Cautare

3547 de rezultate pentru "acident circulatie alexandria 28 august" (3.41 secunde)
Noua moneda va fi data publicitatii incepand cu data de 21 aprilie, insa va intra in circulatie abia de la 1 iulie 2005. ... Cu toate ca leul greu va intra in circulatie peste aproximativ doua luni si jumatate, actuala moneda va avea putere circulatorie pana la 31 decembrie 2006.
Una dintre implicatiile majore ale integrarii in UE este libera circulatie a fortei de munca.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a anuntat in urma cu o zi ca la sfarsitul acestui an va intra in circulatie o noua bancnota, de 200 de RON.
Noua moneda nationala a Romaniei - leul nou (RON) - a fost pusa in circulatie la data de 1 iulie 2005, legislatia specifica permitand afisarea in ambele monede romanesti (ROL si RON) a preturilor produselor doar pe parcursul unui an de la punerea in circulatie a noii monede.
La Craiova au fost inscrise deja in circulatie primele trei autoturisme cu plata nou-introdusei taxe de prima inmatriculare, considerata de UE ilegala. ... In unele orase din tara, autoritatile locale au decis suspendarea aplicarii taxei si acordarea unei autorizatii de circulatie pe o perioada de 30 de zile.
Prefectura anunta ca din datele statistice ale Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, in luna ianuarie 2007 reiese ca a fost solicitata inscrierea in circulatie a 50 de autovehicule second-hand, in timp ce in aceeasi luna din anul 2006 au fost inmatriculate 134 de autovehicule second-hand.
Valoarea nominala a bancnotelor euro aflate in circulatie a urcat cu circa 62% in ultimii cinci ani, pana la 550 de miliarde de euro la sfarsitul lui 2006, nivel aproximativ egal valorii dolarilor aflati in circulatie, transmite Agentia Reuters, citata de Mediafax.
Toncescu a amintit ca soferii care au polite CASCO si sunt implicati in accidente de circulatie soldate doar cu avarierea propriului vehicul vor putea solicita asiguratorului, de la 1 ianuarie 2009, documentele pentru reparatia masinii fara sa mai fie necesara deplasarea asiguratului la Politie.
"In judetul nostru sunt inmatriculate 24 de ATV-uri, dar pot fi mult mai multe, fiindca legea permite ca aceste mijloace de circulatie sa fie inregsitrate si de serviciile rutiere din cadrul primariilor", a precizat, pentru cotidianul "Replica", cms.
linie discontinua dubla intre benzile de circulatie de pe acelasi sens. "(2) Linia discontinua dubla este destinata delimitarii uneia sau mai multor benzi cu circulatie reversibila. ... Ineditul desen a aparut pe strada Traian Lalescu, unde nu exista circulatie reversibila si nici nu este in prelungirea liniei continue duble.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
Noul pod va avea o lungime de 76,10 m, trei benzi de circulatie (3,90 m; ... Podul se va continua pe partea dreapta a raului Olanesti cu o banda de circulatie spre strada Morilor si trei benzi de circulatie spre Calea lui Traian.
La nivel de echipare, iese in evidenta noul avertizor privind depasirea benzii de circulatie, care utilizeaza camera orientata drept inainte pentru monitorizarea continua a drumului din fata si pentru evaluarea pozitiei autovehiculului fata de marcajele benzii de circulatie.
La nivel de echipare, iese in evidenta noul avertizor privind depasirea benzii de circulatie, care utilizeaza camera orientata drept inainte pentru monitorizarea continua a drumului din fata si pentru evaluarea pozitiei autovehiculului fata de marcajele benzii de circulatie.
Potrivit documentatiilor de urbanism, noul spatiu comercial va avea doua subsoluri din care primul este destinat parcarilor subterane, scarilor rulante, adapost pentru protectia civila si spatii tehnice, iar cel de-al doilea pentru spatii comerciale, alimentatie publica, recreare si holuri de circulatie.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Circulatie rutiera deviata pentru realizarea Magistralei de metrou 5 In scopul realizarii obiectivului "Magistrala de metrou 5 - Drumul Taberei - Eroilor - lot L1.2 - statia Valea Ialomitei inclusiv depoul si galeria de legatura", se inchide circulatia rutiera pe str.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Dam drumul la circulatie in cele doua sensuri, ne apucam sa lucram putin si sub, pe podul vechi, ca sa ii dam o nota de consolidare. ... Fiecare pod va avea doua benzi de circulatie.
google-analytics.com