Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (2.53 secunde)
Daca luam in seama multimea de comunicate si de conferinte de presa in care se anunta viitoarele constructii la nivelul intregii tari, putem spune ca in anii urmatori Romania va deveni un veritabil santier, iar cetatenii se vor bucura de centre comerciale moderne si de locuinte la standardele internationale.
Trident Plaza este noul mall care se va construi in Constanta pana la sfarsitul anului 2008, potrivit Fondului de Investitii Immoeast. Mall-ul va avea o suprafata totala de 130.000 de metri patrati si, potrivit investitorului, va fi cel mai mare din regiune.
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Reprezentantii mediului de afaceri din judetele Dolj si Olt sunt invitati joi, 7 iunie, începând cu ora 9.30, la Craiova, la cea de-a 19-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile).
Cu toate ca ancheta autoritatilor privind cauzele tragediei de la Oradea, unde un barbat a murit, iar alti trei au fost raniti, se afla abia la inceput, datele preliminare arata faptul ca vina apartine unei firme din Constanta.
Intr-un an care se anunta ca fiind dezastruos pentru piata imobiliara, cativa dintre dezvoltatorii din Romania au reusit sa mentina un ritm constant al lucrarilor de constructie si vanzarilor.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
Se construieste un nou mall in Capitala In aceasta toamna, vor incepe lucrarile de constructie la un nou mall in Bucuresti. ... La sfarsitul lunii septembrie - inceputul lunii octombrie, vor fi demarate lucrarile de constructie ale centrului comercial ParkLake Plaza, de pe fosta baza Spartac din Titan.
Ansamblu de birouri si magazine, langa Cathedral Plaza, dezvoltat de Papalekas Comisia de Urbanism a Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri oportunitatea unui proiect pe care intentioneaza sa il dezvolte cel mai cunoscut investitor de pe piata imobiliara a Bucurestiului, Ioannis Papalekas.
Prima conferinta "ORIZONTURILE FRUMUSETII" cu tema "ESTETICA FACIALA SI COAFURA" se va desfasura in data de 18 iulie 2015 si 19 iulie 2015 (intre orele 10:00 â€" 16:00), in sala de conferinte a hotelului CAPITAL PLAZA, blv.Iancu de Hunedoara,nr.54, Bucuresti.
Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investeste in oameni!” Fundatia Romtens, in colaborare cu partenerii sai Universitatea de Studii din Perugia - Italia, SC.
Ce mall-uri sunt DESCHISE in Capitala pe 1 Ianuarie 2017 In prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar si a centrelor comerciale vor fi inchise, exceptie vor face centrele comerciale AFI Cotroceni, Bucuresti Mall si Plaza Romania, cateva hipermarketuri, dar si cinematografele, care vor functiona dupa un program special, potrivit informatiilor centralizate de News.ro de la retaileri si de la proprietarii centrelor comerciale din Romania.
La Re-think TSA, care se va desfasura pe 2 si 3 noiembrie la Capital Plaza, vor fi abordate urmatoarele teme: ... - Terapii de recuperare: kinetoterapie, terapia 3C, terapia asistata de animale, piano-therapy, dans-therapy, teatru-play-back, terapie ABA si alte terapii inovatoare.
Unul dintre cele mai asteptate materiale discografice ale anului 2010 a fost lansat recentla Plaza Romania, in prezenta jurnalistilor si a tuturor celor care au contribuit la acest proiect muzical.
Cum isi atrage motorul de cautare angajatii (Autor : Paul Comsa) Puteti inota impotriva curentului in una din piscinele sale, puteti manca gratuit preparate specifice a sase bucatarii traditionale, puteti dezvolta proiecte proprii, puteti avea la picioare lumea intreaga:
Aseara, la seminarul Devino perfecta - Florentina Opris, Godrich Gluten Free a lansat noua gama de prajituri fara gluten, fara conservanti si coloranti: ... Pentru cei interesati, produsele Godrich Gluten Free pot achizitionate din Auchan, Farmacia Tei, Bebe Tei - Sun Plaza.
RATB infiinteaza statia de autobuze Piata Sudului, din 28 iulie 2017.
Deichmann, cel mai mare retailer de incaltaminte din Europa, va deschide pe 17 octombrie un nou magazin in Bucuresti. ... Evenimentul de inaugurare va fi marcat prin surprize pentru toti clientii Deichmann, reprezentand un prilej ideal pentru innoirea garderobei de toamna-iarna.
Cora Lujerului, care gazduieste primul drive al retailerului, va lansa si serviciul de livrare la domiciliu in prima jumatate a anului viitor si estimeaza ca acest serviciu va ajunge la 5% din cifra de afaceri a magazinului, compania avand in plan extinderea coradrive si in alte hipermarketuri.
Casa Rusu deschide pe data de 17 octombrie 2014 un magazin de 1.000 de metri patrati in galeria centrului comercial Cora Alexandriei. Investitia in amenajarea noului magazin se ridica la 400.000 de euro.
google-analytics.com