Cautare

61924 de rezultate pentru "accidentu din brasov 07 07 2011 ora 19" (3.93 secunde)
In orice parte te-ai uita pare ca in 2011 vom avea parte numai de scumpiri. ... In 2011, este asteptat ca pretul acestuia sa scada pana la 39 de dolari.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
in cateva secunde s-au depus zeci de pro-iecte, lucru aproape imposibil din punct de vedere tehnic. ... Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Titus Corlatean a participat la o dezbatere despre viitorul european al Republicii Moldova Presedintele Comisiei pentru politica externa, senatorul Titus Corlatean, impreuna cu Ambasadorul Republicii Moldova, Iurie Renita, au participat miercuri, 19 ianuarie a.c., la Brasov, la o dezbatere cu studentii vizand viitorul european al Republicii Moldova si relatiile cu Romania.
La data de 20 aprilie 2011, ora 17:00, lucratori din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe D.
Astfel autostrada despre care anul trecut ministrul Transporturilor spunea ca va duce din acest sezon romanii spre Litoral intra pe o lista mai lunga de proiecte reziliate ce mai include Bucuresti-Brasov, 173 km (concesiune reziliata in 2005), Comarnic-Brasov, 55 km (concesiune stopata in 2010), centura Sibiu 23 km (intrerupt in 2007).
Campioana Steaua va juca cu nou promovata Sageata Navodari sperand sa mai adauge 3 puncte la zestrea din acest sezon.
Inginerul Titus Cristescu din Calarasi a lucrat timp de 2 ani la un proiect senzational, care reda cu precizie Calarasiul interbelic si chiar mai vechi. Cladiri din Centrul Vechi de acum 100 de ani al Calarasiului prind viata prin macheta la scara 1/100, realizata de ing.
Are 270 mp.si are ca sursa principala FORMA URBIS ROMAE ( SEVERIANA ),o imensa harta in marmura din timpul imparatului Lucius Septimius Severus.De atunci am mai vizitat-o de cateva ori.
Accident cu mai multe victime la Timisul de Sus, in judetul Brasov. Jeepul in care se afla realizatorul TV Serban Huidu si familia sa circula dintre Predeal spre Brasov, a intrat pe contrasens si a lovit un autoturism Dacia Logan. Doua persoane din Logan au murit.
La aceasta ora, cele mai mari probleme din cazua zapezii au fost semnalate pe raza localitatii Cheia, unde traficul este blocat. ... Alti soferi s-au intors din drum.
Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor. ... "Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada. ... El promitea ca turistii vor putea merge la mare cu automobilul, inca din vara lui 2011.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N.
Pe 22 si 23 mai 2015, Centrul de Resurse Juridice aduce campania Lagarele de langa tine, ce promoveaza drepturile persoanelor cu dizabilitati mintale inchise in institutiile statului, la Mall Coresi, din Brasov. Stiai ca numai intre 2011 si 2014 au murit 1.500 de copii si adulti institutionalizati?
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Productiile agricole record ale lui 2011 care au contribuit, decisiv, la cresterea economica din acest an au toate sansele sa nu se mai repete la anul si sa puna in pericol fragila crestere economica de 2% anuntata de Guvern. ... "2011 arata foarte prost din cauza secetei din tara.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
google-analytics.com