Cautare

2853 de rezultate pentru "date" (4.59 secunde)
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Astfel, dupa ce Parlamentul, Consiliul si Comisia Europeana au convenit la inceputul lunii aprilie asupra modalitatilor de reglementare a pietelor angro de roaming, tarifele de roaming vor fi plafonate la 3,2 eurocenti/minut pentru apeluri si la 1 eurocent/SMS, urmand ca, in ceea ce priveste transferul de date mobile, costul acestora sa fie plafonat la 0,05 euro pentru fiecare Mb de date consumat.
In vederea adaptarii la cerintele europene a sistemului national de monitorizare statistica a pietei muncii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOMF) a luat decizia ca indicatorul de cautare in bazele de date despre piata muncii sa fie codul numeric personal (CNP).
PC cere Procurorului General sa se sesizeze din oficiu privind stergerea bazei de date a Primariei Capitalei referitoare la cererile fostilor proprietari de retrocedare a caselor nationalizate, a declarat, miercuri, conservatorul Sergiu Andon, aratand ca acest act este facut de o mana criminala.
Haosul de la inceputuri Intrebati care este cauza pentru care apar astfel de situatii, reprezentantii Directiei pentru Taxe si Impozite au precizat ca problema este veche si ca incearca sa aduca la zi baza de date, dar intampina greutati.
NASA este acuzata ca falsifica date Profesor dr.
Toate acestea au fost codificate intr-un protocol care reglementa transmisia de date. ... cei de la un capat al retelei au tastat un L (de la login) si apoi, prin telefon, au cerut confirmarea functionarii transferului de date de la cei de la celalalt capat al conexiunii.
Vestea buna este ca aceste date exista: de la servicii publice sau private de contorizare (www.trafic.ro este unul din ele de exemplu) pana la date furnizate de adserverele folosite de principalii detinatori de media online, plannerii pot afla doua seturi de date relevante:
Premierul si ministrul Integrarii Europene sunt deputatii care au inregistrat cele mai multe absente la sedintele in plen din perioada 6 februarie - 3 mai, conform unei baze de date lansate ieri de Institutul pentru Politici Publice.
SRI a trimis deja conducerii CNSAS o baza de date electronica intocmita dupa 1990. Presedintele CNSAS, Claudiu Secasiu, spune ca baza de date primita de la SRI este cea mai detaliata de care consiliul a dispus pana in prezent.
FARCAS) Scepticii inversunati continua sa respinga in bloc orice dovada OZN, inclusiv cele care au iesit la iveala prin inregistrarile radar date recent publicitatii, dublate cu dialogurile pilotilor care au vazut si cu ochiul liber aceste obiecte.
Cele doua banci din lista de ofertanti pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) cu prezenta solida pe piata romaneasca, Société Générale si Raiffeisen Bank, au primit accesul in camera de date a bancii pentru a incepe evaluarea, alaturi de OTP Bank si banca Monte dei Paschi di Siena.
In primul rand, trebuia sa-si faca ei o baza de date cu informatii de la societatile de leasing si de la politie si mie sa-mi trimita factura acasa.
Reglementarea prevede ca plafonul apelurilor date sa fie de 49 de eurocenti, iar al celor primite de 24. ... Totodata, reprezentantii CE atrag atentia ca reglementarea nu se refera la SMS, MMS si transmisia de date, ci numai la apelurile telefonice.
Baza de date cu informatii pozitive transmise de banci Biroului de Credit cu privire la clientii proprii va putea functiona din ultimul trimestru al anului, a declarat ieri presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea, prezent la un seminar economic.
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a semnat ieri un acord de vanzare de date financiare cu Bursa din Viena, au anuntat reprezentantii celor doua institutii.
Motivatia autoritatilor pentru realizarea altor studii care trateaza aceleasi probleme ca si strategia a fost aceea ca strategia va fi o simpla colectie de date statistice a caror utilitate va fi greu de gasit.
Motivatia autoritatilor pentru realizarea altor studii care trateaza aceleasi probleme ca si strategia a fost aceea ca strategia va fi o simpla colectie de date statistice a caror utilitate va fi greu de gasit.
Solicitarile prezentate de sindicalisti sunt facute fara sa fie luate in calcul date economico-financiare ale Combinatului pe care acestia le-au solicitat conducerii.
SeniorVisualBI este complet vizual si interactiv, nu necesita cunostinte tehnice sau consultanti, este extrem de usor de utilizat - doar drag & drop, se licentiaza la nivel de companie si nu de utilizator, iar accesul la date se realizeaza conform politicilor de securitate agreate.
google-analytics.com