Cautare

838 de rezultate pentru "fortele" (2.59 secunde)
Iar Nastase, ca un „bun” coleg, insista sa se intretina cu Petre Stanca si ignora, cu naturalete, semnele disperate facute de presedintele PSD. Intr-un final, ostile s-au reunit si au plecat sa-si refaca fortele la locul stabilit: Cazinou Mamaia.
Avem sustinatori, dar marea majoritate a electoratului ungar nu a dorit sa-si exprime optiunea fata de aceasta problema, ceea ce doare“, a spus Puskas, adaugand ca UDMR nu va renunta la lupta pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor de peste hotare ca si va purta discutii in acest sens cu fortele politice ungare.
Considerind ca zarurile nu sint inca aruncate in ceea ce priveste fortele politice care vor detine puterea in Romania in urmatorii patru ani, deputatul Aliantei D.A.
Potrivit unui document adoptat de forul de conducere al umanistilor, intitulat "Apel la stabilitate”, se aminteste ca "interesul national” ar trebui sa uneasca toate fortele politice parlamentare, subliniindu-se ca PUR "nu a facut un act imoral, ci o intelegere politica absolut necesara, determinata de nevoia de stabilitate politica”, pentru o guvernare stabila si eficienta.
Mandat de la popularii europeni Serban Bubenek a declarat ca, in cadrul unei discutii avute in noiembrie la Bucuresti cu presedintele PPE, Wilfred Martens, acesta l-a mandatat pe liderul taranist Gheorghe Ciuhandu sa unifice toate fortele crestin-democrate romanesti in jurul PNTCD.
Primul pas a fost facut ieri, odata cu lansarea unui "Manifest Popular” prin intermediul caruia "toate fortele crestin-democrate” mioritice sunt invitate sa participe la formarea unui partid modern, sub stindardul PNTCD-ului si sub sceptrul lui Gheorghe Ciuhandu.
Pana la Congresul PNTCD, anuntat pentru luna aceasta, vor continua negocierile cu fortele interesate in acest proiect, fiind deja initiate discutii cu URR si cu grupul de parlamentari din Blocul National Democrat.
Fortele georgiene au reluat "tirurile masive" asupra Osetiei de Sud, a anuntat ieri un reprezentant oficial al regiunii separatiste georgiene.
Intr-o prima faza, fortele NATO vor ajunge pentru prima oara in apele din Asia de Sud-Est, iar apoi se vor intoarce in cele europene, la sfarsitul lunii iunie.
El si-a explicat pozitia, opinand ca in Romania au aparut doua personalitati de exceptie, in jurul carora s-au coagulat fortele politice:
Fortele raului s-au travestit acum. Influentele oculte se impletesc cu fanatismele la vedere, empatia in rau este mai puternica decat cea in bine, multi dintre cei care nu mai pot sustine pe fata raul vor incerca sa-i murdareasca pe cei corecti si onesti.
“Mi-am depus candidatura convins fiind de faptul ca putem sa mobilizam toate fortele Aliantei pentru rezolvarea problemei Bucurestiului. Ceea ce ne lipseste deocamdata este votul bucurestenilor, pe care speram sa-l obtinem la data de 3 aprilie, din primul tur“, a declarat Adriean Videanu.
"Am avut discutii foarte bune cu fortele politice care doresc ca in viitor sa conduc guvernul. Sunt la curent cu evenimentele din tara, si azi voi pleca la Bucuresti unde voi discuta cu Mircea Geoana si Crin Antonescu, despre situatia politica", a declarat Klaus Iohannis
In discursul sau, Videanu a asigurat ca toate fortele Aliantei vor fi puse in slujba transformarii Bucurestiului intr-o metropola europeana.
PSD, imi place sa cred, va ramane un partid deschis, democratic, care va sti sa asculte toate vocile, nu doar pe cele ale liderilor de moment, sa tina cont de toate opiniile pertinente si sa foloseasca toate fortele in efortul de a servi interesul public.
Ce raporturi aveam eu cu fortele armate?! Eram lipsit de orice fel de relatii. Dar am castigat un suport spontan din partea oamenilor care stiau cate ceva despre mine.
In Ungaria, in 1993, cu un guvern de dreapta, toate fortele politice au considerat ca e greu sa te intorci in istorie.
• 7 aug 2009 - Traian Basescu a declara ca spera ca fortele democratice vor ajunge la o intelegere pentru ca "Republica Moldova sa isi ia drumul catre UE", mentionand ca partea romana doreste normalizarea relatiilor bilaterale.
Liderii marcanti ai PSD, Ion Iliescu si Adrian Nastase, au sunat goarna in teritoriu si i-au indemnat pe toti membrii partidului sa se mobilizeze si sa lupte cu toate fortele impotriva actualei Puteri.
Ii voi apara pe militari indiferent de consecintele politice si voi lupta cu toate fortele pentru ca toti cei din sistemul de aparare sa aiba in societatea noastra statutul pe care il merita".
google-analytics.com