Cautare

3234 de rezultate pentru "doctor radu zamfir" (3.05 secunde)
Un doctor nu se judeca asa. Un doctor nu ar trebui linsat asa. ... Pentru ca omul e DOCTOR. Nu doar practicant de medicina, sau bagator de sparle.
huna - Vasile Andru - scriitor - Bogdan Grigore - trainer - Vasile Danila - doctor - Ana-Maria Stefanescu - terapeut - Cristina Craciun - terapeut - Valeriu Mihai Panoiu - astrolog - Aniela Sircu - sexolog - Aida Calin - trainer - Patricia Cihodaru - psiholog - Gabriela Cristina Hlusak - maestru ThetaHealing® - Diana Vasile - conf.
Radu Jude), Bucuresti Non-Stop (r. ... Radu Muntean) sunt cele cinci lung metraje care intra anul acesta in cursa pentru trofeul acordat Celui mai bun film, la Gala Premiilor Gopo. ... Radu Jude Bucuresti Non-Stop (Romania) Producator:
Liberalul Radu Bud a fost numit ieri, prin hotarire de guvern, in functia de prefect al judetului Satu Mare. Desi era cotat doar cu a treia sansa, Radu Bud a reusit sa-l determine pe premier sa-l numeasca prefect in baza relatiilor pe care le are cu seful Guvernului.
Cu acest prilej, pentru inceput, Ioan Marchis a trecut in revista stadiul implementarii programului SAPARD la nivel de regiune, dupa care si-a exprimat punctul de vedere cu privire la atitudinea prefectului Radu Bud, in contextul in care solicita cu insistenta ca directorii institutiilor descentralizate sa-si prezinte demisia, indiferent daca acestia ocupa functiile in urma concursurilor sustinute sau au fost numiti pe criterii politice, si fara sa tina cont de competenta si profesionalismul acestora.
Totusi, batalia cea mai interesanta se anunta intre prefectul de Salaj, Andrei Todea, si primarul de Zalau, Radu Capilnasiu, ambii candidand pentru fotoliul de presedinte executiv al organizatiei judetene a partidului.
Radu Deac (Autoare:
Radu Timofte a incetat din viata in aceasta dimineata in jurul orei 6.00. ... Radu Timofte, fost director al SRI, a incetat din viata, luni dimineata, la varsta de 60 de ani, au declarat surse din apropierea acestuia.
Radu Beligan. ... Radu Beligan a infruntat senectutea si a demonstrat acest lucru si in 2013. ... In acest an Radu Beligan a mai scos o carte. ... Si mai spune Radu Beligan: ... Radu Beligan isi sustine colegii, in special pe cei tineri.
Profesorul universitar doctor Vladimir Belis, o autoritate in domeniul medicinei legale, face proba ca nu expunerea la frig, ci paraplegia, adica paralizia totala, este cauza mortii studentei Aura Ion.
Google sarbatoreste a 50-a aniversare a serialului "Doctor Who" printr-un logo special Google sarbatoreste, vineri, printr-un doodle interactiv, a 50-a aniversare a serialului SF "Doctor Who", produs de BBC si care descrie aventurile unui lord ce calatoreste in timp si spatiu cu nava lui, Tardis, aceasta fiind camuflata intr-o cabina telefonica de politie din 1960, potrivit Mediafax.
"Doctorii au omorat-o pe Aura" Vadit emotionat in fata tragediei care a impresionat o lume intreaga, un medic din Bucuresti a asternut cateva ganduri sincere despre moartea Aureliei Ion, studenta care isi dorea sa fie un doctor renumit.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Noul prefect al judetului Satu Mare, Radu Bud, a fost instalat oficial in functie simbata, in cadrul sedintei Comisiei Consultative la care a participat ministrul UDMR al Tehnologiei si Comunicatiei, Nagy Zsolt.
Constantinescu, Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... Pe de alta parte, saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu Cornel Nistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Constantinescu,Ilie Tanasache, Radu Bogdan si Gheorghe Atanasiu. ... - Saptamanalul independent Expres Magazin apare la 24 iulie 1990, cu CornelNistorescu - director general, si Radu Budeanu - redactor-sef. ... Redactor-sef la aparitie a fost Radu Cismasanu, pentru primele patru numere.
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Primarul Mangaliei, Zamfir Iorgus, a facut, la inceputul sedintei, o scurta trecere in revista a proiectelor care vor avea prioritate in bugetul local.
Dupa cum ne-a declarat primarul urbei, Zamfir Iorgus, de pe lista acestor investitii, prioritare vor fi proiectele ce vizeaza in primul rand bunastarea cetatenilor, dar si cele cu privesc viitorul economic al orasului.
La sedinta au fost prezenti 17 membri din cei 19 ai Biroului Permanent Local al PD Mangalia care au decis, in unanimitate, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de astazi, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus.
google-analytics.com