Cautare

5308 de rezultate pentru "fiul marelui afacerist campulungeam ion grozavu" (2.73 secunde)
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
Ion Popescu Gopo, Victor Antonescu, Calin Cazan, Luminita Cazacu, Constantin Paun etc. ... Dar, mai ales se vor intalni cu unul dintre cele mai frumoase filme realizate de Ion Popescu-Gopo: ... Un joc cu elementele esentiale ale vietii (apa, focul, aerul) inspirat de Ion Creanga. ... Ion Popescu Gopo Cu:
Dragos Dumitriu) Prin munca, tenacitate si multa inteligenta, Ion Tiriac a ajuns astazi unul dintre cei mai influenti romani, scrie jurnalista Anca Andrei, redactor sef al Capital, in excelentul sau interviu cu marele om de afaceri si de sport - publicat chiar de ziua de nume a magnatului.
Ion Solcanu creste gaini si planteaza butasi de vie Scarbit de anumite personaje, fostul senator PSD s-a retras din politica si s-a dedicat istoriei artei Lucrarile de istorie a artei il asteapta rasfirate pe birou.
Ion Vargau: ... Stiu ca si domnul senator Ion Vasile si-a manifestat intentia, dar eu v-am rugat sa fie cate unul, plus ca dumneavoastra sunteti un doctor care nu-si mananca pacientii. ... liberalismul, intre cele doua razboaie mondiale, a atins apogeul, sub conducerea marelui Bratianu. ... Ion Manzana:
- Fiecare dintre noi este, in adevar, o idee a Marelui Pescarus, o idee de libertate, le spunea Jonathan seara, pe plaja, si zborul perfect este numai un pas in directia exprimarii adevaratei noastre naturi.
Marc Aureliu al Tarii Romanesti, unul dintre cei mai culti domni ai nostri La 15 septembrie 1521, a incetat din viata Neagoe Basarab, domn al Tarii Romanesti (1512-1521), autor al cunoscutelor Invataturi ale bunului si credinciosului domn al Tarii Romanesti, Neagoe Basarab, catre fiul sau Theodosie voievod.
Atmosfera incarcata, de Ion Luca Caragiale E o zi posomorata de primavara; ... Amandoi, tatal si fiul, se asaza sans facon la masa mea, si tatal foarte ragusit, imi zice cu ton de aspra imputare:
Ultimele aparitii la rampa ale omului de afaceri Ion Tiriac nu fac decat sa sporeasca sentimentul ca asistam la un spectacol pe cat de grotesc pe atat de tragic.
Întaiul gospodar din Ramnicu Valcea este acuzat ca, pe mana cu juristul primariei, a cumparat leagane pentru copii la preturi de trei ori mai mari decat pe piata, diferenta de bani intrand in buzunarele unui afacerist local. Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) au dispus ieri trimiterea in judecata a primarului municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice.
Ion Rezerve: ... Leo Grozavu Otelul: Dur-Bozoanca - A. Rus, Yabre, Ghiocel, Nedelea - I. Neagu, Cisotti, Jardan - Scocilca, Cirjan, O.
Ion Rezerve: ... Leo Grozavu Stadion: "Dr. Constantin Radulescu", Cluj-Napoca Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenti: Andrei Constantinescu si Cosmin Vatamanu Arbitru VAR:
Ion, S. ... Leo Grozavu FARUL: Aioani - Dussaut, Larie, M. Popescu, Kiki - Vina, Artean, Grameni - Rivaldinho, Louis Munteanu, Budescu REZERVE:
Ailenei - Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas - Saghiri, Garobbio, Jatoba - Mihai, Harrison, Ion Rezerve: ... Leo Grozavu U Cluj: Iliev - Chipciu, Da Silva, Masoero, Rodrigues - Bic, Grobry, Bic - Nistor - Gheorghe, Popa Rezerve:
Ca un adevarat afacerist care se respecta si care vrea ca treburile sa-i mearga snur, Gheorghe Hagi a facut tot ce i-a stat in putinta ca hotelul pe care il are in Mamaia sa se prezinte mai mult decat onorabil.
Nu doresc sa-mi fac public salariul“.  2.000 de euro, salariul lui Busuioc La 37 de ani, Florin Busuioc este manager general la Pan Group, firma fondata de tatal sau, Ion Busuioc, si care are o cota de piata importanta în zona de panificatie.
Nu doresc sa-mi fac public salariul“.  2.000 de euro, salariul lui Busuioc La 37 de ani, Florin Busuioc este manager general la Pan Group, firma fondata de tatal sau, Ion Busuioc, si care are o cota de piata importanta în zona de panificatie.
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. ... Vicepresedintele PSD Nicolae Vacaroiu a confirmat ieri intentia lui Ion Iliescu, liderul grupului senatorial al social-democratilor, de a renunta la aceasta pozitie.
Becali (48,2%) ii devanseazaa astfel in clasamentul general pe Ion Tiriac (37,3%) si pe Traian Baasescu (34,3%), aflati pe locurile doi si trei, acestia fiind urmati de Dinu Patriciu (21,8%), Theodor Stolojan (15,1%), Caalin Popescu-Taariceanu (13,9%), Ion Iliescu (12,8%), Adrian Naastase (10,9%), George Copos (10,5%) si pe locul 10 de Corneliu Vadim Tudor (9,6%).
google-analytics.com