Cautare

10605 de rezultate pentru "doi tineri morti in accident de motocicleta" (5.36 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Leonhardt, a realizat cea mai mare motocicleta din lume - pe care intentioneaza sa o construiasca in serie redusa pentru cei interesati. Gunbus 410 nu e un autobuz, e o motocicleta, dar ce motocicleta!
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului!
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii. Sa nu mai spunem ca pentru cei mai multi, carnea de pasare reprezenta principalul aliment.
Presedintele American si-a exprimat sustinerea pentru politica de perestroika: Puteti fi sigur ca aveti de-a face cu o Administratie americana si un Congres care doresc ca reformele dumneavoastra sa reuseasca dar si-a manifestat si interesul fata de evolutiile din Estul Europei.
O tanara de 25 de ani din Capitala a intrat, vineri noaptea, cu motocicleta intr-o masina, a ranit o fata care mergea pe trotuar, apoi "a plonjat" in vitrina unui magazin de pe Calea Victoriei. Cele doua tinere sunt acum in stare grava la spital.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. Pentru mine, cea mai grava accidentare a fost cea in care mi-am rupt oasele umarului drept.
Ford Mustang GT500KR este masina-erou KITT din reeditarea serialului "Knight Rider", care va debuta ca film de doua ore pe NBC. Pe ecran, KITT este echipata cu un supercomputer capabil sa "sparga" orice sistem de protectie, dispune de armament si de o caroserie care, multumita nano-tehnologiei, este capabila sa îsi modifice forma si culoarea.În fapt, exista trei Mustang-uri care "joaca" în serialul "Knight Rider".
Ford Mustang GT500KR este masina-erou KITT din reeditarea serialului "Knight Rider", care va debuta ca film de doua ore pe NBC. Pe ecran, KITT este echipata cu un supercomputer capabil sa "sparga" orice sistem de protectie, dispune de armament si de o caroserie care, multumita nano-tehnologiei, este capabila sa îsi modifice forma si culoarea.În fapt, exista trei Mustang-uri care "joaca" în serialul "Knight Rider".
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
La data de 13 martie 2011, in jurul orei 17:10, H. Dany de 56 ani, cetatean israelian, a condus o motocicleta marca BMW pe str. ... Agricultori, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea" situatie in care a intrat in coliziune cu o autoutilitara marca Citroen Jumpy condusă
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie.
Senatorul PD Radu Berceanu a declarat, miercuri, ca premierul Calin Popescu Tariceanu si-a schimbat opiniile din vremea guvernarii cu PD, astfel ca, dupa ce a cazut cu motocicleta, i s-au zguduit ideile si considera ca prefectii trebuie sa fie numiti politic.
19 romani MORTI dupa ce un autocar S-A RASTURNAT intr-o prapastie din Muntenegru. ... Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Cum trebuie sa procedati in caz de constatare amiabila Anul 2014 a fost un an cu o frecventa a incidentelor auto de 57% din totalul de polite active.
Intr-un accident de circulatie, produs in comuna maramureaseana Bucium, au murit 4 tineri. Din cauza vitezei excesive, masina in care se aflau cei 4 tineri a scapat de sub control, a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de un tir.
Dementa vasculara este una din cele mai des intalnite forme de dementa, ocupand locul doi dupa boala Alzheimer. Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
google-analytics.com