Cautare

22 de rezultate pentru "adamesc" (4.11 secunde)
stirileprotv.ro informeaza: Liviu Dragnea: Se pune presiune ca mie si dl.Tariceanu sa ni se insceneze ceva.
Fostul tenisman Ion ¥iriac a reusit sa devina cel mai bogat om din Romania, devansandu-l pe Iosif Constantin Dragan, se arata in Top 300 realizat de revista „Capital“.
Hotelul Rex din Mamaia se va afilia la una dintre cele mai luxoase organizatii hoteliere din lume, The Leading Hotels of the World, fiind prima unitate hoteliera din Romania care intra in acest sistem, potrivit proprietarei Carmen Adamescu.
Ofiterii Sectiei 3 Politie au organizat, ieri, in jurul orei 10.30, o razie, in Zona Peninsulara din Constanta, pe linia prevenirii comertului stradal ilicit.
Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu si-a adjudecat lucrarile de distributie a gazelor in sudul litoralului, prin firma Megaconstruct S.
Omul de afaceri Dan Grigore Adamescu si-a adjudecat lucrarile de distributie a gazelor in sudul litoralului, prin firma Megaconstruct S.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare.
Constantin Gheorghe publica pe blog un articol intitulat "Trustul de presa portocaliu", pe care il puteti citi in continuare. 'Portocaliii au invatat lectia alegerilor din ultimii 2 ani si pun de un trust de presa.
Top 300 Capital il pune pe prima pozitie pe Ion Tiriac, cu 1,5 miliarde de euro, in timp ce Topul Forbes 500 spune ca Dinu Patriciu, cu o avere estimata la 2,3 miliarde de euro, ar fi cel mai bogat.
Money.ro informeaza : Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Reproducem doua articole bizare, publicate de Mircea Badea pe blog. Din lectura acestora aflam ca Badea il acuza pe Tolo ca nu se concentreaza suficient si inghite pe nemestecxate o diversiune basista, atunci cand se lasa inundat de mila cu privire la jurnalistii de la Romania Libera.
MEDIAFAX FOCUS: 20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: Alexandra Buzas).
www.doctorulzilei.ro: De ce nu e sanatoasa cafeaua la ibric si care e cea mai buna metoda de preparare (Autoare :
Volumul de poezii Anotimpurile sufletului este structurat in 4 capitole: Poemele inimii-poezii in vers clasic; Sonete-un capitol dedicat exclusiv sonetelor;
"Painea ingrasa si prosteste?" Adevarul despre painea noastra cea de toate zilele (Autor: A.G.
CorectNews: Un memory stick. Care a fost si nu mai e! (Autor: Sorin Rosca Stanescu) Telenovela Black Cube s-ar putea transforma intr-o atomica.
AMPress: Domnule Iohannis, gratiati cele 14 femei cu burta la gura! (Autor: Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi.
Adrian Stoica a publicat pe pagina sa de Facebook un text intitulat: Despre prostie si ura, pe care il puteti citi in continuare:
Catavencii: #securist (Autor: Doru Buscu) Navala hunilor, secolul fanariot si coruptia micilor voievozi nu explica tot. Sunt cauze mai recente.
google-analytics.com