Cautare

303 de rezultate pentru "dana savuica" (4.57 secunde)
Adrian si Dana Nastase au fost trimisi in judecata pentru luare de mita, santaj si obtinere de foloase necuvenite, respectiv complicitate la luare de mita si participatie la falsuri. ... In replica, Dana si Adrian Nastase sustin ca sunt hartuiti de procurorii DNA.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa. ... În plus, este o afacere care necesita investitii costisitoare, aparatura fiind extrem de scumpa", spus Dana Preoteasa, medical manager.
Afacerea a fost lansata în 1997, cu o investitie de aproape 50.000 de dolari, de sotii Dana si Dragos Preoteasa. ... În plus, este o afacere care necesita investitii costisitoare, aparatura fiind extrem de scumpa", spus Dana Preoteasa, medical manager.
De la 20:00, Dana Grecu si Mircea Badea au prezentat jurnalul principal al zilei. Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.
Cristian Scutaru - owner .1Concept Dana Visanescu - Master Stylist Alin Mihalache - Educational Manager Andreea Lascu - Nail Specialist Corina Schiau - Junior Nail Technician Marius Gruia - Master Stylist Antonio Strat - Stylist Roxana Ionescu - Junior Stylist Diana Theodorescu - Junior Stylist Cosmin Patulea - make-up artist "Anul acesta, se poarta nuante de par cat mai naturale:
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau. Dana Rogoz pare ca a luat o pauza in afaceri, scrie spynews.ro.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Mesaj secret scris de sotie pe coroana lui Nicolaescu Dana, sotia lui Sergiu Nicolaescu, are scris pe coroana un mesaj, cel putin ciudat, care nu a putut fi inca elucidat de cei care au trecut pe langa sicriul marelui regizor.
Dana Visanescu s-a asociat recent cu o buna prietena de-a ei, Anda Tedorescu, si impreuna vor deschide in curand salonul Diva Hair situat pe Strada Lanariei nr. ... Se poarta parul negru, parul blond si cat mai natural si culorile cat mai calde!", ne-a spus Dana Visanescu, de profesie hair-stylist.
Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare: ... intalnirea cu realizatoarea de televiziune Dana Chera (fosta Grecu) ai cu poetul Lucian Avrameacu.
Sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda despre sotia lui, Dana: ... Isteria legata de incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, dorinta expresa a marelui maestru, continua si astazi, iar sora lui, Iolanda, si sotia Dana se tem sa mai iasa din casa.
Sotia fostului premier, Dana Nastase, a fost condamnata atunci tot la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru "participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala", fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.
Nu pentru ca a turnat marea cu sarea sub numele de Dana - ca am avut rabdarea sa citesc dosarul publicat pe Internet si mi s-a parut un mare "fas" - ci pentru ca m-am simtit mintita. ... acum incotro Mona/Dana? ... De vina e Dana din viata Monei.
Catalin Botezatu, Dana Savuica, Mihai Morar (amfitrionul evenimentului), Mihai Bitza, Ela Voineag, Romica Tociu, Pusa Hack, Doru Todorut (Deepcentral), Alin Vaduva (X Factor) s-au numarat printre cei care s-au bucurat de concertele sustinute de Mihai Margineanu, trupa Etajul 4 si Fanfara Republic.
Camelia Sucu, Dana Savuica, Giulia Nahmany, Roxana Iliescu, Maria Simion, Leonard Iosefini, Mircea Stoian si Iulia Mladin(Money Channel), Marius Dragomir, Lucian Bruma, Irina Florea(Pernod Richard), Cristian Milea (Country Director Opel Romania), dar si alte nume importante din business si media.
Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
La eveniment si-au anuntat prezenta: Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.
Invitatii VIP Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Carmen Bruma, Anca Serea, Speak, Peter Pop, Silviu Pasca, Sophie, alaturi de presa si clientii salonului au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
Eroul de la Sevilia ce a aparat patru penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, Helmuth Duckadam, a pasit pe scena alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica.
Industria de beauty, dar si vedete precum Dana Savuica sau Xonia au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului.
google-analytics.com