Cautare

12 de rezultate pentru "cryo save" (7.65 secunde)
Cryo-Save Group, lider international in domeniul stocarii de celule stem wi cea mai mare banca de celule stem in Europa, sub noua conducere a lui Frederic Amar, anunta ca isi va schimba numele in Esperite si ca se va extinde in zona medicinei preventive, regenerative, proteomice si genomice.
Cryo-Save, cea mai mare banca din Europa de stocare a celulelor stem, anunta ca pe 10 decembrie 2013, o fetita de 4 ani din Spania a primit o infuzie de celule stem provenite din propriul sange recoltat si procesat din cordonul ombilical, pentru a fi tratata de paralizie cerebrala.
Ivanovic si colegii sai (Etablissement Francais du Sang Aquitaine-Limousin), impreuna cu o echipa de cercetatori de la Cryo-Save, au demonstrat ca celulele stem multiplicate pot fi inghetate si dezghetate fara a fi afectata calitatea lor.
Roxana Macrin, directorul general al reprezentantei din Romania a renumitei banci Cryo-Save, comenteaza acest eveniment ca fiind unul obisnuit pentru ei: "Cryo-Save, avand reprezentante in 70 de tari pe toate continentele, a avut ocazia sa aiba clienti faimosi din toata lumea, in cei 13 ani de existenta.
Cryo-Save asigura stocare gratuita a celulelor stem in cazul in care un membru al familiei nou-nascutului (frate, sora, mama, tata) a fost diagnosticat deja cu o boala ce poate fi tratata cu astfel de celule.
Asa ca, o serie de ONG-uri din Europa s-au implicat in actiunea numite Save The Internet. In Romania s-a implicat in actiunea asta APTI â€" AsociaÈ›ia pentru Tehnologie si Internet.
Pe material se regasesc si cele patru single-uri deja lansate de artistul de doar 26 de ani - Faded Heart, Sweet Dreams, I Don't Want U Back si single-ul God Save Our Young Blood, o colaborare cu Lana del Rey.
“In timp ce Mugabe organizeaza petreceri pentru cea de-a 85-a sa aniversare, unul din zece copii in aceasta tara este sortit sa moara inainte de cea de-a cincea aniversare”, a declarat organizatia Save the Children (Salvati Copiii), care desfasoara una dintre cele mai mari operatiuni umanitare din tara.
Click "Save" in casuta de dialog. Depinde de sistemul tau de operare si setarile de siguranta - ai putea primi o avertizare de securitate.
Save the date: 14 iulie 2016, Amfiteatrul Mihai Eminescu” Bucuresti si pregatiti-va pentru Carla's Dreams! Biletele vor fi puse in vanzare doar in reteaua Eventim.ro!
Expozitia cuprinde fotografii, concepte de arhitectura si idei de dezvoltare urbana realizate de fotograful Helmut Ignat, impreuna cu "Save or Cancel", scrie Agerpres.
"CROSSING BORDERS TO SAVE LIVES" Scopul TISPOL TISPOL si fortele de politie rutiera din Europa actioneaza impreuna pentru reducerea costurilor societatii, cauzate de cei in peste 39.000 morti si 3,5 milioane raniti inregistrati anual pe drumurile Uniunii Europene.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com