Cautare

7635 de rezultate pentru "afla" (4.88 secunde)
Exista insa si teorii aparute de-a lungul timpului care incearca sa demonstreze ca piramidele nu se afla intamplator la Sona.
Expertii sunt de parere ca aceasta descoperire reprezinta ”ultima piesa dintr-un puzzle” care dovedeste ca viata este posibila pe Enceladus - o posibilitate cu adevarat remarcabila, intrucat acest corp ceresc se afla la o distanta de 1,4 miliarde de kilometri fata de Soare.
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). ... - Gemenii se indragostesc la locul de munca sau afla ca au admiratori printre colegi. ... Afla ce cristale ii protejeaza in aceasta saptamana.
Toata tara se afla pana luni seara sub cod galben sau portocaliu de vant puternic, ploi si ninsori. ... 10 judete din sudul, sud-vestul si centrul tarii se afla sub avertizari cod galben de ninsori si viscol in zonele inalte.
Punctul de lucru se afla in Bdul Magheru, sector 1, Bucuresti. ... Cum afla lumea de tine? ... - Practic, ce afla oamenii cand ajung in cabinetul tau?
Adrian Vrauko) Afla cum intampini noul an si ce bijuterii sa porti ca sa atragi norocul, in functie de zodie. ... Berbecii au o agenda incarcata pentru ca Luna se afla in sectorul Comunicarii din astrograma lor.
Topul regiunilor este condus de Transilvania, potrivit raportului Orase si cartiere din Romania Capitala se afla pe a 17-a pozitie in clasamentul celor mai avantajoase orase din Romania. ... Cat despre regiunile din Romania, cea mai avantajoasa este Transilvania, in timp ce la polul opus se afla Dobrogea.
Din aceasta cauza, in cap isi poate afla evolutia si spiritual-sufletescul. O teorie oculta spune ca in cap se afla un gol, care este continuu distrus si unde patrund sufletul si spiritul. Noi purtam, prin cap, sufletul si spiritul, deoarece el se afla deja intr-o dezvoltare care omoara.
Am vorbit cu cativa romani care sunt deja in Thassos pentru a afla cum stau lucrurile in momentul de fata. ... La 16:35, maina in care se afla Mihaela se afla la ferry -boat-ul care face transbordarea in Thasos. Razvan se afla in Thassos inca de pe 15 iunie.
Numai ca aceiasi competitori nu si-au dat seama ca sunt in Romania si ca pe aici se cam afla totul. La noi se afla din timp cine va fi cercetat, cine va fi arestat, cui i se va da drumul.
Poate vom afla si diferentele dintre sumele de transfer declarate in tara si cele anuntate in tarile unde Mutu, Marius Niculae si alti jucatori romani isi castiga existenta ca fotbalisti...
Totodata, autoturismul marca VW a mai intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault, care se afla parcat pe partea dreapta a bd. ... Din impact, unul dintre autoturismele marca Renault a fost proiectat intr-un autoturism marca Citroen, care se afla parcat pe partea dreapta a bd.
Lopez a precizat ca se afla pentru a treia oara la Bucuresti in ultimele trei luni, impresiile sale fiind “din ce in ce mai bune“, ceea ce, in opinia sa, inseamna ca lucrurile “se misca in directia buna“. ... Sediul central al PPE se afla la Bruxelles.
Ceea ce cred ei despre cum arata plajele romanesti, puteti afla din randurile de mai jos, o demonstratie clara a ceea ce reprezinta, in acest moment litoralul romanesc: ... Mizeria care se afla pe plaja poate face pe oricine sa-si faca bagajele si sa plece acasa.
Totusi, potrivit interpretarii date de BEC, persoanele care la ora 21.00 se vor afla in desfasurarea diferitelor proceduri in sala in care sunt instalate cabinele de vot vor fi lasate sa isi finalizeze votul.
- Persoanele detinute in baza unui mandat de arestare preventiva sau persoanele care sunt in executarea unei condamnari, dar nu si-au pierdut drepturile electorale si care voteaza prin intermediul urnei speciale cu conditia sa domicilieze in unitatea administrativ-teritoriala pe raza careia se afla locul de detentie.
Vremea evaluarilor Deputatul Ioan Mircea Pascu este de parere ca in prezent PSD-ul se afla pe un drum nou, de opozitie si restructurare a partidului, de evaluare a posibilitatilor existente, pentru realizarea celor propuse in campania electorala sau incepute inainte de alegeri.
Nu poti sa te duci la Timisoara fara sa fi facut ceva ca partid, pentru a afla cine a tras in oamenii din Timisoara. ... Atunci cand vezi un politician, stii ca in spatele lui se afla un decalog pe care il sustin el si cei din spatele lui.
Societatea respectiva, SC PRESUT Jilt SA Matasari, se afla in prezent in lichidare judiciara si are datorii la bugetul de stat de aproape 174 de miliarde de lei. ... Ambele firme se afla in prezent in reorganizare judiciara.
Ar fi ilogic sa le convina o astfel de solutie, din moment ce se afla la putere si au pus mana pe una dintre cele mai importante functii, cea de prim-ministru.
google-analytics.com