Cautare

739 de rezultate pentru "expozitie de biciclete vintage la sun plaza" (5.27 secunde)
Editia de primavara 2014 a tIMOn - targul Imobiliar National, cea mai importanta expozitie de profil din Romania, va avea loc in perioada 24-27 aprilie in Piata Constitutiei.
In perioada 15-17 mai 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, are loc evenimentul Expo Apa, cea mai mare expozitie dedicata specialistilor din domeniul apei din Romania.
O expozitie dedicata Marginimii Sibiului a fost deschisa la MNTR O expozitie dedicata Marginimii Sibiului s-a deschis marti, la Sala Acvariu a Muzeului National al Taranului Roman (MNTR).
Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Cu un an inainte de propria expozitie, senatorul Sergiu Nicolaescu intalnise un pictor cu care s-a imprietenit.
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. In mod traditional, aceasta expozitie este cea mai importanta manifestare de acest gen din tara noastra.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Luna iunie aduce in salile Palatului Cesianu-Racovita un mix cultural inedit ce ofera publicului bucurestean ocazia de a evada din cotidian intr-un loc al placerilor vizuale si intelectuale.
Joi, 12 februarie 2015, in cadrul Muzeului Municipal Calarasi a avut loc vernisajul expozitiei de sculptura Dagaro-Restituiri, expozitie gazduita in perioada februarie-martie. Dagaro este numele de artist al autorului lucrarilor - David Buzgar, un roman nascut la Sibiu, educat la Timisoara, emigrat in lumea larga si stabilit in Baleare.
La Centrul de Cultura Arhitecturala din strada Jean Louis Calderon nr. 48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu . Expozitia poate fi vizitata timp de doua saptamani, intre 18 si 31 martie 2015.
FEMINISTICE - o expozitie de pictura cu stil! Expozitia de la Palatul Parlamentului, Sala CONSTANTIN BRANCUSI,cuprinde 13 picturi si o instalatie, prezentate la vernisaj cu multa verva si har, de insasi autoarea lucrarilor. ... Sa-i dam cuvantul chiar artistei, care urmeaza un master la Academia de Arta.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi. De sambata, 1 iulie, fluturii isi iau zborul la Muzeul Antipa!
A douasprezecea editie a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
A douasprezecea ediție a Festivalului de Film de Animatie Anim'est: The Comics Edition a pregatit o serie de expozitii de banda desenata ale unor artissti internationali si locali consacrati din industrie.
Ieri, la pizzeria Cuptorul cu lemne din Capitala a avut loc vernisajul expozitiei de caricatur Cei 7(0) ani de acasa semnata Cristian Mihailescu.
In urma cu 5 ani, la Institutul Cultural Roman din Bucuresti (Aleea Alexandru nr. 38, Bucuresti) am vazut o expozitie cu totul si cu totul originala. Expozitia se chema Cartile de la Vidra - Plangand de-atata frumusete. Autoarea Cartilor de la Vidra este poeta Carolina Ilica.
- 30 aprilie 2019- Ora 18:30, concertul Iubire de primavara cu soprana Arlinda Morava si Bucharest Ladies Cvintet la Palatul Sutu - Muzeul Municipiului Bucuresti. - 1 mai 2019 - Expozitie de stampe Kabuki - teatrul japonez la Muzeul National Brukenthal din Sibiu, in Cabinetul de Cartografie al muzeului.
La Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expoziției de arta vizuala a Grupului artistic Omicron si a invitatilor acestora. Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP. Expozite foto de plancton marin”.
Expozitia Fluturii exotici aterizeaza in oras, adapostita de sera din gradina Muzeului Antipa, va invita sa admirati o serie de specii remarcabile de fluturi, printre care fluturele imparat (Morpho peleides), fluturele cap-de-bufnita de bananier (Caligo eurilochus) si fluturele coada-randunicii-de-smarald (Papilio palinurus).
Liviu Andrei, prefectul judetului Gorj, ar vrea sa renunte la autoturism in favoarea mersului calare pe un cal sau o bicicleta.
google-analytics.com