Cautare

1281 de rezultate pentru "adevarul" (3.89 secunde)
Ziarul "Adevarul" - redactorul sau sef Grigore Cartianu si cei cativa colaboratori mai tineri (Mihai Voinea, Cristian Delcea si Laurentiu Ungureanu) si-au asumat o misiune nedemna - aceea de a contesta Revolutia Romana si de a denigra si calomnia pe cei ce si-au asumat atat riscuri , in decembrie 1989, cat si raspunderi in infaptuirea transformarilor revolutionare pe care le-a cunoscut tara, in anii urmatori.
Marcile Adevarul si Click!, scoase la licitatie. Vezi cat valoreaza Marcile Adevarul Holding si Click! ... Pretul de pornire al licitatiei va fi, conform paginademedia, de 4,5 milioane de euro pentru Adevarul si 170.000 de euro pentru Click!.
Adevarul nu include numai rezultatul, ci si calea care duce la el, spunea Karl Marx. ... Wassermann ne invata ca unui anumit soi de oameni ai datoria sa le spui adevarul in orice imprejurare, adica celor de la care vrei sa afli si tu adevarul.
A-i cere doar lui Ion Iliescu sa transeze adevarul despre sangeroasele evenimente din decembrie ‘89 si de dupa este ca si cum i-ai cere lui Vladimir Tismaneanu sa ne spuna cu obiectivitate adevarul despre instaurarea comunistilor la putere dupa cel de-al doilea razboi mondial.
Iar dupa ce au primit Duhul Sfant in ziua Cincizecimii, ei au inceput sa predice multimilor din Iudeea, Samaria si in toata lumea, adevarul Invierii lui Iisus Christos ca fiind temelia credintei lor in dumnezeirea Lui.
Toata viata sa a fost fascinat sa afle adevarul despre prezenta extraterestra pe Pamant. ... - Este timpul ca adevarul sa fie adus in audiente deschise in Congres.
"Adevarul a devenit o exceptie". ... La doua saptamani de la debutul campaniei electorale pentru alegerile locale putem spune ca pentru cei din PDL si cei din UNPR adevarul a devenit o exceptie.
"Politicienii ne-au ascuns faptul ca romanii care voteaza sunt in jur de 16-17 miliooane Partidele politice din Romania au preferat sa ascunda adevarul, si sa sustina ani de zile ca romanii sunt mai numerosi in realitate, tocmai pentru a justifica ideea unei clase politice mai numeroase, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Ion Cristoiu se alatura, incepand cu 7 septembrie, echipei de comentatori a ziarului Adevarul, pentru o rubrica saptamanala, jurnalistul precizand ca nu renunta la editorialul sau din Jurnalul National. "Voi colabora cu Adevarul incepand cu 7 septembrie.
Dinu Patriciu si-a vandut participatia de 99,92% pe care e detinea ca persoana fizica in cadrul Adevarul Holding SRL, catre o firma din Olanda.
Moare Adevarul a doua oara? ... In urma cu sase ani, cand era lansat la apa "Crucisatorul presei romanesti", Cristian Tudor Popescu decidea ca "Adevarul a murit".
"Cartianu trebuie dat afara de la Adevarul" Poetul Mircea Dinescu a incetat sa mai scrie in Catavencii, asteptand o discutie cu patronul Dinu Patriciu, actualmente plecat din tara.
Adevarul aproape de insolventa, sustine Paginademedia Adevarul Holding este din ce in ce mai aproape de faliment, sustine Paginademedia.
• Jur ca voi spune adevarul, Bucuresti, 1983;
Sandru scrie si un volum de reportaje, Jur ca voi spune adevarul (1983), inovator in cadrul genului, unde notatia atenta, participarea afectiva si, mai ales, inregistrarea diverselor puncte de vedere asupra evenimentelor au la baza premisa:
Desi nu a mai facut aceleasi declaratii incendiare ca in interviul de saptamana trecuta din “Adevarul“, presedintele Traian Basescu a trasat, intr-un prim interviu televizat, noua linie in interiorul serviciilor de informatii, sugerand ca acestea ar trebui conduse de profesionisti tineri.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: ... Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
A sosit timpul pentru a afla care este adevarul real in aceasta privinta. Poporul american - si oamenii din lumea intreaga - vor sa stie si pot suporta adevarul.
Adevarul este ca o percepem asa cum ne-o filtreaza niste sabloane extrem de rigide ale mintii. ... Pentru a depasi aceasta marginire, ar trebui sa acceptam, inainte de toate, ca fiecare dintre noi isi poate avea adevarul sau, bazat adesea pe metode respectabile, demult incercate si verificate.
Ei sunt si cei mai capabili sa recunoasca adevarul si sa isi ceara scuze, atunci cand este cazul. ... Adevarul este ca ceea ce stii se reflecta in rezultatele pe care le ai si nu te ajuta prea mult sa pleci de la premisa ca stii tot.
google-analytics.com