Cautare

2077 de rezultate pentru "descinderi la domiciuliu in comuna cumpana" (2.78 secunde)
Descinderi la zece banci din Romania, suspecte ca s-au inteles intre ele sa creasca dobanzile artificial
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), afirma ca terenul de peste 1700 de metri patrati pe care-l va "ceda" statului pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului Constanta reprezinta o mostenire in baza Legii 18/1991.
LA MULTI ANI, 2013!
Fonduri europene in valoare de milioane de euro sunt irosite in fiecare an pentru sistemele de alimentare cu apa din comunele doljene. In majoritatea localitatilor care beneficiaza in prezent de alimentare cu apa, oamenii prefera sa ia apa de la cismele decat sa plateasca apa de la robinet.
Ministrul umanist al Economiei si Comertului, Codrut Seres, este acuzat ca a incalcat Legea electorala, efectuind simbata o vizita in Craidorolt, comuna in care ieri a avut loc turul II pentru alegerea primarului.
Cel mai interesant moment al sedintei de ieri a Consiliului Judetean l-a constituit aprobarea punctului 5 de pe ordinea de zi privind "constituirea la nivelul judetului Constanta a Comandamentului Antiepizootic".
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia. Actiunea se inscrie in cadrul programului de diplomatie publica "Promovarea comunitatilor locale din Romania in spatiul Uniunii Europene", initiativa lansata de Ministerul Afacerilor Externe.
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia. Actiunea se inscrie in cadrul programului de diplomatie publica "Promovarea comunitatilor locale din Romania in spatiul Uniunii Europene", initiativa lansata de Ministerul Afacerilor Externe.
Inainte de anul aderarii Romaniei la structurile europene, primariile din judet care au site propriu pot fi numarate pe degete. In prezent, toate primariile din comunele doljene beneficiaza de conexiune la internet.
Comunele galatene care, dupa ultimele alegeri locale, s-au capatuit cu cite un primar liberal, au intrat de doi ani incoace in atentia tuturor locuitorilor judetului. Motivul este simplu si a fost scos la lumina de edilul sef al comunei Tepu, Daniel Tuchel.
Agitatie mare ieri in comuna doljeana Seaca de Padure, unde peste o mie de oameni erau asteptati la urne pentru a desemna viitorul primar.
Comuna Tulucesti, una dintre cele mai importante localitati din judet, a fost vizitata luni de liderii Organizatiei Judetene a Partidului Democrat-Liberal. ... Lansarea candidatului PD-L Petrica Bratu in cursa pentru Primaria Tulucesti.
Nu stiu cum or fi primariile din Occident, dar am gasit una in Oltenia care bate de departe toate suratele ei din aceasta zona a tarii:
El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul. Intre timp, a aflat si primaria urbei ca barbatul are o proprietate acolo si vrea sa il execute silit daca nu-si plateste impozitul la municipiu, in termen de 15 zile.
Primari si consilieri locali mai putini, orase transformate in comune si comune "retrogradate" la rang de sat. Asta prevede un proiect de lege aflat in acest moment in dezbaterea Parlamentului.
Proteste la sedinta comuna a guvernelor:
Comuna Barcea este una dintre acele localitati din judetul Galati in care agricultura detine un rol important in economia locala. ... Comuna Barcea, ca si alte cateva comune din judetul Galati, are potential comercial.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Ministerul Administratiei si Internelor a luat decizia ca primarii care se implica in atragerea de fonduri europene pentru localitatile pe care le pastoresc sa primeasca un spor de 75% din salariul de baza.
Sunt perchezitii intr-un dosar de coruptie in Vama Bors I. Din informatiile Digi24, ar fi o actiune comuna a procurorilor din Romania si Ungaria, iar vizati sunt vamesii romani.
google-analytics.com