Cautare

291 de rezultate pentru "aurora shopping" (3.07 secunde)
27 noiembrie 2009 a fost ziua in care Aurora Shopping Mall a implinit un an alaturi de buzoieni. Prima aniversare trebuia sarbatorita asa cum se cuvine, de aceea Buzaul a fost pentru trei zile locul in care Aurora Shopping Mall a scris o intreaga poveste pentru publicul sau.
Aurora Hodut, Calin Hodut si fetita lor Mara au plecat spre infinit. ... Aurora, Calin si Mara Hodut se intorceau de la mare. ... Doi ani, Aurora si-a vegheat fructul iubirii acasa. ... Aurora l-a urmat si acolo. ... Aurora - producator general.
Daca in anii trecuti craiovenii prinsesera gustul excursiilor pentru shopping, in 2010, reducerile practicate in marile orase europene nu i-au mai tentat. Numarul celor care au contractat excursii de shopping a fost scazut, chiar daca preturile sunt extrem de mici.
ParkLake Shopping Center marcheaza sarbatorile pascale prin campania Fiecare Sarbatoare este surprinzatoare”.
Darapanaturi si tone de alge, la Cap Aurora Mai departe, catre Cap Aurora, incepe iadul. Prima plaja, cea dintre Jupiter si Cap Aurora, este un dezastru. ... Pe acelasi "fir", o alta plaja care realizeaza puntea dintre Jupiter si Cap Aurora, este dotata cu...
Astfel, spatiile comerciale, restaurantele si hipermarket-urile din cadrul Mega Mall din Bucuresti, Shopping City Piatra- Neamt, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, Severin Shopping Center, Aurora Mall Buzau, Shopping City Sibiu, Ploiesti Shopping City si City Park Constanta vor fi inchise de Revelion.
Avand o traditie de peste o jumatate de secol, "mystery shopping" este o activitate care in Romania a aparut doar de trei - patru ani. ... Potrivit specialistilor, conceptul de "mystery shopping" are ca obiectiv identificarea atitudinii si comportamentului angajatilor in fata clientilor.
"Ermes Holding" a contractat credite sindicalizate in valoare de 79,5 milioane de euro pentru proiectul "Era Shopping Park". ... Cel mai recent proiect Omilos este "Era Shopping Park" Oradea, inchiriat in proportie de 65%.
Vulcan Value Center este un parc de retail perfect adaptat nevoilor si dorintelor locuitorilor din zona, prin pozitionare si mix de magazine, fiind destinatia de shopping perfecta pentru familie.
Militari Shopping organizeaza un eveniment special la incheierea campaniei TU esti Militari Shopping, care va culmina cu un concert sustinut de Corina si Proconsul.
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Dragilor, am o veste foarte faina, sunt imaginea Ploiesti Shopping City in accest sezon!
Doi ani de cand ParkLake Shopping Center si-a deschis porțile, doi ani de evenimente inedite, premii, surprize si experiențe demne de povestit. ... Concert si premii aniversare la ParkLake Shopping Center Pe data de 1 septembrie distractia incepe cu un concert inedit.
Sarbu anunta victorios achizitionarea hotelului Granat din statiunea Cap Aurora, pe care l-a transformat in hotel California, de trei stele, omul de afaceri aratandu-se interesat sa mai investeasca si in alte doua hoteluri, din Delta Dunarii si Poiana Brasov.
Aurora Stanciu a devenit vicecampioana mondiala la body-fitness, la doar 4 ani dupa ce s-a apucat de acest sport. ... Uneori ma gandesc sa mananc si dulciuri sau altceva, dar daca le am in fata, nu pot sa le mananc, spune Aurora.
Loredana Croicia, directorul de marketing si vanzari Baneasa Shopping City, da amanunte despre primul cinematograf "Drive In" din Romania. - La putine zile dupa aniversarea unui an de la inaugurarea Baneasa Shopping City aduceti in Bucuresti o premiera absoluta:
Baneasa ramane pe primul loc Baneasa Shopping City a ramas si anul trecut cel mai mare centru comercial din Capitala, cu o cifra de afaceri de peste 33 de milioane de euro. ... Baneasa Shopping City:
"Descopera cum sa calatoresti cu stil" este sugestia Danei Savuica, iar conferinta va avea loc in data de 24 iunie 2015, incepand cu ora 19:30, in Baneasa Shopping City, pe terasa Grand Combo.
In ianuarie, ParkLake Shopping Center lanseaza campania Winter Sales, marcand astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfasura in perioada 15 ianuarie - 15 februarie 2018. ... Detalii despre evenimentele ParkLake gasiti pe www.parklake.ro si pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.
Acest contract, semnat din partea MTC de Aurora Manta, directorul respectivului post de televiziune local, prevedea printre altele plata in beneficiul Global Media de catre televiziunea constanteana, in termen de trei zile de la semnarea contractului, a 8 mil.
La eveniment vor vorbi Aurora Firta-Marin, Smaranda Bratu Elian si Eugen Ciurtin.
google-analytics.com