclusivitate ultimele noutati in materie de bijuteri." Francisc Covaci -Organizator Mineral Expo Sibiu. Conceptul Mineral Expo isi propune sa aduca impreuna iubitorii de frumos:
Mariustuca.ro / Papa Francisc sarbatoreste cei 88 de ani impliniti joi de Benedict al XVI-lea (Autoare: Magda Marincovici) Suveranul pontif i-a dedicat slujba de dimineata din capela Sfanta Marta lui Benedict al XVI-lea, a transmis Radio Vatican, conform AFP.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
Aici includ piesele noi (Vilmanyi, Reiter, Bratu-Voicescu sau Marcel Iancu), orchestratiile nuantate ale lui Francisc Reiter, textele solistei si reluarea unor mari slagare ce ne duc putin cu gandul la istoria genului:
Liturghia a fost prezidata de Eminenta Sa Cardinalul Angelo Amato, Prefectul Congregatiei pentru Cauzele Sfintilor, trimisul Papei Francisc la Bucuresti.
Cartea a fost publicata la editura ELENA FRANCISC PUBLISHING. Livrarea se face din stoc din depozitul de carte Libris in 24-48 ore, in zilele lucratoare.
Monseniorul Vladimir Ghika (1873-1854) a fost declarat martir de Papa Francisc, la 27 martie 2013, si beatificat la 31 august acelasi an, in cadrul unei Sfinte Liturghii solemne care a fost prezidata la Bucuresti de Card.
google-analytics.com