Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair. Conceput ca un spatiu de relaxare, salonul Exclusive Hair Style este gata incepand din aceasta luna sa ofere servicii de ingrijire pentru par, precum si de cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura. Salonul este situat la etajul doi al centrului comercial si a fost decorat astfel incat sa ofere clientilor nu numai confort, dar si o atmosfera de relaxare.
In amenajarea interiorului, jocul de forme si cromatica in tendinte a finisajelor au creat o atmosfera deosebita. Exclusive Hair Style este un proiect ce poarta semnatura Easternarchitectsgroup, fuziunea dintre Big.concept, Creative ArchStudio si D.concept, trei studiouri de arhitectura si design din Bucuresti. "Violetul, accentul cromatic dominant al amenajarii reprezinta magie, creatie, inspiratie, romantism. Fiind un loc destinat cu precadere femeilor, amenajarea este minimalista. S-au cautat forme cat ergonomice si cat mai practice pornind de la principiul from follows function pentru a oferi comiditate clientului, un ambient si un loc placut de relaxare", spune arhitectul proiectului, Alexandru Ivan, managing partner Big.concept. Salonul este deschis zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10.00 - 22.00. Exclusive Hair Style ofera servicii de tuns, coafat, manichiura, pedichiura, cosmetica si machiaj:
Tuns, coafat, tratament par
Fie ca vreti sa dati o noua forma parului dumneavoastra sau vreti sa aplicati un tratament de regenerare parului deteriorat, stilistii nostri va vor oferi ceea ce va doriti.
Cele mai bune produse
Toate aparatele, accesoriile si produsele pentru par si cosmetic folosite in salonul Exclusive Hair Style sunt produse profesioniste: Joico, Tigi, Opi.
Manichiura, pedichiura
Dupa o vizita la Exclusive Hair Style, manichiura si pedichiura dumnevoastra vor fi perfecte.
Epilare:
Epilarea cu ceara se face in cele mai bune conditii de igiena si confort.
Masti cosmetice si machiaj
Cele mai performante si noi produse in domeniul cosmetic sunt folosite pentru tratarea tenului obosit, cu cearcane sau riduri. Dupa o vizita la salon, tenul dumneavoastra va fi revigorat. Apoi, make-up artistul salonului va poate realiza un machiaj profesional, cu produse de cea mai buna calitate.