Cautare

128 de rezultate pentru "aurul" (4.46 secunde)
Daca "argintul fals" e pe toate drumurile, chiar si cu stanta (cititi mai multe detalii aici), aurul prin definitie, ar trebuie sa fie mult mai greu de comercializat oriunde si oricum.
AURUL ROMANESC! ... AURUL ROMANIEI SI MORALITATEA RUSIEI (FRAGMENTE TRADUSE IN ROMANA DIN ARTICOLUL LUI SERGHEI GOLUBITKI) Cu alte cuvinte, in ceea ce tine de "drepturile omului", avem o alegere. ... "Aurul romanesc" a fost transmis in Rusia in doua etape: ... Din pacate insa, nimarui nu-i pasa de "aurul romanesc!!".
Seful statului inchide ochii la exploatarea cu cianuri din Apuseni cu gandul la aurul pe care Romania l-ar obtine si care i-ar asigura "stabilitatea monetara".
Plangerea lui Adrian Nastase impotriva procurorilor care au cerut Politiei sa caute in casa lui obiecte din comoara "Aurul Dacilor" ar putea fi clasata. ... In plus, Parchetul General verifica in continuare o posibila implicare a senatorilor Adrian Nastase, Ioan Talpes, Sergiu Nicolaescu si Dan Iosif in dosarul "Aurul Dacilor".
Astfel, aurul destinat contractelor spot a fost cotat luni la 661,10 dolari pe uncie, depasind recordul anterior de 655,3 dolari pe uncie (circa 23 de dolari pe gram, adica peste 632.500 de lei pe gram) consemnat la sfarsitul saptamanii trecute la New York.
137, 171 kilograme de aur (inclusiv patru lingouri ale Bancii Nationale), 59.850 euro, 77.021 dolari si 704.204 lei (per total, circa 13 miliarde de lei vechi, daca luam aurul la pretul de referinta al BNR, desi vorbim aici despre bijuterii mult mai scumpe), acesta este tezaurul descoperit de oamenii legii adapostit in subsolul casei de amanet Garant.
Aurul, refugiu sau bula speculativa? ... "Aurul nu este un activ de siguranta, ci doar unul speculativ", spune Iulian Panait. ... "Aurul este in aceeasi situatie cu piata imobiliara, s-a umflat, iar acum nu poate decat sa scada", crede si Emilian Duca.
Procurorii Departamentului National Anticoruptie nu au gasit fapte de coruptie in dosarul Aurul Dacilor. ... In aceste conditii, dosarul Aurul Dacilor se va reintoarce la Parchetul General, acolo unde anchetatorii va trebui sa continue investigatiile pentru a vedea unde se afla obiectele disparute.
Si in care presedintele-jucator Basescu a intervenit de partea celor care vor sa exploateze aurul, dand un balon de oxigen mineritului romanesc, aflat in moarte clinica de 20 de ani. ... - Nu lasa Rosia Montana sa moara - Oamenii sunt mai importanti decat aurul
Pentru prima data, in ianuarie 1980 aurul a fost tranzactionat pentru pretul-record de 850 de dolari uncia. ... Din cauza declansarii conflictului din Irak, in februarie 2003, aurul atinge cel mai ridicat pret din 1999 pana la acel moment.
Aurul s-a tranzactionat luni la 1.023,95-1.025,00 dolari/uncie, dupa ce a atins un maximum de 1.030,80 dolari/uncie. Aurul inchidea sedinta de vineri din New York cotat la 996,90-997,70 dolari/uncie.
Aurul a fost cotat la Londra la 776.90 de dolari pe uncie, inregistrand o scadere de 3,6%. Este prima data din decembrie 2007 cand aurul atinge acest nivel, cu 24,5 procente sub recordul inregistrat in martie, de 1.030.80 de dolari/uncie.
Aurul este o protectie excelenta impotriva inflatiei, pentru ca tendinta este ca metalul sa se scumpeasca atunci cand nivelul de trai scade. ... Potrivit expertilor, aurul isi mentine valoarea de-a lungul timpului, spre deosebire de bani sau alte valori.
Pretul petrolului Brent a crescut miercuri la aproape 116 dolari pe baril, cotatia argintului a atins un maxim al ultimilor 31 de ani, iar aurul este la mai putin de 0,5% de un nou record istoric, din cauza raspandirii protestelor din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, transmite Reuters.
Poate intra aurul in buzunarul romanilor? ... In primul rand, pentru ca aurul nu poate fi extras pocnind din degete. Operatiunea are costuri foarte mari.
Ponta a felicitat echipa feminina de gimnastica Romania a obtinut aurul continental Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj de felicitare echipei feminine de gimnastica a Romaniei pentru rezultatul de la Campionatul European.
Plecasem din Bucuresti, catre Rosia Montana, unde se afla, ascuns in munti, aurul galben. ... Pe langa aurul galben care ar urma sa plece de la noi, aurul verde ne pleaca, zi de zi, de peste 20 de ani, luandu-ne aerul, sanatatea, energia, ramanandu-ne piscurile golase care ne privesc acuzator.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica intitulata: S.O.S. - Sa salvam aurul verde al Romaniei! ... Sa salvam, asadar, aurul verde al Romaniei!
Turcii vor fi incurajati sa-si converteasca aurul in lire. Ministrul turc de Finante a declarat, in cadrul unei intalniri cu investitorii la Londra, ca va anunta la sfarsitul acestei saptamani o schema pentru a aduce in sistemul bancar aurul tinut la saltea de gospodarii, potrivit Reuters.
Miercuri, la New York, aurul a fost cotat la 444,80/445,50 dolari uncia. ... Aurul denominat in moneda unica europeana a crescut peste 361 de euro pe uncie, aproape de cel mai ridicat nivel din ultimele trei saptamani.
google-analytics.com