• Gunbus 410 pare, la prima vedere, o sculptura exagerata a unui maniac motociclist. Insa adevarul este ca acest maniac, pe numele lui Clemens F. Leonhardt, a realizat cea mai mare motocicleta din lume - pe care intentioneaza sa o construiasca in serie redusa pentru cei interesati. Gunbus 410 nu e un autobuz, e o motocicleta, dar ce motocicleta! Daca esti extravagant, poti sa o cumperi - si nu pentru a o expune in vitrina, ci pentru a te plimba pe sosele, perfect legal.
• Motocicleta de serie Gunbus 410, cu un motor V2, de 410 cubic inches (6.700 cmc!), racit cu aer, va putea fi condusa pe sosele! Nu doar atat, planul creatorului este de a oferi si un atas pe masura pentru acest mastodont de 3,5 metri lungime.
• V-ati imaginat vreodata o motocicleta de 9 metri lungime si 3 metri inaltime, cu o greutate cat a unui autobul? Este o motocicleta proiectata si construita in Perth, Australia, de catre cascadorul Ray Baumann, care a realizat in 3 ani cea mai mare motocicleta ce detroneaza modelul anterior Gunbus 410.