Cautare

2134 de rezultate pentru "dn" (1.59 secunde)
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine.
Inceperea urmaririi penale impotriva vicepremierului conservator George Copos a produs reactii contradictorii pe scena politica. Paradoxal, dar opozitia, in locul unui atac la baioneta impotriva guvernarii Tariceanu, a adoptat o pozitie de expectativa.
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid.
Deputatul PNL Emil Strunga ii ataca dur pe liderii PSD. In opinia acestuia, printre baronii ce au furat pe vremea guvernarii pesediste se afla si fostul prefect Marius Necula.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat ieri ca nu vede nici un motiv pentru care Partidul Conservator ar parasi coalitia de guvernamant, dar ca decizia in acest sens apartine in totalitate celor din formatiunii lui Dan Voiculescu.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a afirmat ieri ca nu vede nici un motiv pentru care Partidul Conservator ar parasi coalitia de guvernamant, dar ca decizia in acest sens apartine in totalitate celor din formatiunii lui Dan Voiculescu.
Vicepremierul George Copos si-a informat colegii in sedinta de Guvern de ieri ca este acuzat de evaziune fiscala in forma continuata si ca a dus la Parchet toate actele necesare care sa dovedeasca faptul ca a platit corect taxele si impozitele la stat.
Vicepremierul George Copos va avea sprijinul conservatorilor atat timp cat in dosarul de coruptie in care este anchetat de procurorii DNA nu apar elemente noi, care sa-i dovedeasca vinovatia, a hotarat luni seara Biroul Politic al partidului.
DNA a cerut Camerei Deputatilor incuviintarea pentru a efectua perchezitii la doua imobile aflate in proprietatea lui Adrian Nastase.
Respingerea ordonantei de modificare a competentelor PNA si transformarea acestuia in Departamentul National de Lupta impotriva Coruptiei a starnit reactii negative, Ambasadele Statelor Unite si Marii Britanii la Bucuresti exprimandu-si dezamagirea.
Congresul Partidului Conservator a consfintit ceea ce toata lumea stia, in ciuda suspansului fals creat de oamenii lui Dan Voiculescu.
Cazul mineralierului Bumbesti, facut disparut de fosta conducere a CNM Petromin, revine in actualitate intr-un dosar penal foarte incalcit, care a luat drumul Departamentului National Anticoruptie.
Biroul Permanent al Camerei ar fi trebuit sa discute ieri-dimineata cererea refacuta si semnata de procurorul general privind perchezitionarea imobilelor din Strada Zambaccian si din comuna Cornu apartinand lui Adrian Nastase, presedintele Camerei Deputatilor.
Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputatilor a respins ieri cererea primarului Constantei, Radu Mazare, de a-i fi verificate dosarele de o comisie parlamentara speciala de ancheta.
Presedintele Traian Basescu va continua si astazi consultarile incepute inca de ieri cu partidele parlamentare, cu privire la respingerea, in Senat, a Ordonantei prin care PNA a fost transformat in Departamentul National Anticoruptie.
Sunt politicieni si politicieni. Mai cu experienta, mai necopti sau care au trecut, pur si simplu, prin activitatea parlamentara, de exemplu, ca gasca prin apa.
Presedintele Romaniei va retrimite in Parlament legea referitoare la infiintarea Departamentului National Anticoruptie. Dupa ce s-a consultat cu reprezentanti ai principalelor partide politice, seful statului a declarat ca toate sustin, de fapt, infiintarea DNA.
google-analytics.com