Cautare

4526 de rezultate pentru "cinci" (3.00 secunde)
Cutia de viteze dispune doar de cinci trepte, dar etajarea este corecta si nu lasa motorul sa lucreze in zone critice de cuplu, cu conditia ca plaja larga de turatii de care acesta dispune sa fie din plin exploatata.
Consiliul Judetean Dolj se lauda ca va primi aproape cinci milioane de euro, fonduri guvernamentale, pentru modernizarea a cinci kilometri de drum, dar, de fapt, Ministerul Dezvoltarii a spus ca pretul este umflat si a cerut sa se taie din costuri CJ Dolj a umflat de trei ori costul pentru reabilitarea a cinci kilometri din drumul DJ 561 sau centura Bailestiului.
Cine isi ipotecheaza locuinta in favoarea Fiscului pentru amanarea datoriilor pe cinci ani? Teoretic, firmele si persoanele fizice care au datorii catre Fisc pot sa isi esaloneze sumele restante pentru o perioada de cinci ani.
Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani. ... Vrei in urmatorii cinci ani sa devii mama? ... Imi doresc cinci copii. ... Dar crezi ca o sa te descurci cu cinci copii?
Ponta a afirmat ca USL propune, pentru bugetul pe 2012, cinci masuri sociale, cu impact negativ asupra veniturilor bugetare, si cinci masuri complementare, de reducere a cheltuielilor bugetare.
"Pana acum au fost esalonate la plata 26,5 milioane de lei, pe o perioada de pana la cinci ani sau fix pe cinci ani.
"Pana acum au fost esalonate la plata 26,5 milioane de lei, pe o perioada de pana la cinci ani sau fix pe cinci ani.
Odata cu obligatia de a plati contributia de asigurari sociale de sanatate (CASS) de 5,5% pentru toate veniturile realizate, din 2017, va fi impus si un plafon lunar de cinci salarii medii brute.
Nici in cazul monitorizarii de cinci ani, nici legat de deschiderea unui alt caz. ... Campioana Romaniei a primit un an de excludere din competitiile europene, insa pedeapsa este cu suspendare, urmand ca UEFA sa supravegheze timp de cinci ani gruparea ros-albastra.
In termen de maximum cinci zile lucratoare de la inregistrarea online, solicitantii trebuie sa depuna dosarul complet la sediul Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI).
In plus, peste cinci ani vor exista 3,4 miliarde de utilizatori de internet - 45% din populatia lumii. ... Traficul global de video avansat, inclusiv televiziune tridimensionala (3D) si de inalta definitie (HDTV), urmeaza sa creasca de cinci ori intre 2011 si 2016.
Alaturi de marele castigator, 10 alti finalisti, cinci la categoria clasele I-IV si cinci de la clasele I-VIII, au fost premiati in cadrul unei gale desfasurate in Bucuresti, primind fiecare cate o tableta. Cei cinci copii premiati din clasele I-IV sunt:
Decisiva pentru formarea muzicianului cat si pentru notorietatea sa a fost colaborarea, timp de cinci ani, cu grupul celebrului trompetist Miles Davis, inclusiv prin realizarea a trei albume impreuna. ... Am fost in trupa lui Miles Davis aproximativ cinci ani.
La cinema, puteti viziona in curand filmul La cinci pasi de tine, in regia lui Justin Baldoni.
Furia mareste riscul de infarct si atac cerebral Mai expuse acestui pericol sunt persoanele cu suferinte cardiovasculare In primele doua ore dupa o criza de furie, riscul de infarct miocardic se multiplica de cinci ori si riscul de ruptura a unui anevrism cerebral de sase ori.
mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele ai 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun.
Un carambol cu cinci masini s-a produs luni dimineata, la Galati. In urma accidentului, cinci oameni au fost raniti, iar doi sunt in stare grava.
Cu cinci minute inainte de ora patru dupa-amiaza, doamnele, domnisoarele si domnii bugetari sunt deja pe picior de plecare, cu gentile pe umeri.
cinci infirmiere bulgare si un doctor palestinian erau condamnati la moarte prin impuscare. ... Exista probe ca in timpul detentiei celor cinci infirmiere s-a folosit tortura, probabil in scopul obtinerii unor anume declaratii. ... Cele cinci infirmiere cu pasaport bulgaresc sunt, din acest ianuarie, cetateni ai Uniunii.
De fapt nu una, ci cinci, si nu doar domn' Mitica ci toti alde patronii din fotbalul romanesc.
google-analytics.com