Cautare

15574 de rezultate pentru "date meteo republica moldova luna septembrie 2009" (3.68 secunde)
Comisia Europeana regreta declaratiile lui Basescu despre unire Ultimul lucru de care avea nevoie UE Urmatorul mare proiect pentru Romania dupa aderarea la UE ar trebui sa fie unirea cu Moldova, il citeaza Euractiv.com pe presedintele Romaniei.
Salut cu caldura decizia Curtii Constitutionale de la Chisinau, prin care limba romana este recunoscuta ca limba oficiala a Republicii Moldova.
A aduce acum in atentie situatia din Republica Moldova ar putea parea o diversiune. ... Chiar daca Republica Moldova este - ori ar trebui sa fie - mai mult decat vecinul nostru.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
"Georgia, Ucraina si Moldova pot miza pe sprijinul Uniunii Europene (UE) in mentinerea integritatii teritoriale", a declarat, in Parlamentul European, Benito Ferrero-Waldner, comisarul pentru Relatii Externe si Politica Europeana de Vecinatate al UE.
Microbuzul rasturnat pe DN 15 facea curse regulate Praga-Orhei (Republica Moldova);
PROGNOZA METEO pe trei luni. Cum va fi vremea in august, septembrie si octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru urmatoarele 3 luni, august, septembrie si octombrie.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a trimis SIF Moldova o comunicare cu titlu executoriu pentru o creanta in valoare de 250.000 de dolari. Aceasta este aferenta unui bilet la ordin avalizat de fostul Fond al Proprietatii Private (FPP) II Moldova.
Infratire istorica intre localitatile din Romania si cele din Republica Moldova. ... La eveniment au fost invitati si 450 de primari din Republica Moldova, care s-au prins in hora unirii pe pod.
Comitetul romano-american pentru Basarabia si Biserica Ortodoxa Romana "Sfinta Cruce" au trimis o scrisoare presedintelui SUA George Bush, in care i-au supus atentiei declaratia intocmita de acest comitet, denumita "Statele Unite, Romania si Moldova", care a fost prezentata in cadrul Congresului Statelor Unite de congresmanul Jim Gibbons, care reprezinta Nevada, la data de 26 martie 2004, si inregistrata in Raportul tiparit al Congresului Statelor Unite.
Presedintele Traian Basescu (foto) si premierul Emil Boc au discutat, ieri seara, la Palatul Cotroceni, cu sefii serviciilor secrete pe tema situatiei din Republica Moldova. ... Un alt subiect pus in discutie, s-a referit, au spus aceleasi surse, la acuzatiile presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, la adresa Romaniei.
Unii comentatori au apreciat prezenta presedintelui Traian Basescu in Republica Moldova ca pe o sustinere a procesului democratic din aceasta tara pentru care alegerile parlamentare si prezidentiale din Romania pot servi un exemplu in vederea unui demers similar corect.
Seful statului roman il acuza pe Voronin ca duce Republica Moldova "in mod periculos inapoi spre trecutul comunist sovietic", precizand ca Romania nu va permite transformarea Prutului "intr-o noua cortina de fier".
" Da pentru integrarea europeana a Republicii Moldova", pe care o puteti citi in continuare.
O fi Republica Moldova un stat mic si amarat dar ea reprezinta un punct geopolitic ultrasensibil in relatia cu Rusia, pe harta unei regiuni bantuite de cutremure strategice.
El a vorbit totodata despre ajutorul acordat colegilor din Republica Moldova, precum si despre primirea sa in Academia Franceza de Medicina, care nu este una onorifica, ci bazata pe un proces de selectie, la care au participat mai multi candidati.
"Sustineti independenta republicii transnistrene si alipirea libera, ulterior, la Federatia Rusa?" sau "Doriti sa respingeti independenta republicii transnistrene si sa sprijiniti integrarea in Moldova?". ... Republica Moldova, Ucraina si Uniunea Europeana refuza sa recunoasca referendumul si nu au trimis observatori.
Republica Franceza este un stat unitar fiind o democratie organizata ca o republica semi-prezidentiala. ... Monarhia absolutista a luat sfarsit fiind inlocuita de una parlamentara la 3-14 septembrie 1789 care la randul ei s-a incheiat la 10 august 1792.
Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Autostrada est-vest - un pasaport al Republicii Moldova pentru Uniunea Europeana. ... Presedintele Romaniei a afirmat ca Moldova sufera inca din cauza decalajelor economice.
google-analytics.com